Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En geç dört yıl içinde ikinci bir Dünya bulunacak

Laorx

Öne çıkan mesajlar

moriQ said:

benim bildiğim star trek tng de bi duvara geliyolardı ama o da Q çıkıyodu. evrenin sonu diye bi bölüm görmedim.

tng'de q yolluyordu bunları uzayın sonuna bir bölümde. duvarlı olanda da gene q bi piçlik yapıyordu ama onu tam hatırlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

Katolik Kilisesi de evrende başka hayatlar olma ihtimaline karşı heyetler kurup çalışmalara başlamış durumda. Kongreye Katolik Kilisesi’ni temsilen katılan, Vatikan Gözlemevi yöneticisi rahip Jose Funes, evrende insanoğlunun mevcudiyetinin anlamına ilişkin çok önemli bulgular olduğunu ve bunlar üzerinde düşünmek gerektiğini söylüyor.

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/catholic_alien.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
BabacumMostors said:

Laorx said:

Katolik Kilisesi de evrende başka hayatlar olma ihtimaline karşı heyetler kurup çalışmalara başlamış durumda. Kongreye Katolik Kilisesi’ni temsilen katılan, Vatikan Gözlemevi yöneticisi rahip Jose Funes, evrende insanoğlunun mevcudiyetinin anlamına ilişkin çok önemli bulgular olduğunu ve bunlar üzerinde düşünmek gerektiğini söylüyor.

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/catholic_alien.jpg

zuha
Sosyal ağlarda paylaş

Önümüzdeki haftalar içerisinde IMF/IRS/US intelligence/EU gibi büyük organizasyonların hepsinin AĞIR yolsuzluk içerisinde bütün dünyayı kandırdıkları ortaya çıkacak, NESARA (National Economic Security and Reformation Act) ilan edilecek. Amerika dahil hükümetleri bu yolsuzluklara bulaşmış olan büyük hükümetlerin hepsi görevinden alınıp yerine geçici hükümetler getirilecek. (Amerika'nın dünyadaki 800+ askeri üssü kapatılacak).
Geçici hükümetler devreye girdikten sonra insanlardan saklanan bütün gerçekler birer birer açıklanmaya başlanacak. UFO Disclosure bunların başında. Çoktan bulunmuş ve bütün dünyaya açıklanacak olan teknolojiler arasında sonsuz/temiz enerji, anti-gravity, ve günümüzün en ciddi hastalıklarına kesin çözümler var.

Yazıcaklarıma inanmanız çok zor, inanmanızı istemiyorum zaten. 1 seneyi aşkın araştırmalarım sonucunda vardığım son noktadır.

şaka lan, burda biyerde bi topikte yazıyodu.

Ayrıca üç ay içinde zamanda yolculuk gerçek olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...