Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elveda düzenli hayat.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

asci degilim ben, staj yaptim ve bitti sadece.
bana o izlenimi verdin o mesajlardan sorry.
her konuda bu tarz bi yaklasimin var, gastronomi olsun hede olsun hep bisi söylüyosun. onlari da göz önünde bulundurarak yazdim o mesaji.

evet gastroloji dediginede ascilik demekten korkanlar oldugu icin kilim
biri hatta tartisti bi saat forumda
ASCI DEILIM BEN ASCI DEILIM diye

kartondan ev yapmisin deyince uzuluyonuz ya ondan dedim lan
eauhea
yoksa wardir bi zorlugu elbet
uheauheauhfsfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Adam eşşek gibi çalışıyormuş, darlanmış, tabii ağlayacak, ona zor geliyor demek ki paylaşmak istemiş, ne var ki bunda?

Herkesin bölümü/işi hatta hayatı kendine zor abi, kıyaslayamazsın kendi hayatınla, biri çok sıkıldım ben çok yoruyor beni bunlar derse çıkıp da "senin yorulmaya hakkın yok ne yapıyorsun ki" diyemezsin. Ha derdini paylaşmazsın o ayrı, dinlemezsin o ayrı, ama adam ağlamak istiyorsa buradan derdini paylaşmak istiyorsa ne olmuş yani? Sen hiç mi canın sıkıldığında/kız arkadasın terk ettiğinde foruma bir şey yazmadın? İnsanlar sana ooff amma ağladın dediğinde hoş mu oluyor?

Azıcık empati ya lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

1. hatirlamiyorum yazdigimi ama yazmis olabilirim. ama kiz arkimdan ayrldim diye topik kesinlikle acmadim foruma
2. black ice agliyo diye kizmadim ki aglasin aglicaksa ama ben mimarlar surkeli agliyo dedim
3. burda asagilamayi yapan ki black-ice bile kabul etti mimarlar. bizim bolum cok zor muhendislik cok kolay diyen paso onnar
4. benim mesajlarimdaki seyi solemissin aslinda. herkesin zimbirtisi kendine zor bende ayni seyi dedim mimarlar farketmiyo bunu genelde onu yazdim
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

aslında şöle sölemeliydim gerçi söylemedim galba da neyse
bunu gerçek hayatta da yaşadım

bizim bölüm daha zor değil
daha yoğun. ben bunu iddia ediyorum.

ya sen de onu iddia etmemelisin bence, kıyasladın mı oturup bütün üniversitelerin bütün bölümlerini?

ben de 4 senede 170 kredi ZORUNLU olarak alıyorum. Hiçbir bölüm 170 kredi ile mezun olmuyor en azından bizim üniversitede, haa bana bi faydası var mı yok mu bu iyi mi kötü mü benim problemim.

Yoğun olabilir, zor da gelebilir, bundan şikayet etmen çok normal ama araştırmadan da en yogun bizimki diye bi tribe girmemelisin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Black-ice said:

aslında şöle sölemeliydim gerçi söylemedim galba da neyse
bunu gerçek hayatta da yaşadım

bizim bölüm daha zor değil
daha yoğun. ben bunu iddia ediyorum.

ya sen de onu iddia etmemelisin bence, kıyasladın mı oturup bütün üniversitelerin bütün bölümlerini?

ben de 4 senede 170 kredi ZORUNLU olarak alıyorum. Hiçbir bölüm 170 kredi ile mezun olmuyor en azından bizim üniversitede, haa bana bi faydası var mı yok mu bu iyi mi kötü mü benim problemim.

Yoğun olabilir, zor da gelebilir, bundan şikayet etmen çok normal ama araştırmadan da en yogun bizimki diye bi tribe girmemelisin bence.

valla şimdi ben napayım
çevremdeki bütün üniversitelilerin hayatından daha yoğunum. mimar olanlar hariç.

oturup türkiye çapında bi istatistik araştırması mı yapmam lazım yahu.:D

yani bunu gördüm ben
diğer bölümlerde bu tarz bi "yoğunluk" yok genel olarak. istisnadır bence sen ve senin gibi olanların durumu o da gelip mimarlık diğer bölümlerden yoğun dememi engellemez bence.

bu arada
resim, vcd, iç mimarlık falan. bunlar da yoğun aynı tarz bi eğitime sahip. şimdi bi vcdci gelip ağzıma sıçmasın da:D
Sosyal ağlarda paylaş

bolum zorlugu okulunuza bagli olarka degisiyo bence.. bizim okulda(bogazici) en zor kimya muhendisligi sora fizik ardindan makine geliyo.. Hafta basına ortalama 2-3 quiz 2-3 rapor min 2 odev teslimi bunların arasında da midtermler falan olan bi bolum bizimkisi neyse oyle iste icimi doktum.. zaten 4 tane f e dogru rushlardayim ya da belki 4 dd olur eheheh
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

throine said:

evet iclerinde en zor makinedir ama hemen ardindan da elektrik gelir bence. guc elektronigini severim, alin, aldirin. dsfs

abi zorluk nedir biri bi anatsa
nesi zor yane

ben de onu diyorum!

kime göre zor? hangi kritere göre? kiminki daha zor/kim daha çok çalışmış kim daha çok yatmış onu mu tartışalım oturup yani?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

vaniLLe said:

asci degilim ben, staj yaptim ve bitti sadece.
bana o izlenimi verdin o mesajlardan sorry.
her konuda bu tarz bi yaklasimin var, gastronomi olsun hede olsun hep bisi söylüyosun. onlari da göz önünde bulundurarak yazdim o mesaji.

evet gastroloji dediginede ascilik demekten korkanlar oldugu icin kilim
biri hatta tartisti bi saat forumda
ASCI DEILIM BEN ASCI DEILIM diye

kartondan ev yapmisin deyince uzuluyonuz ya ondan dedim lan
eauhea
yoksa wardir bi zorlugu elbet
uheauheauhfsfasd

gastroloji degil gastronomi.
asci degilim derken gastronomi okumadigimi kastettim zaten.
sen takmissin=) benim acimdan bi sorun yok.

''asci parcasi'' muamelesini ceken sensin yalniz, alinir tabi adam.

kaldi ki gastronomi okumasam bile o konu hakkinda biraz bilgisi olan biri olarak sunu söyleyebilirim. bi dönerci ile upscale cuisine de calisan birini kiyaslayamazsin. sen de bunu yapiyordun zaten o konuda tartistigimizda.
aradaki ince cizgiyi bilmek gerek.

mimarlarin hepsine de MAKET YAPIYO ISTE BIZ MEENDISLIKTE BÖLE DAHA COK KASEYOZ ya diye yaklasiyorsun.

senin mühendisligi secmen senin daha üstün oldugun anlamina gelmiyor yalniz. herkesin bakis acisi, istekleri ve hayattan beklentileri farkli.
birilerini bu sekilde, sectigi meslek/ okudugu bölüm yüzünden itin dötüne sokma cabalarin disardan ya hayata bakis acinin biraz sig oldugunu ya da fazla megaloman oldugunu gösterir.

konusma tarzin bile belli ediyo bu görüsünü.
fazla ukalaca savunuyosun fikirlerini, hos degil bence.

eed simdi wot dösemis eleman diyip, tl;dr de bi de. tarzi bozma asdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...