harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 HABERTÜRK said: Carlos'un 2 yüzü! Fenerbahçe'den ayrılan sambacı, eski takımı hakkında atıp tutmaya devam ediyor! 18/01/10 09:42 GAZETE HABERTÜRK 180 DERECELİK DÖNÜŞ! 33 yaşında Türkiye’ye geldi, 2.5 yıl boyunca el üstünde tutuldu, yıllık 4.2 milyon Euro’yu cebine koydu, Türkiye’den ayrılırken her şey toz pembeydi! Ancak Fenerbahçe yönetiminin “Güle güle Fenerli Carlos Usta” diye uğurladığı Roberto Carlos’un pembe demeçleri, Brezilya’ya gidince 180 derece döndü. Sao Paulo kentinde yayın yapan O Estado gazetesine konuşan deneyimli futbolcu, kariyerini neden Türkiye’de noktalamadığını sert ifadelerle anlattı. SANTOS İŞARETİ “Futbol hayatımı F.Bahçe’de bitirmedim. Neden mi?” diye söze giren Carlos, “Çünkü sandığım kadar organize, büyük bir kulüp değildi. Ödemeler hiçbir zaman gününde yapılmadı. Fenerbahçe’nin antrenman yapacak doğru düzgün tesisleri yoktu. Türkiye dışında hiçbir kariyeri olmayan bir takımda tüm dünyayı aldatmaya devam edemezdim” diye konuştu. Tecrübeli futbolcu, Andre Santos’la ilgili de açıklamalarda bulunurken, “O geldiği gün F.Bahçe için bittiğimi anladım. Santos, Fenerbahçe’de oynadığı için kendisini geliştiremeyecek. Dunga, Güney Afrika’ya onun yerine Marcelo’yu götürecek” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İyi demiş carlos usta (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yakın zamanda fb ufak klüp, türkiyenin en büyük klubü gs demesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sdfdsgs adam yanlış birşey dememiş ki, yıllarca real madridin tesislerinde çalışan adam fenerbahçenin tesislerini tabi beğenmez. Fenerbahçenin türkiye dışında bir başarısı zaten yok. Semihden özerden falan da dedikodular çıkmıştı daha önce koskoca fenerbahçede paramızı gününde alamıyoruz, yağmur yağsa yönetim kurulu toplanıyor bla bla diye. Ha gerçi eminim carlosa gününden önce verilmiştir ücreti ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 HABERTÜRK said: Türkiye dışında hiçbir kariyeri olmayan bir takımda tüm dünyayı aldatmaya devam edemezdim” diye konuştu. doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dogru soylemis marcelo real madridde oynuyo yani santos fenerde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 niye adamlar çeyrek final oynadı hazırlık maçında juventusu yenmişlerdi bi kerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hadi bu topicte fenerbahçeye giydirelim. hem iyi giydirirsek kendi takımımınz dünyanın en iyi takımı olucakmış, teyzem ole soledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ben Daum'u beğenmiyorum arkadaş..Zico gitmeyecekti.O kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yahu harry kendi takımından çok fb takımına kendi çapında yorum veya giydirme denemeleri yapıosunda yani şu ortam olmasa başka bi ortamda ........? diye sorarlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 GS'li olmama rağmen eğer doğruysa beni bile sinirlendirdi...Ne bekliyordu ki,o yaşında ona o paraları başka kim verirdi 2 sene tatil yaptı,şimdi bık bık ediyor,karaktersizmiş demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sakin ol ya boşver değmez hakikaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ehah abi bırak çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 � Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Wishmaster said: Ben Daum'u beğenmiyorum arkadaş..Zico gitmeyecekti.O kadar.. zico'yu şutlamışlar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Seda Sayan'la evlenemedi o yüzden hep böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi gün sonrada dentinho için carlos devreye girdi yazdı habertürk efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eejhhheheh ustaymış jejejej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu da aragones dede MİLLİYET said: Aragones'in Fenerbahçe sefası Doğduğu yer Alcobendas'ın yerel gazetesi En Alcobendas'a röportaj veren İspanyol hoca, "Sıkılmadınız mı? Çalışmayı düşünmüyor musunuz" sorusuna, "Para sorunum yok. F.Bahçe'den aldığım para torunlarıma bile yeter" cevabı verdi. "Daha fazla sıkılmamak için çalışmıyorum" diyen Aragones şunları söyledi: "Maddi bir sıkıntım yok. Geziyorum, yürüyorum, gençleri yetiştiriyorum. Otobüse binmeyi seviyorum. F.Bahçe'den aldığım para torunlarımın geleceğini bile kurtarır. Onların eğitimi için para harcıyorum. Hayatımdan çok memnunum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ahaha abi adam kulübeye girmiş sakatlanmış. Ahuaha çok iyi ya carlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahhaha bovling carlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aahaha yıldız gibi kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 carlos usta iş başında "MİLLİYET - FOTOMAÇ" said: Carlos 'Gitme' dedi transfer yattı... F.Bahçe'den sorunlu ayrılan Brezilyalı oyuncunun "Gitme" demesi 21 yaşındaki golcüyü vazgeçirdi.. Fotomaç'ın haberine göre; Ara transferde yabancı bir golcü almak isteyen F.Bahçe günlerdir yazılan Dentinho'yu dün yalanladı. Sportif direktör Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya giderek pazarlık yaptığı Corinthians'lı oyuncu tam ikna edilecekken işi Roberto Carlos'un bozduğu belirtiliyor. F.Bahçe ile FIFA'lık olan Carlos takım arkadaşına, "Gitme" dedi, iş bitti. İş yattı, yalanlama geldi Bonservisinde bir şirket, iki menajer ve kulübünün hak sahibi olması nedeniyle de uzayan pazarlıkta Carlos'un, "Bana bile oyun oynadılar. Gidersen Avrupa'da parlama şansın kalmaz" dediği iddia edildi. Carlos'un bu sözleri üzerine transfer defteri kapanırken, F.Bahçe yönetimi de anında "İlgilenmiyoruz" yalanlamasını yayınladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok romantik gitme kal yalan söyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar