Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Yaşında Basketbol Oynamak ?

NoS

Öne çıkan mesajlar

17 yaşında bıraktığım ata sporum basketbola geri dönmek istiyorum. Nasıl oynuyorsun derseniz 10 üzerinden 6 fln derim anca ama zaten istediğim basketbol antremanı yapmak ancak problem başlıkta da belirttiğim gibi artık yaş olarak kemale ermiş olmam.Bu yaşta girebileceğim bildiğiniz herhangi bi basketbol bölümü var mı ?

Mesela bizim eski takımın b takımında 20 yaşında adam bile oynuyordu ama antreman yapıyorlardı bana öyle bi takım lazım işte

Not:Bunu yazarken bile 19 yaşında olup basketbol oynamak istediğimden dolayı utandım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 19 yaş nedir allah aşkına, yaşım 23 hala daha önce alakam olmayan işlere girişiyorum, hobiler ediniyorum. Dünya kadar amatör takım var oynayabildiğin sürece yaşın bilmemnen önemli olmadan girip oynayabildiğin.

Üniversiteye gidiyorsan her sonbahar/ilkbahar seçmeler olur, git onlara katıl. Zaten daha önce bir takımda oynadıysan aday kadroya girmen çok da zor olmaz. Ama sanırım bu tip turnuvası düzenlenen branşlar için o üniversitenin öğrencisi olmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

19 yaştan kast ettiğim genç takımlarda oynayacak yaşı geçtiğim ondan dolayı geç diyorum farkındaysanız yoksa kalkıp paslandım fln demiyorum

Üniversitem beyazıtta öyle bi takıma seçilsem bile gitmem.(ben göztepe de oturuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bnde basketbol oynadım 6 sene 2 senesi profesyoneldi..
herhangi bir klübün seçmeleri açıldığında katılabilirsin..
ama ufak klüplerden başla...semt klüpleri yada pamukspor gibi bankaların yada markaların klüpleri var..ordan sonra yükselebilirsin..geç değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...