ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 buradaki tavsiyeleri dinleyip dün akşam k bölümü izledim mükemmel diyemesem de (ki her dizi dfe mükemmel olmak zorunda değil[olsalar çok daha iyi ama...]) oldukça hoştu. eğer bölümlerin genel havası dün akşamki gibiyse gerçekten çok güzel bir dizi daah var demektir seyredilicek...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 dünkü bölüm geçen haftaya kıyasla çoook daha az güldürdü beni, geçen hafta kanepeden uçtum resmen :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Evet geçen haftaki bölüm en iyiler kısmına girer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Her bölüm bu kadar belden aşağı espei mi sadece?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Benim izlediklerim öyleydi Absolut. Genellikle erkek - kadın veya belden aşağı, ama başarılılar. Zaten belden aşağı esprilerin güldürme başarısı yüksektir normalde, dizide de erkek - kadın gruplaşması olduğu için çift taraflı ve güzel espriler var.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 evet abıcım ıtıraf ettım bıdaha edıcem! evet dızı paso belden asagı esprı evet hepımız ınce esprı seven cıcı adamlarız.. ama ben degılım cok guluyorum abı yarılıyorum! bu arada kızgın gıbı cıktı kelımeler klavyeden aslında bırazda oyleyım ne bılıyım ezmeyın abı benledn asagı dıye.. hafıf gelıyosa seretmeyın.. edit:yanı kımsenın ole bıse soyledıgı yok ta nebılıyım alınmayın.. [hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! [Bu mesaj smerten tarafından 16 October 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 [b]Smerten kızma tamma ya.Bizde cocuklugumuzda senin gibi bel altı esprilerine kopardık.Hakkın var sende cocuklugunu yasıcaksın tabi...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 puf![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 albatros beğenmiyosan beğenmezsin de laf sokmanın manası yok, coupling benimde çok sevdiğim bi dizi oldu, belden aşağı espri var hep, izle diye silah dayayan da yok, böyle yapıp huzuru kaçırmayalım lütfen[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 cem yılmaz da belden aşağı espiri yapıyor ama türkyienin en sevilen/beğenilen komedyeni. senin yaşının fazla büyük olması milleti aşağılama hakkı vermez sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 demin 15 dakkasını izledim. 15 dakka boyunca iki kere falan güldüm. ıyyy bu mu o kadar methettiğiniz ya...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Reklamlara girdiğinde yazmıştım yukardaki yazımı. Reklamlardan sonra sonuna kadar izledim yine gülüceğimi umarak. I ıh. Bu ne ya hiç bi şekilde güldürmüyor, maximum sırıttırıyor arada sırada. Silth üstünde göstermiim şimdi sexi akıllı ol :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 demin ilk defa izledim, bazı espriler fena değildi de genel olarak bana çok soğuk geldi (gördüğüm komedi dizileri arasında en soğuklarından) doğrusu, bir daha izleme isteği yaratamadı..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 sam e katılıyorum izledikten sonra bir sonraki bölümleri izleme isteği uyandırmadı bende.Bu kadar belden aşağı espiri beni pek sarmıyo.biraz daha azaltsalarmış belden aşağı espiriyi belki daha başarılı olurmuş diye düşünüyorum.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 zevkler... renkler... ama abı dızının ozellıgı belden asagı esprı adı ne couplıng...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Albatros, 17 October 2003 10:37 tarihinde demiş ki: Smerten kızma tamma ya.Bizde cocuklugumuzda senin gibi bel altı esprilerine kopardık.Hakkın var sende cocuklugunu yasıcaksın tabi...[hline] Severek izliyorum, çocukta değilim. Napacaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Bende de pek bir "seyret!" havası yaratmadı valla. Dizide sergilenen kültürü sevmediğimden olabilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Benim de yorumum zaten o yöndeydi. Bir daha seyretmem için hiç bir pozitif etki bırakmadı üzerimde. Öylesine bi dizi gibi. Neymiş ingiliz mucizesi miymiş neymiş oha yani. Rastgelirsem bile izlemeyebilirim. yurdum abazan gençliği sevebilir o ayrı heuh :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben bişiy belirticem dizinin ilk 2 bölümünü izlediğimde sevememiştim bi türlü ama şu anda salıları iple çekiyorum yani diziye önyargıyla yaklaşıp da daha ilk izleyişinizde kesin yargıda bulunmayın derim birkaç bölüm daha şans verin diziye ben öyle yaptım şu an hastasıyım ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bu ingiliz yapımı oldugu icin amerikan guldurulerine alıskın bunyeler yadırgayabilir bi kac bolum izleyip alısın cok belden asagı olmasının sebebi de avrupa da cinselligin amerikadan daha rahat yasanması olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: eldar, 20 October 2003 21:32 tarihinde demiş ki: bu ingiliz yapımı oldugu icin amerikan guldurulerine alıskın bunyeler yadırgayabilir bi kac bolum izleyip alısın cok belden asagı olmasının sebebi de avrupa da cinselligin amerikadan daha rahat yasanması olabilir oha efenim? hauha amerikada liselerde kız öğrenciler erkek öğrencilerin kucağında oturuyolar be derslerde neredeyse :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 duzeltiyorum, cinsel ilişki derken direk "o" mana da almadım ayrıca coupling lise dizisi değil kim ne derse desin avrupa da ask hayatı cok gelişmiştir insanlar tabuları aşmıştır(italya'yla yunanistan hariç) amerika da ilişki kurmak avrupa'ya gore kat be kat zordur zaten amerika nın muhafazakar oldugunu inkar edemeyiz. daha gecen gun bu konuda yazı okudum hatırlasam nerde oldugunu yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ingiliz kültürüyle ne alakası var, bütün oyuncuların performansları, esprilerin birbirine bağlanışı buz gibi. aynı noktaya takılıp kalıyorlar 4-5 dk. ne bileyim mesela lock, stock and two smoking barrels gülmekten bayıldığım bir filmdi, ingilizler komedi yapamaz diye bişi yok ama bu hiç öyle ingiliz mucizesi gibi gelmedi bana..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 FAWLTY TOWERS bir ingiliz mucizesidir ama, mükemmel. coupling ise pek mucizeye benzemiyo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ehe amerikada kimse kimsenin kucagina oturmuyo, ve amerika gayet muhafazakar bi ulke o ayri da, coupling`de bi cok sey basarisiz. tahminen once oturup esprileri wordpade yaziyolar, hatta bi espri databasei var 5000-10000 espriden olusan, bunlarla bi skript olusturup son derece basarisiz bi sekilde oyunculara okutturuyolar. yok yani arada iyi espriler cikmadigindan degil ama, genel olarak islenisi ve oyunculuk coook kotu, izleyesim gelmiyor. espriler arasinda gecis yok kesinlikle ve espriler cok zorlama oturtulmus olaylara; ama bundan da ote oyuncular cok zorlama yapiyolar esprileri, 1-2 kisi disinda oyunculuk berbat. daha cok `super rol yapiyorum ben, bakin mimiklerime bakin diksiyonuma` diyebilen bi ortaokul cocugu basarisinda oyunculuk. isin kotusu iyi rol yapabilen bikac kisi de arada kayniyor. oyuncular beraber otururken halleri, konusmalari sanki `tamam hadi sus, sira bana geldi simdi ben okiycam esprimi ehehe` dermiscesine, esprilerin yapilisi `ehe bak sakizdan bi espri cikti okiyim mi` dermiscesine. hic dogal degil, dizi cekiyolar yani bariz her an yuzune vuruluyo bu. seinfelddeki o rahatsiz etmeyen akis, gecis yok, olayin genel olarak islenisine ve oyunculuga degil de yazarlarin yazdigi esprilerin ardi ardina basarisiz olarak siralanmasina gulmeniz bekleniyor. sonuc olarak guldurebilse de uzaktan bakilip degerlendirilginde basarili bir dizi degil. a disappointing two stars out of four :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar