Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Annemin öğrencilerinin ders kitabında vardı bu resim(2. sınıf). Çağırdı beni: "Genç kadını görebiliyor musun?" diye sordu. Zaten bariz bir genç kadın resmi olduğu için ne sorduğunu anlayamadım önce, meğerki kendisi de sadece yaşlı bir kadın görüyormuş. Yarım saattir bakıyorum; nerede bu yaşlı kadın! http://www.psychologie.tu-dresden.de/i1/kaw/diverses%20Material/www.illusionworks.com/html/perceptual_ambiguity.html (Tepedeki resim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kulak göz kolye ağız sola bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben yaşlı kadını görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 genc kizin cene kismina burun olarak bak, göze odaklan. boyundaki cizgi gibin sey de dudak zaten. önce sasi baktim ben de yine göremedim, 2 dakka soora farkettim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hiçbişe anlamadım ama diyebilirim ki belli bir yaşa gelmiş kadınlar arasında asla yaşlı bir kadın bulamaman gayet normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oha genç kadını da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yaşlı kadının burnunda ergenlik sivilcesi çıkmış kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yaşlı kadın görünmeden gösteri bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 önce genc i gordum dikkatli bakınca yaslıyı da gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yaşlı kadının suratı sürreal durduğu için görememek normal. Gerçekçi bir yaşlı kadın suratı olabilse daha hoş bir ilüzyon olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 resim korkunç abi yaşlı kadını göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://i49.tinypic.com/2hmldv4.jpg genç olanı görüyorsunuzdur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 samantha foxu görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ananı o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Red said: resim korkunç abi yaşlı kadını göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ikisi de bariz belli yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Gördüm! Giysiyi kaldırınca daha rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 vaniLLe said: Red said: resim korkunç abi yaşlı kadını göremiyorum orası insan değilki yaşlı kadın olsun :).onu gordum ama yaşlı kadın olma ihtimalini düşünmedim bile yarısı yaşlı yarısı genç oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yaşlı kadın diilde cadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben bunu 2.yi de genç olarak gördüm yaw, neresi yaşlı çiziki falan yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 e ben de genci önce yaşlıyı soora gördüm, sen demesen yaşlıyı göremezdim heralde. asıl soru psikolojik açıklaması ne bu resmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 psikolojiyle alakası yok tamamen algı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "nutella yerim" said: önce genc i gordum dikkatli bakınca yaslıyı da gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 paspatur said: psikolojiyle alakası yok tamamen algı abi tamam da neden bazıları algıda seçicilik ile yaşlıyı önce görüyor, bazıları genci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tamamen psikolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar