quuq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 babamı laptop almak için ikna ettim sonunda... kredi kartını bıraktı ama babam işi için devamlı olarak yurtdısına cıkan birisi. yani alışverişi yaparken yanımda olamayacak. alışveriş sırasında aldıgım ürünün ödemesi esnasında bir problem olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 büyük ihtimalle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şifreli sisteme geçildiğinden beri hiç bir alışverişimde kimlik soran olmadı şimdiye kadar. lakin şöyle bir şey olabilir yüksek meblalı alışverişlerde; pos makinesi onay aşamasında iken atıyorum iş bankası babanı arar ve "ahmet bey şu anda mediamarkt pazarlama aşden 50 trilyon liralık alışveriş yapıyorsunuz doğru mudur?" diye sorarlar, baban da "hö?" derse işlem iptal olur bi ton sorun çıkar. babanın haberi olması lazım evet şu an oradayım alışverişi ben yapıyorum onay verebilirsiniz demeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bişi olmaz şifrenizi rica ediyim diyecekler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet şifreyi soruyorlar başka problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 doruk'un dediği gibi belli bi meblanın üzerindeki alışverişler için arıyorlar ya da mesaj atıyorlar. Mesela 50-100 tl çok para olmamasına rağmen ben ne zaman o fiyatlarda bişey alsam (kredi kartım babamın ek kartı olarak gözüküyor) babama mesaj gidiyor, kredi kartınızdan şu kadarlık harcama yapılmıştır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 quuq said: babamı laptop almak için ikna ettim sonunda... kredi kartını bıraktı ama babam işi için devamlı olarak yurtdısına cıkan birisi. yani alışverişi yaparken yanımda olamayacak. alışveriş sırasında aldıgım ürünün ödemesi esnasında bir problem olur mu ? babanın kredi kartı limitine bakar o, eğer 5000TL gibi bişi ise atıyorum, 1000TL lik alışveriş yaparsan banka sadece şifreyi doğru girip girmediğine bakıyor. Ama yok 5000TL yi aşıyor, limit aşımı olacak vs. gibi bir şey varsa aranıyor kart sahibi, o OK derse bi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kimsenin başına gelmemiş anlaşılan. ben telefon alırken iş bankasından hatun aradı doruk bey böyle böyle alışveriş yapıyosunuz doğru mudur diye bir seferinde, ok diyince onay geldi. tabii alışverişin farklı şehirde yapılmasının bir etkisi var mı bilemem. bir seferinde de eniştemin kredi kartı çalınmış haberi yok, o zamanlar şifre de yok. adam fethiyede mışıl mışıl uyumakta arıyorlar sabahın köründe, beyfendi istanbul kadıköy ahmet mobilya'dan 1 milyar 940 milyon liralık alışveriş yapmaktasınız, onaylıyor musunuz diyor. yaklaşık 5 dakika sonra hırsız kişiler kıskıvrak yakalanıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DoruK said: şifreli sisteme geçildiğinden beri hiç bir alışverişimde kimlik soran olmadı şimdiye kadar. lakin şöyle bir şey olabilir yüksek meblalı alışverişlerde; pos makinesi onay aşamasında iken atıyorum iş bankası babanı arar ve "ahmet bey şu anda mediamarkt pazarlama aşden 50 trilyon liralık alışveriş yapıyorsunuz doğru mudur?" diye sorarlar, baban da "hö?" derse işlem iptal olur bi ton sorun çıkar. babanın haberi olması lazım evet şu an oradayım alışverişi ben yapıyorum onay verebilirsiniz demeli. Aynen boyle oluyor olay , ben amerikada 3-5 kiyafet almistim babami aramislardi parani yiyorlar yetis diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 türkiyede sallamazlar bunu bence dgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Yapılan alışveriş tutar,bölge,tür vb. olarak alışveriş karakteristiğinin dışındaysa teyit için ararlar genelde. Bir de ilk kullanım için. Kartı senin teslim aldığından emin olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aynı gün farklı şehirlerde kullanınca da arıyorlar. güzel sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bir problem cıkmadı aldım laptopu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 QueenofSpades said: quuq said: babamı laptop almak için ikna ettim sonunda... kredi kartını bıraktı ama babam işi için devamlı olarak yurtdısına cıkan birisi. yani alışverişi yaparken yanımda olamayacak. alışveriş sırasında aldıgım ürünün ödemesi esnasında bir problem olur mu ? babanın kredi kartı limitine bakar o, eğer 5000TL gibi bişi ise atıyorum, 1000TL lik alışveriş yaparsan banka sadece şifreyi doğru girip girmediğine bakıyor. Ama yok 5000TL yi aşıyor, limit aşımı olacak vs. gibi bir şey varsa aranıyor kart sahibi, o OK derse bi sorun olmaz. bunu yapan şirketede güvenim olmaz o halde. aranır mı ya. illa ki şahsı isterim ben karşımda. o şekilde yüklü miktarlı satış olacaksa niye tehlikeye atsın ki şirketi. belli ki büyük bi yerden alışveriş yapılacak ve arama şekli olursa hiçte güven vermez işte o şirket bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok abi ya kimsenin zerre kadar umrunda değil kredi kartının kime ait oldugu.yukarda yazılanların cogu anca yurtdısında geçerli kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 QueenofSpades'in dediği doğru belli bir limite göre durum belirtilir ama telefonla iletişim kuran şirkete de helal olsun derim. O şirkette şirket olmaz o zaman. Yurt dışında hala daha bana dökümanlarımı soruyorlar şifreli kredi kartım olduğuna rağmen koca pasaportu gözüne sokuyorum kasadaki adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benimki de ek kart, ben steamden world of goo almıştım 10 dolar mı 15 dolar mı neydi o sırada, aramışlardı babamı arama olayı bi garip, fiyata göre de değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Revangelis said: benimki de ek kart, ben steamden world of goo almıştım 10 dolar mı 15 dolar mı neydi o sırada, aramışlardı babamı arama olayı bi garip, fiyata göre de değil yani baban tüm seviyeyi maksimuma çıkarmışsa olabilir. Garanti bankasından biliyorum ek kart benimkiside 2-3 defa yaptım peder bey bıktı sadece mesaja çevittirdi galiba şimdi mesajıda kapattırdı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok ya sürekli de kullanıyorum kartı hiç aramıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu http:// https:// olaylarından olabilir belki de umarım o yüzdendir. en azından güvenimiz tam olur. bence KK servisi olan sitelerde artık en azından sanal klavyeye site içlerinde de faaliyete geçmeliler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sanal klavye zor bir şey değil aslında ama çoğu alışveriş sitesinde kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bana sanal klavye daha güvensiz geliyor yahu nedense. öyle bi his veriyor çoğu. klavyeden çatır çutur giriyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Revangelis said: benimki de ek kart, ben steamden world of goo almıştım 10 dolar mı 15 dolar mı neydi o sırada, aramışlardı babamı arama olayı bi garip, fiyata göre de değil yani mutemelen ilk online alışverişdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok o da değil daha önce steamden oyun aldığım gibi başka sitelerden de birşeyler getirtmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crema Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Ebayden ve amazondan www.Viaddress.com aracılığıyla birçok alışveriş yaptım ve hiç bir sorun çıkmadı, en güzel kısmı da bazı kısıtlamalarla Türkiyeye göndermeyen sitelerden hiç bir komisyon ücreti alınmadan alışveriş yapmam oldu. Kredi kartıyla ödeme yapılması gereken durumlarda isterseniz kendileri sizin yerine ürünü alıp size gönderiyorlar. Herkese tavsiye ederim, en azından kayıt ücretsiz olduğu için bir deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar