Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forgive me forgiver

di

Öne çıkan mesajlar

lol saka gibisiniz.

hani o kisinin oldugunu dusunmuyorum biliyorum. ava giderken avlandi gibi bisey oldu eleman. beni affetsin istiyorum ben de sadece =P

olaydaki tek rolum de "bu kim ya kesin fake'i birinin" diye sormak oldu hani.

siciyorum, osuruyorum, sevgilim kucagimda konularindan pek daha eglenceli oldugu da muhakkak. epeyce gulduk hani =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah. Yau allaskina zilyon kere, farkli seylerle hava yaparim yapacak olsam. Olay cok zeki gecinen bi elemanla aramda gecince fena komik geldi bana ondan actim konuyu. Yani oyle bi yaziyosun ki su "butthurt" "bende degil sende"nin kaniti resmen.

Sevgili falandiniz da ondan mi dokundu anlamadim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yas kac cidden ? Biri gelip seni sevmiyorum dedi diye kafama takacak, kapris yapacak biri miyim ? Hic mi okumadin bu gune kadar nasil yazip cizdigimi ?

Fistan da sevmiyorum dedi. Ne oldu ? Salaksin aptalsin malsin diyen de oldu. Hepsi duruyor yerine. Topik topik takip edip lafla delirtmek attirmak cok mu zor allaskina ?

Yani kafanda neler kurdun nasil kurdun ama cok alakasiz bi yerden girdin.

edit : asil yazacagimi yazmamisim bu arada. hani hakkatten aptal, hakkatten akilli, hakkatten okuz olan bile cekiliyor da boyle kendini akilli sanan gerzek tipler hic cekilmiyor cidden. o yuzden ayni kefeye koymak bile anlamsiz. korkmana gerek yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

oo yaş kaç saldırısı da geldi, sırada hangi ilkokul atarı var bekliyorum dörtgözle.

hayır bi de takmıyorum umursamıyorum diyip 2 tane accountu banlatıp, üstüne marifetmiş gibi anlatarak çelişkinin kralını yapıyosun, buna rağmen kendini bi bok sanan salak gerzek tip ilan ediyosun beni. yaptıklarına rağmen bana laf çakıcak küstahlığı kendinde bulduğun için tebrikler aga.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...