Riverwind Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 rammstein hangi gün çıkıyi? ona göre tek günlük bilet alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 cuma çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bastetbastet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dio ne zaman çıkıyor? Ben de ona tek günlük bilet alacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bastetbastet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 rahatsiz said: daha iyi az velet olur sdfs Ahaha bence de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 biletixin web sitesinden alınan biletleri , ne zaman gidip almak gerekiyo gişeden? son günlere bıraksak sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 2 gün öncesine kadar diyor etkinlik gününden. numaralılar ama ne kadar erken alınırsa o kadar iyi istediğin yeri kapmak açısında heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 metallica konserine gitmiş olanlara soruyorum, yeni açık b bloktan bilet alsam ne kadar şey seyredebilirim, oraya nasıl bir ses sistemi ulaştırıyorlar yarım yamalak dinlemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Aket-Atum said: Romanyanın sonisphere'i de bizimle aynı tarihmiş, adamlara üzüldüm ama Iron Maiden oraya giderse o tarihte kahvemi Bükreş'te içerim. romanya açıklanmış yeni, adamların liste bizimkiyle aynı sonisphere romania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 haha bildiğin değişmeli çalcaklar yalnız tüm gruplar bir gün romanya ertesi gün türkiye şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ZaugnaKhaldun said: metallica konserine gitmiş olanlara soruyorum, yeni açık b bloktan bilet alsam ne kadar şey seyredebilirim, oraya nasıl bir ses sistemi ulaştırıyorlar yarım yamalak dinlemek istemiyorum ben o metallica konserinde de sahne önündeydim, ama o konserde tribün hakkında aklımda kalan tek şey muhteşem meksika yapmalarıydı. bazı arkadaşlarım tribündeydi, artık a mıdır b midir bilemiyorum, son derece iyiydi demişlerdi ses için. o konuyu dert etme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 behemoth geliyo diye duydum, sitede daha yok ama doğruysa işitme cihazıyla stad kapısında kamp kurmayı düşünüyorum o gece. fiyat uygun olsa da beni aşıyo biraz bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 behemoth sonisphere a gelmiyor tr de 3 konser vercekler BEHEMOTH 12 Mart - Ankara 13 Mart - İzmir 14 Mart - İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dün aldım saha içinden biletimi. bitceğinden değil ama heycandan yerimde duramadığımdan kaptım bileti hemen asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 behemoth biletimi aldım. var mı burdan giden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 rammstein le stone sour aynı gün sahne alsa ya tek günlük biletleri bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Elan_Morin said: Aket-Atum said: Romanyanın sonisphere'i de bizimle aynı tarihmiş, adamlara üzüldüm ama Iron Maiden oraya giderse o tarihte kahvemi Bükreş'te içerim. romanya açıklanmış yeni, adamların liste bizimkiyle aynı sonisphere romania oha lan yazık gruplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oh be volbeat afişten silinmişti ama yazılı açıklama gelmiş. 1. kategori tribün bittiğinden beri ne yapacağımı düşünüyorum.. karşı tribünden alsam nasıl olur acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sabırsızlanıyorum konserler için. saha içine aldım bende kombinemi,blok falan birşeyler yazıyor bilette numaralı mı oluyor yani anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 emniyetten torpil aradım, bulamadım. meh. etkinliğe 1 hafta kala ayarlamaya çalışırız, o da belli olmaz dediler. bilemedim. bilet alicim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2-3 te bitmiş pofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 quuq said: Sabırsızlanıyorum konserler için. saha içine aldım bende kombinemi,blok falan birşeyler yazıyor bilette numaralı mı oluyor yani anlamadım. stada gireceğin kapı numarası yazıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yav said: quuq said: Sabırsızlanıyorum konserler için. saha içine aldım bende kombinemi,blok falan birşeyler yazıyor bilette numaralı mı oluyor yani anlamadım. stada gireceğin kapı numarası yazıyordur içeri girince yer fln yok kim nerde durursa işte en son metallica konseri gibi olur sanırsam onu bunu geçtim Rammstein geliyor üstünü tanımam İron Baba da gelse çok güzel olurdu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yalnız hala programı açıklamamalarında bir "son ana kadar açıklamayalım herkes kombine alsın" köylü kurnazlığı var gibi ve sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aket-Atum said: Yalnız hala programı açıklamamalarında bir "son ana kadar açıklamayalım herkes kombine alsın" köylü kurnazlığı var gibi ve sinir oluyorum. program belli zaten : 25 haziran; rammstein, alice in chains, stone sour, mastodon, 26 haziran; manowar, volbeat + special guests 27 haziran; metallica, slayer, megadeth, anthrax, heaven and hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kombinede nereler bitti? tek günlük ne zaman çıkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar