wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Az önce bi arkadaşım bana şunu iletti; KIM ARAMIS ARTIK UCRETLI - iptal etmek icin okuyun Konu : AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR Telefon şirketlerinin büyük hortumu.......cebinizdeyse hemen çıkartın. Bu iletiyi mutlaka okuyun, göz göre göre soyulmayın. AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın arayın. Ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek) Böylece yönlendirmeyi kaldırın. Yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek ... Ve bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullanan herkese gönderin. Göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek. Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarlı ise; Dinlediğiniz 1 sn.lik 'Aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz! İşin garip olan bir başka tarafı, Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlarında default (fabrika çıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!! Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, böyle bir uygulama yapılıyor. Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1,5 kontör. İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1,5 kontör daha... Ne uyanıkça değil mi? İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes diğer operatörlerde olduğu gibi aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarlı gelmez yanılıyor muyum? Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir trajikomik; AVEA, TURKCELL ve VODAFON' u arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve 'uyanık' olduğunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlı telefonunuzdan ##002# yi aramanız durumunda tele sekreterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar. Bu mail'i gönderen arkadaşa teşekkürler. ne kadar doğru bilemedim ama bi bakın isterseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 peki doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hayır. yalanlanmıştı orda yani. ben de hala bedava kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sırf 20 milyon falan güncel yazıp 2222 yollamaktan geldi bana ahaha 90 kuruş muş anasını satim.1 lira de işte turkceli aradım onlar söyledi.şubeyede gittim orda da söylediler.doğrudur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 iphone'da çalışmıyor sanırım bu yöntem. En azından 2g olanda. Ben aldığımdan beri bika çdefa denedim yok abi. Hep mesaj çıkıyo aktarma iptal diye onu yapoınca, ama yine de her aramamda "etkin aktarmalar" diye aptal bi uyarı çıkıyo ekranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Red said: sırf 20 milyon falan güncel yazıp 2222 yollamaktan geldi bana ahaha 90 kuruş muş anasını satim.1 lira de işte turkceli aradım onlar söyledi.şubeyede gittim orda da söylediler.doğrudur herhaldedediğini anlamadım da turkcell'i aradın onlar bu üstte yazan doğru mu dedi yani? ben arıyorum ulaşılamıyor diyor hiç de kontör gitmiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evet aynen öyle.kadın dediki güncel yazıp 2222 ye yollamşınız.90 kurus dedi detaylı fatura istedim kadından.şubeye gittiğimde de paralı dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 iyide senin dediğinle olayın hiçbir alakası yok. güncelle kim aramışın bagıntısını hala çözemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kim aramışla niye bağdaştırmaya calıstın ki.ben extradan güncelinde paralı oldugunu söyledim.çözücek birşey de yok.bu kadar drama yapmana gerek yokmuş faturalı hattu olanlar günceli sık kullanır.en azından ben kullanıyorum.ve 1 lira az değil.ayda 10 kere güncellesen 10 kagıt ayrıca 2222 atılan msglar ücretlendiyse sadece güncel değil hepsi öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 drama yapmadım senin yazdıgından bu anlaşılıyor hatta CthuLhu bile sormuş ne demek istedin diye. ayrıca güncelin paralı oldugunu bilmeyen kaldı mı hala yani. Ve ayrıca internet sitesinden bedavaya ögrenebilirsin faturanı istedigin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 o yazdıgım mesajda da anlaşılmıcak bişi yok.ayrıca turkcell bana güncel paralı oldu diye mesaj atmadı nerden bilebilirim onu bende biliyorum.da 10 senedir faturalı hat kullanıyorum.güncel yaz 2222 yolla alıskanlık olmustu.geçen gün aradıgımda ögrendim paralı oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güncel 10 senedir felan paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 emin misin ? cunku ilk defa turkcell musteri hizmetleri güncele attıgım msgların 18 lira mı ne tuttugunu söyledi detaylı fatura istediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evet güncelin hiçbirzaman ücretsiz oldugunu bilmiyorum her zaman ücretliydi bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sonucta bir hizmet aliniyor ucretli olmasi mantikli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 konu başlığında FWD: eklemek unutulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar