mukus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 efenim, b@pçı gençliğe geçit vermeyen küfürsüz, kaliteli oyun oynanan sunucumuza beklerim, cs1.csalemi.com , özel bir scriptimiz var, oyunda "y" tuşuna basarak "/kufur" yazarsanız direk admin damlamakta ve küfürbaz engellenmekte. Arasıra wc3 plugini çalıştırıyoruz ancak hoşlanmıyoruz. Israrla bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 babsız kenksiz cs olmaz[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 burası türkiye yok öle[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ölsün bapçılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 y tuşuna basıp /kufur yazarak admin çaırma hmm çok hoş ya nsl becerdin? hazır bi programla mı? sunucunu oynasana.com sunucu listesine ekletsene daha çok oyuncu çekersin senin csalemi sahibi mukus olduğunu bilmiyodum bu arada :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eheh :) hayır hazır değil, kendim yazdım ilk komplike adminmod scriptim , şimdilik sadece email atıyor adminlere "/kufur" yazınca, belki ileride sms falan atar :D oynas...com ile ilgilenmiyorum, onlarda pek benimle ilgilenmiyorlar, zamanında başka bir proje ile biraz rakip olduk, tutuştular işin kaymağını yiyemiycez diye, beni pek kabul etmezler aralarına :) [Bu mesaj mukus tarafından 06 Temmuz 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hangi proje bu merak ettim? ya abi maksat onlarla çalışmak fln deil ki alt tarafı serverının reklamını yapmak için sunucular sayfalarına sunucunun adresini koyucaklar. seni kabul etmemelerine ihtimal wermiyorum kendilerinin baş rakibi olarak gösterilen nitrogamer (a.k.a sandwaves) sunucuları bile oynasana.com ilk açıldığında sunucular sayfasında gözüküyodu. sonradan nitrogamer yöneticilerinin isteğiyle kaldırıldı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehe güzel cs patlamazsa geleyim bir iki hekşat vereyim :P[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yaniden cs cd olursa elbet gelirim aylardır cd bulamıom ankarada her şey var bi cs kalmamış piyasada :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok csalemi onlara rakip olamaz zaten, ama oradan gelecek oyuncu hiç gelmesin minnet etmek istemem o kadar. Proje siberarena.com , yeniden başlıyoruz daha sağlam olarak, bakalım bu sefer ne gibi olaylar olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben bapsız sunuculara alışık değilim oynayamam[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 disq nickli arkadaşa güzel bir dille özel mesaj olarak derdini bildirirsen sunucunu koyarlar sunucular sayfasına.[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Private, 07 Temmuz 2004 12:21 tarihinde demiş ki: disq nickli arkadaşa güzel bir dille özel mesaj olarak derdini bildirirsen sunucunu koyarlar sunucular sayfasına. nerden çıktıysa bu ekleme işi, sağol kardeşim onlar gelsinler eklesinler daha ne diyim :) anlatamadım sanırım. [Bu mesaj mukus tarafından 07 Temmuz 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: mukus, 05 Temmuz 2004 21:54 tarihinde demiş ki: ölsün bapçılar :P Ayrımcılığa hayır!! bapçılar da bir candır bir canandır. :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 steam mi bu 1.5 mi? cd gerekiyor mu gerek miyor mu? pingler ne alemde, sürekli laga giren bir server mı? eğer öyle değilse, war3 mod (saved xp) olursa geliriz.. bir ara eagleeye, babacummostors felan ilgiliydik war 3 mod olayına..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Bonecrusher, 15 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki: steam mi bu 1.5 mi? cd gerekiyor mu gerek miyor mu? pingler ne alemde, sürekli laga giren bir server mı? eğer öyle değilse, war3 mod (saved xp) olursa geliriz.. bir ara eagleeye, babacummostors felan ilgiliydik war 3 mod olayına.. Won Auth ve cheating death gerekiyor, gayet iyi bir makina ve bağlantımız var. war3 pluginini nadir açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 peki belli saatler içinde açsan, sabit bir saat mesela...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 server iyiymiş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 geceleri olabilir, belki belirli bir düzenede koyabilirim ama ben daha çok cs oynanması taraftarıyım, belki ikinci sunucuyu açabilirsem onda bu tip bişey olabilir. sonuç olarak herhangi bir düzen sözkonusu değil çünkü ben oyuna yarım saat kadar katılabiliyorum, benden başkada açıp/kapatıcak eleman mevcut değil. bu arada "/kufur" opsiyonu kalktı artık hem hileciler hemde kufurbazlar için konsola "ispiyon " fonksiyonu ekledim. [Bu mesaj mukus tarafından 16 Temmuz 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 server bence çok süper[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 cd-key filan gerekiyor mu acep? biraz uzak kaldım bu konulara da.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mukus arkadaşımız Won Authentication gerekli demiş, bu bize serverın hem orijinal cd key gerektirdiğini hem de 1.5 olduğunu belirtiyor. İlla bakmak isteyen olursa orijinal key ödünç verebilirim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar FPS [CS] b@p sız k3nk siz cs sunucusu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mukus arkadaşımız Won Authentication gerekli demiş, bu bize serverın hem orijinal cd key gerektirdiğini hem de 1.5 olduğunu belirtiyor. İlla bakmak isteyen olursa orijinal key ödünç verebilirim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar