Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tek günlük biletler 28inde çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yeni kombineler de geliyormuş said: 2 - Will there be more combine tickets for sale? We will announce which bank is our sponsor on Tuesday. There will be "very limited" amount of combine tickets for the bank's credit card owners. We can assume that they will be sold out in 2 day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 rage against the machine dedikodusu dönüyor. gidip gitmeme konusunda kararsızdım da ratm gelirse kesinlikle gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya bişi sorcam net olarak kulaktan kulağa dolanan program nedir? rammstein ve manowar cuma çıkcak deniyor, big4 pazar çıkcak deniyor e cumartesiye kalmıyor bişey? yeni headliner mı açıklanacak? nedir?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 arkadaslar, burda 2 tane suudi arkadas var, manowar, metallica ve megadeth hayrani, israrla buna gitmek istiyorlar ama biletixte bilet kalmadi gozukuyor... 3 gunluk kombine biletini nerden alabilirler? epey zengin adamlar, vip bilet falan koymaz yani. Garanti bisi olursa guzel olur ama, karaborsadan veya 2. el bilet riskli olur, onceden biletleri, yerleri belli olacakki ona gore turkiyeye gelsinler. thx simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yav said: ya bişi sorcam net olarak kulaktan kulağa dolanan program nedir? rammstein ve manowar cuma çıkcak deniyor, big4 pazar çıkcak deniyor e cumartesiye kalmıyor bişey? yeni headliner mı açıklanacak? nedir?.. bir headliner daha açıklanacak. işte ratm duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bildiğim kadarıyla rammstein ve manowar aynı gün olmayacak zaten. biri cuma biri cmtesi çıkacak. eklenecek grupların ise deftones ve slash olduğunu duydum. yarın son gruplar ve günlük program yani herşey belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 deftones kesinleşmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oha lineup'a gel... bi de araya Aerosmith veya rolling stones sokustursunlar, surada komple eriyip gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 AC/DC geldi aklıma yeni albüm yaptılar konserlere falan çıktılar yer mi acaba :p ek: koca stadyuma metallica/rammstein gibi bi headlinerlık yapcak grup gelmiyor aklıma yahu kim olabilir ki? kaliteli grup olabilir de stadyum kaldırcak grup gelmedi aklıma onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sırf seneye Maiden gelecek dendiği için bu sene susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi şu yıl ratm gelirse bir daha bu festivalin düzenlenmemesine bile razıyım ben sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben de ratm çok isterim de öyle bir ihtimal yok. grubun son durumu nedir bilmiyorum ama bu sene turneleri dahi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 engin ardıçtan bomba gibi bi yazı bekliyorum, 30 haziranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Azmodai said: arkadaslar, burda 2 tane suudi arkadas var, manowar, metallica ve megadeth hayrani, israrla buna gitmek istiyorlar ama biletixte bilet kalmadi gozukuyor... 3 gunluk kombine biletini nerden alabilirler? epey zengin adamlar, vip bilet falan koymaz yani. Garanti bisi olursa guzel olur ama, karaborsadan veya 2. el bilet riskli olur, onceden biletleri, yerleri belli olacakki ona gore turkiyeye gelsinler. thx simdiden.aga bitti kombineler. madem parasal sorunları yok yarın tek günlük biletler satışa çıkıyor.. biletix.com'dan hemen 3 tane tek günlük alsınlar kombine gibi takılsınlar. az bir miktar daha kombine çıkacak ama sponsor banka kendi asatacak onu yani kart sxahiplerine hediye olarak bile verebilir. o sebepten yarın çıkacak tek günlükleri kaçırmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu arada big 4 27sinde çıkıyor. http://www.metallica.com/index.asp?item=603140 said: The show is June 27 at Inonu Stadium featuring the "Big Four" of 'Tallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax along with very special guests Heaven & Hell. Met Club members should check metclub.com for details about a special pre-sale. And for information about all the Sonipshere shows, click here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 orası kesinleşti artık zaten. anthrax - slayer - megadeth - metallica sıralaması olacak sanırım 27'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 metallica'nın kendi sitesinde kendine "tallica" demesi ne acı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 'tallica diyor çünkü metontour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Manowar 1 saat ne ya..of Bi de azmodai o arkadaşlara söylesene 2 tane de bilet bana ve arkadaşa alsınlar...brootherhood of metal lan..hadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 program açıklandı zaten. rammstein, stone sour cuma. çok iyi yaaa dedim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 cumartesi günü motörhead çıkacak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 arkadaşım için bir saha içi kombine bilet lazım. satmayı filan düşünen var mı? (soruya bak, olur mu hiç) neyse, ben yine de yazayım. arkadaşlarınızdan filan da olursa gitmekten vazgeçen benimle iletişime geçin pls tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu arada yarın muhtemelen bellirli bankalarla anlaşmalı sadece kredi kartıyla alınabilecek ek kombine biletleri çıkacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 iyi o zaman ya.. bu bilgiyi nereden aldın peki? link filan var mı? nereden takip edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar