NoS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 17 yaşında bıraktığım ata sporum basketbola geri dönmek istiyorum. Nasıl oynuyorsun derseniz 10 üzerinden 6 fln derim anca ama zaten istediğim basketbol antremanı yapmak ancak problem başlıkta da belirttiğim gibi artık yaş olarak kemale ermiş olmam.Bu yaşta girebileceğim bildiğiniz herhangi bi basketbol bölümü var mı ? Mesela bizim eski takımın b takımında 20 yaşında adam bile oynuyordu ama antreman yapıyorlardı bana öyle bi takım lazım işte Not:Bunu yazarken bile 19 yaşında olup basketbol oynamak istediğimden dolayı utandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Üniversitelerin klüplerine bir bak istersen. Bildiğim kadarıyla o üniversitenin öğrencisi olmasan da klüplere katılabiliyorsun, her ünide öyle midir bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ilçe belediye takımlarına girmeye çalış. boyun fiziğin yerindeyse, ortalamanın üstünde oynuyorsan bu takımlarda yer bulabilir ve hatta maçlara çıkıp para kazanabilirsin. ama çok kazık antrenmanları oluyor onu da belirtmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 biz yaşlı mıyız şimdi ya allala sen böyle deyince çok garip geldi :S abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Madem bu kadar yaşlısın koçluk yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi 19 yaş nedir allah aşkına, yaşım 23 hala daha önce alakam olmayan işlere girişiyorum, hobiler ediniyorum. Dünya kadar amatör takım var oynayabildiğin sürece yaşın bilmemnen önemli olmadan girip oynayabildiğin. Üniversiteye gidiyorsan her sonbahar/ilkbahar seçmeler olur, git onlara katıl. Zaten daha önce bir takımda oynadıysan aday kadroya girmen çok da zor olmaz. Ama sanırım bu tip turnuvası düzenlenen branşlar için o üniversitenin öğrencisi olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 19 basket oynamak için geçse ben 23'te tvden canlı basket maçı izlemeyeyim bari, kalbim gümler mazallah tütüth edit: 19-23 farkı için geç kalmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 91 olacakti baslik saniyorum. 19 ne yahu cocukluk yeni bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 valla ben 19 yaşındayım, basketbol oynuyorum ve kısmetse seneye amerikada hem universite okuyup hemde basketbol oyniyacağım. Hedeflerin yüksek değilse rahat rahat oynarsın A takımlarında alt yapı kluplerinin. eğer fena da oynamıyorsan bölgesel de falan oynarsın rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 22 yaş için uygun huzurevi önerecek var mı? 19 yaşında hiç bir kulüpte oynayamasan bile istanbulda caddebostan sahile inersin, orda insanlarla oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 25 yasinda mezar ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 19 daha cok cocuk, korpe geliyor ya, devam et sen basketbola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Holy said: 22 yaş için uygun huzurevi önerecek var mı? aquila said: 25 yasinda mezar ariyorum. AHAHAHAH ben de 19 yaşında sıfırdan başlayacak falan sandım. adam zaten oynuyormuş 2 sene öncesine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sıfırdan bile başlanır yani o derece genç bi yaş 19 kulüpte oynayamazdi belki o zaman ama basketbol oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi 0 dan başlıcak olsan 19 çok geç derim ; ama alt yapın varsa oyna abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 18-19 yaşında baskete başlayıp milli takımda oynayan sporcu bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 19 yaşında şu an başlasan çalışmaya yeni tayyip başbakan bile olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 boy 210+ olunca 30 yaşında bile olur :D lesstroud said: 18-19 yaşında baskete başlayıp milli takımda oynayan sporcu bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mesela ömer aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bi hafta önceden çalışmaya başlamak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sınav günü çalışırsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 19 yaştan kast ettiğim genç takımlarda oynayacak yaşı geçtiğim ondan dolayı geç diyorum farkındaysanız yoksa kalkıp paslandım fln demiyorum Üniversitem beyazıtta öyle bi takıma seçilsem bile gitmem.(ben göztepe de oturuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bölgesel lig paklar seni git bi kaç gün kendi kendine antreman yap.sonra ortalama bi takım arayışına gir.madem 17 yaşına kadar oynadın illa ki vardır çevren.ayarlar birileri bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 NoS said: Üniversitem beyazıtta öyle bi takıma seçilsem bile gitmem.(ben göztepe de oturuyorum) Marmara üniversitesinin falan klübü vardır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bnde basketbol oynadım 6 sene 2 senesi profesyoneldi.. herhangi bir klübün seçmeleri açıldığında katılabilirsin.. ama ufak klüplerden başla...semt klüpleri yada pamukspor gibi bankaların yada markaların klüpleri var..ordan sonra yükselebilirsin..geç değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar