stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bacak güzel evet, ama ben arkadaki duvar kağıdını da çok beğendim :D b1vrip, abi çok kötü o çizim ya. sağ kol ampute gibi durmuş, daha iyi çizimleri de vardır onun. Sandman'den değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sunlar bile daha iyi. http://www.vamp.org/Gothic/Images/images/death2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya tabi canım kötü zaten dedim düzeltmeler lazım diye işte güzel bi çizim o halde durcak. bi sürü resim var bende yüzü şöle olsun kolyesi şöle diye bi ark.a çizdiricem yakında sonra ver elini dövmeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aslında o yolladığın 2. resmi düşündüm ben sırtıma ama arka plan olmıcak. sonra dedim death olsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 copry said: @RaidenXelRu tekrar teşekkürler p.s küçük prens benim için bişe ifade etmiyor =( ben teşekkür ederim , kesinlikle çok zarif ve şeker bi dövme , yakışıcaktır :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 pogodi said: http://www.negatifbodyart.net/t059.jpg Panzer bilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 copry said: Dworgian açıkladım son kararımı çoktan =) http://th02.deviantart.net/fs40/300W/f/2009/040/7/8/Black_Cat_by_Hokerbaz.jpg bunun biraz daha küçülmüş hali yaklaşık aynı yere küçültünce kargacık burgacık olmasın o siyah beyaz çubuklar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 stimpak said: karar falan da vermişsin ama öyle gezinirken şu dövmeye denk geldim, hazır topic de açıkken göstereyim istedim :D dövme güzel ayakkabı da pek güzelmiş evet :D edit: bacak zaten güzel die yazmıcaktım da eklim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Alexi_Septimus said: pogodi said: http://www.negatifbodyart.net/t059.jpg Panzer bilek. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence, önce aynı yere istediğin boyutta geçici dövme yaptır, bilemiyorum dövmem yok ama önceden nasıl göründüğüne bakmak daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 rahatsiz said: ahahahaa bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Slint said: tüm sayfaya baktım, beğendiğim sadece şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dövme kendisini hatırlayamadığım fakat dövmesine dikkat ettiğim insanları hatırlamamı sağlıyor, tek sevdiğim yanı da bu. 3 sene önce Zeytinli festivalinde tanıştığım bir kız 4 ay önce karşıma çıkınca bu şekilde hatırladım. Göbeği ve kasığı arasında içeri doğru kayan renkli kuyruklu yıldız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bence en güzeli omuzda 3 tane yarasa beldede kanatlar çok hoş duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ferrero said: Dövme kendisini hatırlayamadığım fakat dövmesine dikkat ettiğim insanları hatırlamamı sağlıyor, tek sevdiğim yanı da bu. 3 sene önce [b]Zeytinli festivalinde[/b] tanıştığım bir kız 4 ay önce karşıma çıkınca bu şekilde hatırladım. Göbeği ve kasığı arasında içeri doğru kayan renkli kuyruklu yıldız vardı. ben de gördüm o kızı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ferrero said: Göbeği ve kasığı arasında içeri doğru kayan renkli kuyruklu yıldız vardı. bak bak nereye bakmış hemen ÇAKAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ferrero said: Slint said: tüm sayfaya baktım, beğendiğim sadece şu. şu araya şunu koyarsan http://www.forsythe4kc.com/uploaded_images/finger_quotes-708792.jpg süper oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 KASIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Geçici dövme nerede yaptırılır ya? Kalıcıdan önce bi denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bnm kasıkta el kadar var ama kontür müdür nedir o işlemde işte ölüp ölüp diriliyorsun fakat güzelde bi zevk hani. :) iyide iş çıktı hem. şimdi sıra diğer tarafa hayırlısıyla. sırt için vücudu geliştirdikten sonra bir projem var hatta çizimi bile hazırda bakalım. kol arkalarıda eper bi hoş oluyor. bilgine ama geniş bir yapıya sahipsen bütünlettirebilirsin tabiç.fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 xwhiplashx said: bnm kasıkta el kadar var ama kontür müdür nedir o işlemde işte ölüp ölüp diriliyorsun fakat güzelde bi zevk hani. :) iyide iş çıktı hem. şimdi sıra diğer tarafa hayırlısıyla. sırt için vücudu geliştirdikten sonra bir projem var hatta çizimi bile hazırda bakalım. kol arkalarıda eper bi hoş oluyor. bilgine ama [b]geniş bir yapıya[/b] sahipsen bütünlettirebilirsin tabiç.fds :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 wide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yarın yaptırmaya başlıyorum ama hala emin değilim ne olacağına. bir de çok korkuyorum sanırım yarın ola hayrola sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Nasıl bilmiyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 -random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar