Spidee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bassın sesi gidip gidip geliyordu, ona ayar oldu, ondan yaptı, planlanmış bir şey değildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dellenmişti zaten 'big four'a, jackta problem olunca iyice delirdi. olan gitara oldu garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gRCsLwybMaQ ilk kismini kacirmisiz ama :) Koysun biri, elbet cekmistir. Kafami duvarlara mi vursam ne yapsam.. Of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Aha o da bu :) http://www.youtube.com/watch?v=xQocZRI8a3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Manowar - Number 1 çaldımı ? en sevdiğim şarkıları sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben 7 gibi gidiyim diorum bugun,metallica yi izlerim bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 soulberry said: bi tek alice in chains'in ne çaldığını merak ediyorum. layne şarkılarından var mıydı hiç? Dur hele bi, onlardan çalmayıp başka ne çalıcaklardı ki :) Ayrıca alice in chains de yeni vokale rağmen çok iyiydiler. Ama gönül isterdi bir "we miss you layne" densin, bu zenciyi aldık ama bizim gönlümüz senle desinler. Olmadı olamadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Helcaraxe said: Manowar - Number 1 çaldımı ? en sevdiğim şarkıları sdfds yok çalmadı ya. manowar ile başladı sonra brothers of metal sonra call to arms sonra warriors of the world falan. hail and kill, house of death, black wind,fire and steel çaldılar. bi tane daha olabilir ama hatırlayamıorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evet geldik, ablamla ve 1-2 arkadasla kolkola izledik de, herkes oradaydi birinden oburune falan kosturdum sdf, pati de vardi birkac kisi, gunes lan sana da iyi dogum gunu hediyesi oldu ha, burada da kutlayayim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://www.dailymotion.com/video/xdu8q3_sonisphere-manowar-turkce-konuyurke_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ahahah 3:14 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 TESEKKURLER METALLICA HAYIRLI AKŞAMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 megadeth :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 megadethin soundcular sıçtı batırdı, şarkıyı bilmesem hiç tanımıcam. en kötü ses onlardaydı gibi, (tribünden tabi) hevesim kursağımda kaldı. metalika tabiki kalitesiyle fark attı, dev ekranda "trt1 sayısal gece" yayını gibi montajlar yapan yönetmen oldukça başarılıydı. 2008 konserinden alıştığımız gaz ocağı alevler de içimizi ısıttı (fiilen) üç sıra arkamızda nejat işler de konsere gelmişti şımarık hareketleriyle dikkatleri üzerine çekti sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 adam bir şekilde sempatik, çekiyor kendine, mal mal şakalar falan yapıyor. koskoca hetfield kısmi apaçi saçıyla çıktı sahneye, 50 yaşında adam hepimizden enerjik. severek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 metallica muhtesemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 aquila said: off eşşek cesedi gibi kokmuştur oralar hep. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hava güzeldi püfür püfürdü. pogo bile yapan oldu. tek üzüldüğüm yeşil lazeri getirmeyi akıl edip mustainden küfür yiyememek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Metallica ne kadar iyiydi lan. Sahnesi süpermiş sdfs. Manowarı da çok beğendim ben. Gerek SEKTİRİN GİDİN olsun gerek performansları olsun Thor'u çalmamaları dışında bi yamuk yoktu. Hiç pati göremedim, bi ara bağırmayı falan düşündüm ama yanımdaki adama bile sesimi duyaramadığımı farkedince vazgeçtim. Güzel etkinlikti vesselam, giderken jamesin gözleri gülüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 öldüm bittim yorgunluktan da değdi lan. gerçi megadeth yalan oldu bişey anlamadık ama olsun görmüş olduk en azından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 en iyi sahne şovu: rammstein en istekli grup: manowar en egosuna yenik düşen eleman: dave mustaine (gerek gitarının sesinin *anammm* kadar açık olup şarkıları piç etmesi, gerekse kendi grubu elemanları siyah giyerken farklı olmak için beyaz giymesi falan) en abanan grup: slayer en kötü ses sistemi olan grup: anthrax en iyi seyirci: metallica seyircisi overall'da en iyi grup: metallica seyirci mükemmeldi, adamlar çok sevdi zaten geçen konserde ısınmışlardı, artık her sene gelir pezevenkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 kendi grup elemanları siyah giyerken kendi beyaz giyen eleman ne demek ya ahahaha. MegaDave için gittim ben şahsen ama sound falan berbattı, Metallica'da daha çok eğlendim. Yanımda da Hayko atlayıp zıplıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hiii ne dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Pha said: kendi grup elemanları siyah giyerken kendi beyaz giyen eleman ne demek ya ahahaha. MegaDave için gittim ben şahsen ama sound falan berbattı, Metallica'da daha çok eğlendim. Yanımda da Hayko atlayıp zıplıyo.işte soundun berbat olması, dave in solo atacağı yerlerde gitarının sesinin eşek gibi olmasıydı, o ayar dısında bi ses sorunu yoktu. ki ilk 6 şarkıdan sonra toparladı. çünkü son şarkılarda dave solo atmadı, güzeldi ondan. (ps: megadeth severim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ee boşuna atmamışlar zamanında metalikadan, hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar