Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Xaenin said: benim bölümüm Öptüm. oha otoriteye bak. sırılsıklamım su an. yargıyla yıkandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahahaha ne aptal bi rage topiği bu lan, asrın tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 laf yedi diye 2 accountu banlatmak nası bi zihniyetin, butthurtün ürünü ben anlamakta zorlandım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 e multi yasak kurallara uysaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Werewolf said: laf yedi diye 2 accountu banlatmak nası bi zihniyetin, butthurtün ürünü ben anlamakta zorlandım açıkçası allahın vlmdfvlmgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lol saka gibisiniz. hani o kisinin oldugunu dusunmuyorum biliyorum. ava giderken avlandi gibi bisey oldu eleman. beni affetsin istiyorum ben de sadece =P olaydaki tek rolum de "bu kim ya kesin fake'i birinin" diye sormak oldu hani. siciyorum, osuruyorum, sevgilim kucagimda konularindan pek daha eglenceli oldugu da muhakkak. epeyce gulduk hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi butthurt dedin de http://www.qis.net/~jschmitz/lj/butthurt3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 BloodyBeast said: e multi yasak kurallara uysaymış aga kural ihlali var eyw de, ehihiehieihiehie akont banlattım çok süperim diye gezmek apayrı bi olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Vingthor said: Xaenin said: benim bölümüm Öptüm. oha otoriteye bak. sırılsıklamım su an. yargıyla yıkandım. AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Salak ya. Öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bence adamın kankası istediğini yapar biz boşa maydanoz oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ahah. Yau allaskina zilyon kere, farkli seylerle hava yaparim yapacak olsam. Olay cok zeki gecinen bi elemanla aramda gecince fena komik geldi bana ondan actim konuyu. Yani oyle bi yaziyosun ki su "butthurt" "bende degil sende"nin kaniti resmen. Sevgili falandiniz da ondan mi dokundu anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Devokai said: adresini veriyosun, beş arkadaş gelip dövüyoruz Yobaz miyiz zorba miyiz allaskina devrimim gayim. Kendi kendilerini gayet guzel baltaliyor zaten adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aga ibneli mibneli ilkokul esprileriyle kapışmaktan hoşlandığını bilsem muhatap bile almazdım ayrıca public ortamda laf yedin diye account banlatmışsın, şimdi public ortamda ben sana bişi dedim diye nereye kadar düşüceğini kestiremediğimden de korkmuyo diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 public oldugunu nerde gordun ki ? hakkatten algida bi problem var senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,4588702#msg-4588770 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 AAAA, çok kırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 benim yüzümden mi oldu lan bütün bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Abi yas kac cidden ? Biri gelip seni sevmiyorum dedi diye kafama takacak, kapris yapacak biri miyim ? Hic mi okumadin bu gune kadar nasil yazip cizdigimi ? Fistan da sevmiyorum dedi. Ne oldu ? Salaksin aptalsin malsin diyen de oldu. Hepsi duruyor yerine. Topik topik takip edip lafla delirtmek attirmak cok mu zor allaskina ? Yani kafanda neler kurdun nasil kurdun ama cok alakasiz bi yerden girdin. edit : asil yazacagimi yazmamisim bu arada. hani hakkatten aptal, hakkatten akilli, hakkatten okuz olan bile cekiliyor da boyle kendini akilli sanan gerzek tipler hic cekilmiyor cidden. o yuzden ayni kefeye koymak bile anlamsiz. korkmana gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Di seni sevmiyom ama fistana bayılıyorum. Hadi bakalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben ikisine de nötr üm ama fistanın oturduğu yeri aşağı yukarı öğrendim artık.Şöyle bi dolaşsam o civarlarda evini de bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Di, ismim lekelendi falan diye mi düşünüyorsun yani üzüntün nedir ki? Sever sevmez, insanlar hür sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 oo yaş kaç saldırısı da geldi, sırada hangi ilkokul atarı var bekliyorum dörtgözle. hayır bi de takmıyorum umursamıyorum diyip 2 tane accountu banlatıp, üstüne marifetmiş gibi anlatarak çelişkinin kralını yapıyosun, buna rağmen kendini bi bok sanan salak gerzek tip ilan ediyosun beni. yaptıklarına rağmen bana laf çakıcak küstahlığı kendinde bulduğun için tebrikler aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Anlasamiyoruz cidden. Ya farkli algiliyorsun ya ustune aliniyorsun. Bas edemiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Son affeden iyi affeder, di mi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar