irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 geç kalmış bir çalışma,şubatta if bağımsız film festivalinde gösterimde 18+ işte küfür müfür http://vimeo.com/8675783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bagimsiz degil de sony handycam film olmus gibi.. trailer da hic olmamis, konu filan var mi anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hadi inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gercek trailer değil bu,home-made olanı,diğeri henuz yayınlanmıyor sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 trailer' ın müziği çok saçma sanki adamlar 31 çekip üstüne dünyayı kurtaracaklar zanneder insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aynen sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 31 çeken insanlar da dünyayı kurtarabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 keşke eğlenceye açsaydım lan!eğlenme moduyla girerdiniz hiç olmassa,eleştri'' diye değil dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 İçinde sadece erkeklerin olduğu cinsel aktiviteleri izlemekten hoşlanmıyorum.Geyik için yapılmış olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 O kadar kötü oyunculukla festivale nasıl kabul edilmiş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 konu hiç ilgimi çekmedi, bir de komik olma çabası var gibi geldi ama belki ilginç bir şeydir izlemek lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Slint said: O kadar kötü oyunculukla festivale nasıl kabul edilmiş acaba bunu ben de merak ediyorum ya,hangi koluna katıldıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bir ay önce çıkıcaktı hala izleyemedik, korsancılar ilgi göstermedi. bi de filmin çok iddiası yok zaten pek bi şey beklemeyin. bir kaç arkadaş bir dizinin 5 dakikası için bir gün harcandığını gördükten sonra "biz bi günde uzun metrajlı film çekeriz" diyip çekiyolar. montaj dahil değil buna tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Öyle de, fail bence. Oturup dublaj yapsalarmış bari, o da mı akıllarına gelmemiş, direk raw'dan ses veriyorlar? Başarısız, izlemeye tenezzül bile etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bu ne biçim bişey lan böle,hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o değil aklıma Tudors'ta kralın kıyakçıları vardı o geldi. hizmetçilerine havlu tutturuyo anne boleyn'i düşünerek 2 saniyede ... ne krallar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iki saat beni kameraya cekseniz daha komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 para fazla gelmiş birilerine anlaşılan. bu filmi yapacaklarına parayı bana verselerdi de en azından boşa harcanmış olmazdı. Recep İvedik'e laf ediyordum al daha da gerizekalısı çıkmış. Kesin bir gün oturmuşlar, üniversite arası boş geyik yaparken, "aa lan 31 hakkında kimse film yapmamış, her şey hakkında film var bi tek bu yok, hadi gidip biz yapalım, nasılsa boşa gidecek para var" demişler, sonra da bu proje çıkmış. "Dirty Cheap Trick" olmuş tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bone said: para fazla gelmiş birilerine anlaşılan. bu filmi yapacaklarına parayı bana verselerdi de en azından boşa harcanmış olmazdı. Recep İvedik'e laf ediyordum al daha da gerizekalısı çıkmış. Kesin bir gün oturmuşlar, üniversite arası boş geyik yaparken, "aa lan 31 hakkında kimse film yapmamış, her şey hakkında film var bi tek bu yok, hadi gidip biz yapalım, nasılsa boşa gidecek para var" demişler, sonra da bu proje çıkmış. "Dirty Cheap Trick" olmuş tam anlamıyla. Ne güzel demişsin. Bu filmi bağımsız gören zihniyeti alkışlıyorum abi. Allah belalarını versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 vinyet basımı agrıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 benim hayatım sayılabilir bu, izlemeye neden para vereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar