PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 w7'ye geçtikten sonra (64bit) bsplayerımı kurdum her zamanki gibi. kazaa lite codec pack kurdum bi de. xpde çalışan bu ikili w7'de arıza çıkardı. sadece ses geliyor görüntü yok siyah ekran. ancak wmp'de ikisi de sorunsuz geliyor. klite'ı kaldırdım yine de bi şey değişmedi. halp. not: başka player önerisi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bana da olmuştu bu. önüme gelen codeci kurmuştum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 daha net bi çözümü olan yok mu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hangi codecse o ffdshow video config den ffd nin üzerine alacaksın. fffff ha bide bsplayer daki ffdshow ayarlarını default yap. bazen saçmalıyor parlaklığı falan sıfıra çekiyor /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi media player classic kullanın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 alayından kurtulun, kmplayer kurun ne codec derdi, ne uyum sorunu, cillop gibi çalışıyor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bs(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aha benim kafadan biri. toggie said: abi media player classic kullanın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 mpc ve km'de altyazı ayarlayana kadar canı çıkıyor insanın. istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Eet MPC rulz da, codectendir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 moriq'in dediğini anlayıp uygulamaya çalıştım, ffdshowu reinstall ettim falan da hangi codec olduğunu nerden anlıycam filmin ve napıcam? ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nasıl canın cıkıyo yahu? altyazı ismini ve video ismin aynı yapıyosun cat diye cıkıyo, baska bisi yapmaya gerek yok. he kaydıgında oynatamıyorum yerinden diyebilirsin. ben de sana kaymayanını bul derim. bi de altyazıyı büyütmek ya da küçültmek isteyebilirsin belki. ben ona da gerek gormuyorum. baska da bisi yapılmaz herelde video izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ayarlardan video renderer'ı değiştirmeyi dene bi. Gene görüntü gelmiyorsa şu programla ffdshow'u ilişkilendir. http://www.videohelp.com/tools/Preferred_Filter_Tweaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 toggie said: abi media player classic kullanın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mpc kullanın. daha önce bir sürü kez söylediğim gibi codeclerle en uyumlu ve sorunlu videoları bile en stabil şekilde gösteren program. gom player ve vlc de fena değildir gerçi ama mpc biraz daha sağlıklı sonuçlar veriyor. nedense bs player takıntısı var Türkiye'de de, "altyazıyı oturtamıyorum diğerlerinde" bir bahane olmamalı. doğru videoyu indirip doğru altyazıyı kullanınca hiç bir sorun olmuyor, "altyazıyı oturtmakla" da uğraşmıyorsunuz. olmadı gom player kullanın, onda da vardı o özellik, yanlış hatırlamıyorsam. başka player önerisi istemiyorum demişsin de bsplayer çok problemli bir program zaten. ha yok "bsplayer'dan vazgeçemem, divx klasiğidir o" diyorsan klite'ı kaldırmadan önce codec tweak tool ile fix codec uygulayabilir, gene olmazsa codec tweak tool ile mevcut tüm codecleri disable edip, ondan sonra uninstall ile temizleyip, sonrasında cccp yüklemeyi deneyebilirsn. klite ile problem yaşıyorsan şansını cccp'de dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bende yüzyıllardır bs kullanıcısıyım, win7 ye yeni geçtim, codec yüklemedim hiç, sorunsuz gidiyoruz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 buyur benim ayarlar http://www.mediafire.com/?ltiiybzzjzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 toggie said: nasıl canın cıkıyo yahu? altyazı ismini ve video ismin aynı yapıyosun cat diye cıkıyo, baska bisi yapmaya gerek yok. he kaydıgında oynatamıyorum yerinden diyebilirsin. ben de sana kaymayanını bul derim. bi de altyazıyı büyütmek ya da küçültmek isteyebilirsin belki. ben ona da gerek gormuyorum. baska da bisi yapılmaz herelde video izlerken. aynen o son iki söylediğin şeyden ötürü. kaymayanı olmayabiliyor işte bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 moriQ said: buyur benim ayarlar http://www.mediafire.com/?ltiiybzzjzm abi yine olmadı ya. bs'de mi sorun var acaba? 2.27 benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi senkronize olmayan altyazılar duzenlenebilse de her zaman sinir bozar. biraz geri alırsın bi kac dakika sonra normale doner, tekrar ileri alırsın vs. izledigin film iskence gelmeye baslar. halbuki dogru senkronlu altyazıları bulmak cok kolay. divxplanet'te az hata olur o konuda. yazı boyutu konusunda haklı olabilirsin. bana boyutu uygun geliyor sana gelmeyebilir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 divxplanette indirdiğim release tutmayabiliyor mesela. özellikle az popüler filmlerle. çünkü herkesin popileri farkıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 herkesin bir popisi vardır karışmayın isteyen istediğini kullansın yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Başka oynatıcı tavsiyesi istememişin ama, KMplayer'da ğ, ü tuşlarıyla film esnasında çok rahat altyazıyı senkronlayabiliyorsun. KMplayer+cccp+coreavc güzel bir üçlü. Renderer olarakta Haali kullanırsan en iyi görüntüyü alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 O sorun bs playerin overlay kullanmak istemesinden meydana geliyor. Codecleri kurduktan sonra BS playeri aç. Açtıktan sonra tercihlerden görüntü sekmesine gel. Ekranda sağ üstte Görüntü Hareketlendirmesi'ne tıkla. Orada Hareketlendirme modunu Dahili Hareketlendirici Direct Draw yüzeyin'e getir. Profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 PrudenT said: moriQ said: buyur benim ayarlar http://www.mediafire.com/?ltiiybzzjzm abi yine olmadı ya. bs'de mi sorun var acaba? 2.27 benimki. 2.50 ye geç direk. win 7 optimized. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar