Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme

copry

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bacak güzel evet, ama ben arkadaki duvar kağıdını da çok beğendim :D

b1vrip, abi çok kötü o çizim ya. sağ kol ampute gibi durmuş, daha iyi çizimleri de vardır onun. Sandman'den değil mi o?
Mesaj tarihi:
ya tabi canım kötü zaten dedim düzeltmeler lazım diye
işte güzel bi çizim o halde durcak. bi sürü resim var bende yüzü şöle olsun kolyesi şöle diye bi ark.a çizdiricem yakında sonra ver elini dövmeci.
Mesaj tarihi:
copry said:

Dworgian açıkladım son kararımı çoktan =)

http://th02.deviantart.net/fs40/300W/f/2009/040/7/8/Black_Cat_by_Hokerbaz.jpg

bunun biraz daha küçülmüş hali yaklaşık aynı yere

küçültünce kargacık burgacık olmasın o siyah beyaz çubuklar =/
Mesaj tarihi:
stimpak said:

karar falan da vermişsin ama öyle gezinirken şu dövmeye denk geldim, hazır topic de açıkken göstereyim istedim :D

dövme güzel ayakkabı da pek güzelmiş evet :D

edit: bacak zaten güzel die yazmıcaktım da eklim dedim
Mesaj tarihi:
Dövme kendisini hatırlayamadığım fakat dövmesine dikkat ettiğim insanları hatırlamamı sağlıyor, tek sevdiğim yanı da bu.
3 sene önce Zeytinli festivalinde tanıştığım bir kız 4 ay önce karşıma çıkınca bu şekilde hatırladım.
Göbeği ve kasığı arasında içeri doğru kayan renkli kuyruklu yıldız vardı.
Mesaj tarihi:
Ferrero said:

Dövme kendisini hatırlayamadığım fakat dövmesine dikkat ettiğim insanları hatırlamamı sağlıyor, tek sevdiğim yanı da bu.
3 sene önce [b]Zeytinli festivalinde[/b] tanıştığım bir kız 4 ay önce karşıma çıkınca bu şekilde hatırladım.
Göbeği ve kasığı arasında içeri doğru kayan renkli kuyruklu yıldız vardı.

ben de gördüm o kızı !
Mesaj tarihi:
Ferrero said:

Slint said:

tüm sayfaya baktım, beğendiğim sadece şu.

şu araya şunu koyarsan
http://www.forsythe4kc.com/uploaded_images/finger_quotes-708792.jpg
süper oluyor..
Mesaj tarihi:
bnm kasıkta el kadar var ama kontür müdür nedir o işlemde işte ölüp ölüp diriliyorsun fakat güzelde bi zevk hani. :) iyide iş çıktı hem. şimdi sıra diğer tarafa hayırlısıyla.
sırt için vücudu geliştirdikten sonra bir projem var hatta çizimi bile hazırda bakalım.
kol arkalarıda eper bi hoş oluyor. bilgine ama geniş bir yapıya sahipsen bütünlettirebilirsin tabiç.fds
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

bnm kasıkta el kadar var ama kontür müdür nedir o işlemde işte ölüp ölüp diriliyorsun fakat güzelde bi zevk hani. :) iyide iş çıktı hem. şimdi sıra diğer tarafa hayırlısıyla.
sırt için vücudu geliştirdikten sonra bir projem var hatta çizimi bile hazırda bakalım.
kol arkalarıda eper bi hoş oluyor. bilgine ama [b]geniş bir yapıya[/b] sahipsen bütünlettirebilirsin tabiç.fds

:S
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...