Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yav said: to be confirmed motörhead bekleniyor fazlacainşallah o olur valla. cumartesi gidemeyeceğim çünkü. izleyemediğimden dolayı pişman olacağım biri olsun istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 önce bob dylan'a alırım ya diye almadım, içimde patladı sonda iamx aynı şekilde buna çıkar çıkamz günlükleri aldım, artık içim rahat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bu arada manowar 1 saat mi kalıcak sahnede? Şaka mı bu? Saat11de eve mi gidicez paşa paşa. Son 2 grup ikişer saat çalabilir gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 O kadar grubu sıkış tepiş ayarlarsan 1 saat normal haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 1 saati aşar onlar ya, bir de belki sonisphere ile anlaşmaları öyldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 o değilde 2 ay kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 CNN Türk'deki Afiş programı da 15 dakika önce verdi haberi. Festivalin organizatörü olan adam ( siyaned midir nedir öyle bir ismi var ) Cuma günü Stone Sour, Alice in Chains ve Rammstein, Cumartesi de şimdilik Volbeat var dedi. Pazar zaten Big Four. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yav said: to be confirmed motörhead bekleniyor fazlaca sırf Lemmy nin karizmasi icin bile gidilir,gidilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 metallica'nın sitesinden: said: Weekend passes almost sold out . . . single tickets available starting April 28 Haven't had a chance to pick up your Sonisphere tickets for the show in Istanbul? Full weekend passes are now almost sold out, but never fear because single day tickets will be available starting at 1:00 PM on Wednesday, April 28. Tickets will be available here. The show is June 27 at Inonu Stadium featuring the "Big Four" of 'Tallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax along with very special guests Heaven & Hell. Met Club members should check metclub.com for details about a special pre-sale. And for information about all the Sonipshere shows, click here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yalnız sonispere'in facebook sayfasında öyle mal yorumlar var ki insanı müzikten soğutuyor. Özeliikle discussions kısmı akıllara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bakmican oralara. sakııın iamx konserini ilk orda gördüm biri şey yazmıştı: sonunda geliyolar haha 12 ay olmadan yeniden geliolar bunu yazmış düşün. sakın bakma oralara müzikden değil hayattan soğursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 metallica - megadeth kalmamış mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Haco biraz noobum sadece pazar gününe gitmek istiyorum nerden alacağım bilet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 biletix gişeleri yada biletix sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kombine bilet alamamışlar için söylüyorum, axess kartınız varsa bir biletix gişesine gidip yüzde 10 indirimli olarak sahaiçi kombinenizi alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gişeden mi alabiliyoruz sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 requem said: kombine bilet alamamışlar için söylüyorum, axess kartınız varsa bir biletix gişesine gidip yüzde 10 indirimli olarak sahaiçi kombinenizi alabiliyorsunuz. sahne önü yok mu ? @bittus kombineleri sadece gişeden satıyolar ne akla hizmet ediyolarsa artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sadece gişeden evet ve sahne önü de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 stone sour ve rammstein farklı günlere konmuş. kombine lazım banada. yada şöle bişi önerebilirim elinde kombine olan birilerine. bazıları sadece big four için aldı kombine fakat aynı güne koydu adamlar. eğer ilk 2 gün gitmeyecekse bu kombine alan arkadaşlar para verebilirim ilk 2 günlük kısmı için. yanacak çünkü yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 nasıl farklı ya? bildiğin ikiside cuma gözüküyor biletix'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 çarşamba günü biletix gişesinden 160 tl ye axess kart ile 13 tane kombine bilet aldık DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 requem said: sadece gişeden evet ve sahne önü de var.tribün var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Vingthor said: stone sour ve rammstein farklı günlere konmuş. kombine lazım banada. yada şöle bişi önerebilirim elinde kombine olan birilerine. bazıları sadece big four için aldı kombine fakat aynı güne koydu adamlar. eğer ilk 2 gün gitmeyecekse bu kombine alan arkadaşlar para verebilirim ilk 2 günlük kısmı için. yanacak çünkü yazık benim bildiğim bileklik falan verirler kombine için. onu çıkarırsan başkası tamaz dsfds bu arada kiss duydum cumartesi için omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 pazar gününe biletimizi aldık. lakin cmt akşamına iron maiden falan derlerse bileklerimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 demezler 3 tahminim var benim cumartesi için motörhead,alice cooper,gnr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar