MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 arkadaslar elimde laptopum var. uzerinde windows 7 yuklu. simdi laptopum biraz yavas kaldigi icin masa ustume geri donus yapacagim ama o kadar programi install etmesi, yerlesmesi zaman alacak. butun windowsu tasimanin bir yolu var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 anakart değişince bile işletim sistemi kabullenemiyordu yeniden yüklemek gerekiyordu sistemi. win7 ile buna çözüm buldularsa bilemem. acronis migrate diye bir program var bu iş için gayet iyi ama farklı anakartlı sistemlerde olmuyordu dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Acronis'le backup alıp diğer tarafa aynı backup'ı acronisle kurmak denenebilir. Yapmadım, sonucu ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Harddisk clone sadece aynı bilgisayarda mevcud parcalar değişmediği sürece işe yarıyor diye biliyorum. Alternatif olarak kişi kendi işletim sistemin, live cd sini yada kurulum cd sini yaptıysa bunu istediği pcde kullanabilir.Denemedim, nasıl yapılır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Çooooooooook uzun iş ayrıca windows 98 sonrası o sistem çoğunlukla mavi ekranla sonuçlanıyor. Eğer yine de denemek istiyorsan şansını şunu yap. Acronis download et. Iso'yu bir CDye yaz. Windows CD'sini tak. İçeride Sysprep.exe dosyasını ara. Büyük ihtimalle sıkıştırılmış bir dosya içinde olacak. Sonra onu çıkar. Çalıştır. Oradan dedect non-plug and play software i tıkla. Reseal et. Bilgisayar kapansın. Artık bilgisayarını harddiskten boot etme. Acronis CD'sini tak. İmajını al. Aldığın imajı yeni bilgisayarına yükle. Açılışta sana windows kurulumunu gerçekleştirecek ancak yüklediğin programlar, ayarların, tüm dosyaların aynı şekilde yeni bilgisayarında olacaktır. Çok zor o yüzden sıfırdan kurulum yapmanı tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 vmware, acronis vs. gibi programlarla imaj alıp, diğer bilgisayara yazabilirsin. ama çok yüksek ihtimalle donanım uyuşmazlığı yaşarsın. donanım farklılığı olmasa, yapabilirsin böyle. windows için live cd hazırlayan programlar vardı.. askerdeyim, eskisi gibi takip edemiyorum =) win7 desteği vermeye başladılar mı bilmiyorum ama "windows 7, live cd" gibi anahtar kelimelerle aramalar yapabilirsin. (ayrıca windows live cd'leri de %100 başarı sağlamıyordu en son) ayrıca allah belamı versin. askerdeyim, şöyle bir bakıyım dedim ve mesaj attığım konu nerde? DONANIM&YAZILIM. lanet olsun adamım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 driverlar farklı olduğu için çok sorun yaşarsın dendiği gibi, muhtemelen o kadar programı install etmek daha kısa sürer bu sorunları çözmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 storagecraft isimli bi imaj alma yazılımı var bu yazılımda aldığın imajı farklı donanımdaki bir bilgisayarda ayağı kaldırabiliyorsun zaten yazılımında olayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Önce driverları uninstall edersen sorun çıkmaması lazım. Yoksa Dendiği gibi anakart driverları patlatır direk işletim sistemini. Fakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 win7 64 bit kullanıyorum. Bilgisayar değiştirmem gerekti. Söktüm HDD yi taktım geçeceğim makinaya. Direk çalıştı. Driver update etti. Eyv. dedim. Ha sadece win7/office lisansları düştü. oda donanım degisti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar