Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moral Bozukluğu ve 31

irin

Öne çıkan mesajlar

bir ay önce çıkıcaktı hala izleyemedik, korsancılar ilgi göstermedi.

bi de filmin çok iddiası yok zaten pek bi şey beklemeyin. bir kaç arkadaş bir dizinin 5 dakikası için bir gün harcandığını gördükten sonra "biz bi günde uzun metrajlı film çekeriz" diyip çekiyolar. montaj dahil değil buna tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

para fazla gelmiş birilerine anlaşılan. bu filmi yapacaklarına parayı bana verselerdi de en azından boşa harcanmış olmazdı.

Recep İvedik'e laf ediyordum al daha da gerizekalısı çıkmış.

Kesin bir gün oturmuşlar, üniversite arası boş geyik yaparken, "aa lan 31 hakkında kimse film yapmamış, her şey hakkında film var bi tek bu yok, hadi gidip biz yapalım, nasılsa boşa gidecek para var" demişler, sonra da bu proje çıkmış.

"Dirty Cheap Trick" olmuş tam anlamıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

para fazla gelmiş birilerine anlaşılan. bu filmi yapacaklarına parayı bana verselerdi de en azından boşa harcanmış olmazdı.

Recep İvedik'e laf ediyordum al daha da gerizekalısı çıkmış.

Kesin bir gün oturmuşlar, üniversite arası boş geyik yaparken, "aa lan 31 hakkında kimse film yapmamış, her şey hakkında film var bi tek bu yok, hadi gidip biz yapalım, nasılsa boşa gidecek para var" demişler, sonra da bu proje çıkmış.

"Dirty Cheap Trick" olmuş tam anlamıyla.

Ne güzel demişsin. Bu filmi bağımsız gören zihniyeti alkışlıyorum abi. Allah belalarını versin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...