dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bizim arkadaş var.. önce zenci görmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahuahaha :D PS: paspatura güldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gideri var aslında http://i45.tinypic.com/2gu9vna.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tabi canım rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bunu da seveceksiniz o zaman. http://www.facebook.com/video/video.php?v=194423223439&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sevmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 razzRaziel said: gideri var aslında http://i45.tinypic.com/2gu9vna.jpg Hahahahaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Başta genç olanı gördüm sora kastım yaşlı olanı gordum. O ne meymenetsiz bir surattır şimdi her baktığımda yaşlı kadını görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bi bok göremiyorum desem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ağza ve burna odaklanınca yaşlı kadını da gördüm, keşke görmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 GERGE said: Gördüm! Giysiyi kaldırınca daha rahat oldu. Tüh şansa bak sen gel genç kızın giysiyi çıkar, ordan yaşlı cadı çıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 KADIN var diye geldim ama oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oyuna geldin yeğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gudubet bişey gördüm ben. nesi kadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yok yaşlı kadın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: bunu da seveceksiniz o zaman. http://www.facebook.com/video/video.php?v=194423223439&ref=mfçok garip lan.. sağa doğru başladı sonra yanı okurken sola doğru oldu.. aha ters döndü lan diye geri aldım en baştan sola doğru oldu bu sefer..alalla diyerek bi daha başlattım bu sefr sağa doğruydu gene başlattım sol oldu.. artık işlemiyorhep sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 çok net gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 son link çok kolpa. 1.15 'e dikkatli bakarsanız sola dönerken sağa döndüğünü görüceksiniz. Her seferinde aynı şey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 vaniLLe said: Red said: resim korkunç abi yaşlı kadını göremiyorum bunu yapcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sinad said: son link çok kolpa. 1.15 'e dikkatli bakarsanız sola dönerken sağa döndüğünü görüceksiniz. Her seferinde aynı şey oluyor yok abi bu çok popüler bir şey zaten, 1.15'te bende aynı dönmeye devam etti mesela. olay sadece konsantrasyonla alakalı, ilgi dağınıklığında birden farklı yöne döndüğünü görebiliyorsun. yani aslında iki tarafa da dönmesinin görüntüleri aynı, sen hangisini algılarsan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sinad said: son link çok kolpa. 1.15 'e dikkatli bakarsanız sola dönerken sağa döndüğünü görüceksiniz. Her seferinde aynı şey oluyoryok olmuyor öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 1 milim aşağı bakınca yaşlıyı 1 milim yukarı bakınca genç kızı gördüm 2 saniye içinde. beyin ambiguitysi geçirip kapattım. *ilk resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 resmin ismi de efsane. "Karım ve kaynanam" dı adı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ne ilk resimde yaşlıyı, ne de videoda sola döndürdüm :S dalga mı gecionuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ShadowFax said: ne ilk resimde yaşlıyı, ne de videoda sola döndürdüm :S dalga mı gecionuz? kızın kulağını göz , Boynunda ki kolyeyi yandan görünen bir ağız olarak algıla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar