naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi o metallica konseri içinde söyleniyor idi , nitekim saha içine 36546876 kişi alarak bunu yalanladılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saha önü hemen biter, karaborsası da var bu işin ama saha içi kolay dolmaz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saha önünü sınırlı satıyorlar ama saha içini neredeyse sınırsız satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ona göre son haftaya kadar bekliycem , biterse yanarım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 günlük sayısı baya boldur da kombine sayısı sınırlıdır bence yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi kamp olsa anlarım da , günlükle kombinenin pek farkı yok gibi , fiyat hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 biletix fiyatları günlük-kombine farkları da sonisphere'ın sitedeki gibi olursa kombine abanır herhalde herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi heaven & hell, stone sour, alice in chains. orgazm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 biletix bindirimi dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sizce abc gibi sıralardan oturmalı tarafların kapasitesi nedir ne kadar da dolar, ben oturmalısından almak istiyorum ama ne zaman almam gerektiğini kestiremedim, bir de şu an ki fiyat konser zamanı yaklaşınca artacak mı rcn'de olduğu gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 artmaz , artsa bunlar kampanyalı biletler falan derdiler :D oturmalılarda inönü stadının kapasitesi kadar olur işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oturup napcanız abi slayer var nasıl oturcanız slayer be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gülsen ne zaman geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 metallica'nın altında çıkmam demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip nasıl bişi, vipten alsam çevremde üçbinbeşyüz kişi beni sıkıştırmaz heralde? şöyle rahat rahat izlemek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip olursan viski falan ikram ediyolar lan ahahah , öyle konsere gidiceğine al evinde konser dvd si izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vipin yeri numaralının ikinci katı yav. kötü bence. edit: kapalının deilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vip olunca girişte sıra falan da beklemiyorsun hiç hoş değil ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya ayakta duramam ben zaten o kadar zaman boyunca, illa oturmalı bi yerde olmam lazım, oturunca da halk plajındaki gibi döt döte oturmak istemiyorum biraz rahat olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi kapalıya falan git o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bilet fiyatları artıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 senko said: ya ayakta duramam ben zaten o kadar zaman boyunca, illa oturmalı bi yerde olmam lazım, oturunca da halk plajındaki gibi döt döte oturmak istemiyorum biraz rahat olsun, abicim gittiğin festivale bir bak. baya konfor arıyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 CthuLhu said: bilet fiyatları artıyormuş zamnala mı yoksa yayınlanan fiyatlar mı değişecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ordaki bilet fiyatının üstüne biletix komisyonu da var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar