eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bi tek internette bu kadar hızlıyım... diğer işlerde hep geç geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 eregorn2 said: bi tek internette bu kadar hızlıyım... diğer işlerde hep geç geliyorum... yatakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ayıpsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Killer said: eregorn2 said: bi tek internette bu kadar hızlıyım... diğer işlerde hep geç geliyorum... yatakta? eregorn2 said: ayıpsın... konu yanlıs yerlere gıdıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ben Goa'uld um zaten burdayız uzakta aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Norak said: http://images3.wikia.nocookie.net/stargate/images/2/23/Thor.jpg Elbetteki erkek sebebi bariz belli: http://forum.paticik.com/read.php?13,4590640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 thor babadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gezegen bulucaklarda bana mı bulucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hanım koş bilim teknik cıvıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 buranın suyu çıktı zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 katlettiniz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 moriQ said: benim bildiğim star trek tng de bi duvara geliyolardı ama o da Q çıkıyodu. evrenin sonu diye bi bölüm görmedim. tng'de q yolluyordu bunları uzayın sonuna bir bölümde. duvarlı olanda da gene q bi piçlik yapıyordu ama onu tam hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kobol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Laorx said: Katolik Kilisesi de evrende başka hayatlar olma ihtimaline karşı heyetler kurup çalışmalara başlamış durumda. Kongreye Katolik Kilisesi’ni temsilen katılan, Vatikan Gözlemevi yöneticisi rahip Jose Funes, evrende insanoğlunun mevcudiyetinin anlamına ilişkin çok önemli bulgular olduğunu ve bunlar üzerinde düşünmek gerektiğini söylüyor. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/catholic_alien.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bulsalar ne olcak 100 yil yasasakda sonumuz olum degilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Theridone said: bu kış komünizm gelicekmiş zaten. ondan sonra bilim kopucakmış. lol geliiirleer.. geliiirleeer.. (adile naşit mode on tabi okurken) bulurlaaar buluurlaarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 biraz daha bilimsel yaklaşsalarmış olaya. mesela bu yapısı keşfedilen gezegenler üzerinde hayat olmaya ne kadar yakın x kriterden kaçını sağlıyor ona göre bir skala oluşturup ortalama falan alsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 BabacumMostors said: Laorx said: Katolik Kilisesi de evrende başka hayatlar olma ihtimaline karşı heyetler kurup çalışmalara başlamış durumda. Kongreye Katolik Kilisesi’ni temsilen katılan, Vatikan Gözlemevi yöneticisi rahip Jose Funes, evrende insanoğlunun mevcudiyetinin anlamına ilişkin çok önemli bulgular olduğunu ve bunlar üzerinde düşünmek gerektiğini söylüyor. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/catholic_alien.jpg zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 2 sene sonra marduk kendi gelmezse zorla ben getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ölümsüzlüğü keşfetmişlerdir umarım o dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Önümüzdeki haftalar içerisinde IMF/IRS/US intelligence/EU gibi büyük organizasyonların hepsinin AĞIR yolsuzluk içerisinde bütün dünyayı kandırdıkları ortaya çıkacak, NESARA (National Economic Security and Reformation Act) ilan edilecek. Amerika dahil hükümetleri bu yolsuzluklara bulaşmış olan büyük hükümetlerin hepsi görevinden alınıp yerine geçici hükümetler getirilecek. (Amerika'nın dünyadaki 800+ askeri üssü kapatılacak). Geçici hükümetler devreye girdikten sonra insanlardan saklanan bütün gerçekler birer birer açıklanmaya başlanacak. UFO Disclosure bunların başında. Çoktan bulunmuş ve bütün dünyaya açıklanacak olan teknolojiler arasında sonsuz/temiz enerji, anti-gravity, ve günümüzün en ciddi hastalıklarına kesin çözümler var. Yazıcaklarıma inanmanız çok zor, inanmanızı istemiyorum zaten. 1 seneyi aşkın araştırmalarım sonucunda vardığım son noktadır. şaka lan, burda biyerde bi topikte yazıyodu. Ayrıca üç ay içinde zamanda yolculuk gerçek olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Valla kaç hafta geçti bi gelişme yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 of ya. şimdi gidip nüfus cüzdanı değişttiricekler bize o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dört yıl var daha, son gece sabahlarım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Norak said: http://images3.wikia.nocookie.net/stargate/images/2/23/Thor.jpg damarli damarli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar