vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 asci degilim ben, staj yaptim ve bitti sadece. bana o izlenimi verdin o mesajlardan sorry. her konuda bu tarz bi yaklasimin var, gastronomi olsun hede olsun hep bisi söylüyosun. onlari da göz önünde bulundurarak yazdim o mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: bi kere de lolcatlere gülüyoruz diye ipne demişti. bu fikri hala savnuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aşçı değil o, alamancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: asci degilim ben, staj yaptim ve bitti sadece. bana o izlenimi verdin o mesajlardan sorry. her konuda bu tarz bi yaklasimin var, gastronomi olsun hede olsun hep bisi söylüyosun. onlari da göz önünde bulundurarak yazdim o mesaji. evet gastroloji dediginede ascilik demekten korkanlar oldugu icin kilim biri hatta tartisti bi saat forumda ASCI DEILIM BEN ASCI DEILIM diye kartondan ev yapmisin deyince uzuluyonuz ya ondan dedim lan eauhea yoksa wardir bi zorlugu elbet uheauheauhfsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Azıcık daha sakin bence bone, şimdi vurun kahpeye yapacaklar.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bana zor ya vurun kahpeye eheauhea ne diceklerde alincam abi elektrikci mi annem diyo elektrikci eauhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Adam eşşek gibi çalışıyormuş, darlanmış, tabii ağlayacak, ona zor geliyor demek ki paylaşmak istemiş, ne var ki bunda? Herkesin bölümü/işi hatta hayatı kendine zor abi, kıyaslayamazsın kendi hayatınla, biri çok sıkıldım ben çok yoruyor beni bunlar derse çıkıp da "senin yorulmaya hakkın yok ne yapıyorsun ki" diyemezsin. Ha derdini paylaşmazsın o ayrı, dinlemezsin o ayrı, ama adam ağlamak istiyorsa buradan derdini paylaşmak istiyorsa ne olmuş yani? Sen hiç mi canın sıkıldığında/kız arkadasın terk ettiğinde foruma bir şey yazmadın? İnsanlar sana ooff amma ağladın dediğinde hoş mu oluyor? Azıcık empati ya lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 1. hatirlamiyorum yazdigimi ama yazmis olabilirim. ama kiz arkimdan ayrldim diye topik kesinlikle acmadim foruma 2. black ice agliyo diye kizmadim ki aglasin aglicaksa ama ben mimarlar surkeli agliyo dedim 3. burda asagilamayi yapan ki black-ice bile kabul etti mimarlar. bizim bolum cok zor muhendislik cok kolay diyen paso onnar 4. benim mesajlarimdaki seyi solemissin aslinda. herkesin zimbirtisi kendine zor bende ayni seyi dedim mimarlar farketmiyo bunu genelde onu yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İki adminlik taslıyorum, milyarlarca para götürüyorum, dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aslında şöle sölemeliydim gerçi söylemedim galba da neyse bunu gerçek hayatta da yaşadım bizim bölüm daha zor değil daha yoğun. ben bunu iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: aslında şöle sölemeliydim gerçi söylemedim galba da neyse bunu gerçek hayatta da yaşadım bizim bölüm daha zor değil daha yoğun. ben bunu iddia ediyorum. ya sen de onu iddia etmemelisin bence, kıyasladın mı oturup bütün üniversitelerin bütün bölümlerini? ben de 4 senede 170 kredi ZORUNLU olarak alıyorum. Hiçbir bölüm 170 kredi ile mezun olmuyor en azından bizim üniversitede, haa bana bi faydası var mı yok mu bu iyi mi kötü mü benim problemim. Yoğun olabilir, zor da gelebilir, bundan şikayet etmen çok normal ama araştırmadan da en yogun bizimki diye bi tribe girmemelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dönemlik 21.25 kredi normal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben 160 kredi ile mezun oldum sanirim ama hesapladim okul bitince 300 kredilik ders almisim 2 defa bitirmisim aslind aokulu her aldigimi versem ufhashufas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 QueenofSpades said: Black-ice said: aslında şöle sölemeliydim gerçi söylemedim galba da neyse bunu gerçek hayatta da yaşadım bizim bölüm daha zor değil daha yoğun. ben bunu iddia ediyorum. ya sen de onu iddia etmemelisin bence, kıyasladın mı oturup bütün üniversitelerin bütün bölümlerini? ben de 4 senede 170 kredi ZORUNLU olarak alıyorum. Hiçbir bölüm 170 kredi ile mezun olmuyor en azından bizim üniversitede, haa bana bi faydası var mı yok mu bu iyi mi kötü mü benim problemim. Yoğun olabilir, zor da gelebilir, bundan şikayet etmen çok normal ama araştırmadan da en yogun bizimki diye bi tribe girmemelisin bence. valla şimdi ben napayım çevremdeki bütün üniversitelilerin hayatından daha yoğunum. mimar olanlar hariç. oturup türkiye çapında bi istatistik araştırması mı yapmam lazım yahu.:D yani bunu gördüm ben diğer bölümlerde bu tarz bi "yoğunluk" yok genel olarak. istisnadır bence sen ve senin gibi olanların durumu o da gelip mimarlık diğer bölümlerden yoğun dememi engellemez bence. bu arada resim, vcd, iç mimarlık falan. bunlar da yoğun aynı tarz bi eğitime sahip. şimdi bi vcdci gelip ağzıma sıçmasın da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben daha uzağa işiyorum. hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ben makine okuyorum kredisi en az olan elektrik inşaat yanında ama duyduğum kadarıyla en zoru makineymiş.Öyle dediler ben demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet iclerinde en zor makinedir ama hemen ardindan da elektrik gelir bence. guc elektronigini severim, alin, aldirin. dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 QueenofSpades said: ben daha uzağa işiyorum. hayret bişi. alla alla ben hiç bu tarz şeyler yazmamıştım topic açarken sonra da yazmadım neden sidik yarışı haline geldi ki bu. yoğun olması güzel bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 throine said: evet iclerinde en zor makinedir ama hemen ardindan da elektrik gelir bence. guc elektronigini severim, alin, aldirin. dsfs abi zorluk nedir biri bi anatsa nesi zor yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bolum zorlugu okulunuza bagli olarka degisiyo bence.. bizim okulda(bogazici) en zor kimya muhendisligi sora fizik ardindan makine geliyo.. Hafta basına ortalama 2-3 quiz 2-3 rapor min 2 odev teslimi bunların arasında da midtermler falan olan bi bolum bizimkisi neyse oyle iste icimi doktum.. zaten 4 tane f e dogru rushlardayim ya da belki 4 dd olur eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: throine said: evet iclerinde en zor makinedir ama hemen ardindan da elektrik gelir bence. guc elektronigini severim, alin, aldirin. dsfs abi zorluk nedir biri bi anatsa nesi zor yane ben de onu diyorum! kime göre zor? hangi kritere göre? kiminki daha zor/kim daha çok çalışmış kim daha çok yatmış onu mu tartışalım oturup yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Onu tartışmaya gerek yok, azmo ile ben çekişiriz yatma konsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: abi zorluk nedir biri bi anatsa nesi zor yane Bana gore de elektrik hic zor degil yeter ki ilgin olsun zaten dersler cok zevkli geliyor bana. Guc elektronigi de en zevkli ders diye yazmistim aslinda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: vaniLLe said: asci degilim ben, staj yaptim ve bitti sadece. bana o izlenimi verdin o mesajlardan sorry. her konuda bu tarz bi yaklasimin var, gastronomi olsun hede olsun hep bisi söylüyosun. onlari da göz önünde bulundurarak yazdim o mesaji. evet gastroloji dediginede ascilik demekten korkanlar oldugu icin kilim biri hatta tartisti bi saat forumda ASCI DEILIM BEN ASCI DEILIM diye kartondan ev yapmisin deyince uzuluyonuz ya ondan dedim lan eauhea yoksa wardir bi zorlugu elbet uheauheauhfsfasd gastroloji degil gastronomi. asci degilim derken gastronomi okumadigimi kastettim zaten. sen takmissin=) benim acimdan bi sorun yok. ''asci parcasi'' muamelesini ceken sensin yalniz, alinir tabi adam. kaldi ki gastronomi okumasam bile o konu hakkinda biraz bilgisi olan biri olarak sunu söyleyebilirim. bi dönerci ile upscale cuisine de calisan birini kiyaslayamazsin. sen de bunu yapiyordun zaten o konuda tartistigimizda. aradaki ince cizgiyi bilmek gerek. mimarlarin hepsine de MAKET YAPIYO ISTE BIZ MEENDISLIKTE BÖLE DAHA COK KASEYOZ ya diye yaklasiyorsun. senin mühendisligi secmen senin daha üstün oldugun anlamina gelmiyor yalniz. herkesin bakis acisi, istekleri ve hayattan beklentileri farkli. birilerini bu sekilde, sectigi meslek/ okudugu bölüm yüzünden itin dötüne sokma cabalarin disardan ya hayata bakis acinin biraz sig oldugunu ya da fazla megaloman oldugunu gösterir. konusma tarzin bile belli ediyo bu görüsünü. fazla ukalaca savunuyosun fikirlerini, hos degil bence. eed simdi wot dösemis eleman diyip, tl;dr de bi de. tarzi bozma asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ne laf anlatıyorsun ki şimdi bu gibi tipler 5-10 sene sonra birşey beceremeyince, hayatını zekv aldığı, başarılı olduğu şeyle kazanan insanlar iyi yerlere gelince arkalarından hassss diye bakarlar.O yüzden zaman bırak bu tarz şeyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar