Baalzebub Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bulgaristan'da sahne önü 180 leva. 200 tl'ye geliyor aşağı yukarı. sahne önü türkiye'de iki katı. millet alıştı fazla para vermeye konserler için yoluyorlar hehe. ama olsun yine de veren verir. tek u2'nun sahne önünün 500 tl olduğunu düşününce, çok garip gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Tamam, hepsi çok büyük grup da niye aynı türden getiriyorlar anlamak mümkün değil. Trash festival deselerdi olurdu cumartesi için. Manowar ve Mastodon için giderim hangi günse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bathory said: ben su an elin ecnebisiyim mesela. ingilterede sadece kamp + kombineye £160 verdim. ki daha on satis fiyati bu. turkiyede o fiyata sahne onu kombine alabiliyorum. kaldi ki turkiyenin line up'inin ingiltere line up'indan hicbir eksik yani yok. ya şimdi saçma sapan uzatmak istemiyorum da, £160 ingilteredeki asgari maaşın kaçta kaçı acaba? 200 TL burda 1/3ü oluyor misal. yani parayı direkt çevirmek ne kadar akıllıca bilmiyorum ayrıca bir şey başka yerde pahalıysa pahalı olan fiyattan aşağısı ucuz demek de değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bir de orda Maiden var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 maiden'a 500tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Maiden'a ilk maaşımı veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 4- Festival alanına (evcil) hayvan alınmayacaktır. lol Bu arada sizin de söylediğiniz gibi sadece cam şişeyle ilgili uyarı var. Redbull, muz, snickers depolayıp gideriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gogo beleştepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dönüp dolaşıp tekrar açıyorum haberi ya. rüya gibi gerçekten. muhteşem olacak muhteşem. metallica'nın tek başına bu kadar kısa sürede tekrar gelmesi bile muazzam bir olayken, bunca süpersonik grup. thrash'e doyucaz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dio yu izlicem of geezer butler ı izlicem mutluluktan ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ABİ DIO LAN DIO. ABOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 2. kategorinin yeri güzel , fiyat pahalı geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gece 12de satmaya başlıyolar mı şimdi? aboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kamp olayı yok demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 SLAAAAAYEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!! diyorum. giderim bende slayer hangi gün çıkıyorsa, megadeth'le aynı günse harika olur hatta. asılnda 3güne de gidilir de ordaki camp hayatı bana göre değil, çevrede otel motel varsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 beşiktaşta abi zaten kamp olsa nolur sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 barnacle said: yiyecek içecek sokulmaz yazmıyo kurallarda "Festival alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde el konulacaktır" dediklerine göre, serbest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aa blacktooth caliyormus alt grup olarak. Kardesimin eski grubu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kamp yok zaten stadda ne kampı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dio iyiymis canli canli bi lock up the wolves calarlarsa off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Flassh said: kamp yok zaten stadda ne kampı peki son günler kombine bulma olasılığımız nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sizce tabi paticik ahalisi:D kesin bi cevap beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bazıları saha içi ve saha önü biletler hemen gider 3 4 güne kalmaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar