Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çok başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dr. Doom; http://www.youtube.com/watch?v=p1F7hZzIckA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu proje disney marvelı almadan once baslamıstı zaten. cocuklar için geyik bişiler yapamıycaklarsa 60 yıllık kahramanlara hıc uğramıyalım karakter yaratmaya. neresi battı anlamadım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Financial said: Abi disneyin allah belasını versin ya . 40 yıllık thoru çekiçle duvar siler hale getirmişler . Başlarına yıldırım düşer inşallah 50den bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 iste onu anlayamiyo bazi insanlar, herseyin kendilerine yonelik olmasi geretigini zannettikleri icin nerd rage oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 wii, ps2, psp oyunu bile varmış bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 şimdi disney nedir? muhafazakar, ırkçı, faşist, yobaz hatta en son yedikleir halt da jonas biraderlerin "evlenmeden olmaz" yüzükleri.. "evlenmeden olmaz yüzüğü" nedir? ibne misiniz? özellikle son yıllarda bu muhafazakar tutum bir hayli arttı ki simpsonlardan south parka kadar bir çok animasyon yapımında bunun dalgası geçildi walt disneyin nazi sempatizanı hatta destekçisi olup olmaadığı hâlen tartışılmakta ama bilinen en bariz şey firma amblemi bariz bir şekilde nürmberg deki tarihi şatolardan birine biraz faazla benziyor, bilmeyenler için bilgi; nürnberg hitlerin hayalindei birleşik avrupa için seçtiği başkent idi tıpkı ikinci bir roma gibi hatta nürnbergin binaları ve çevresi bubeklenti doğrultusunda tasarlanmıştı (bkz.hitlerin meşhur konuşmasını yaptığı hipodrom) hani disneyin yapımları çok hoşuma gitmiyor böyle çocuklara zorla at gözlüğü taktırmak istiyorlarmış gibi geliyor ve her porjede konuarı çok sığ işliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gayet iyi açıklamışsın disney'i abi :) dahası yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 1 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Werewolf said: 0:35te goatse var :D ASHAHASZFHJSWJTSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Azmodai said: url=http://www.cracked.com/article_16795_the-7-most-terrifying-disney-movie-deaths.html bir de bu var evet kötü insanlar ne olursa olsun ıslah edilemez hemen idam edilmeli ehe yanikısmen katılıyorum bu fikre.. ama her kötü adam ıslah edilemez diye bir şey yoktur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oha ya bu ne lan. gülsem mi ağlasam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sam said: wii, ps2, psp oyunu bile varmış bunun. ahaha ben de simdi bunu yazmaya geldiydim, gamestopta gordum bugun oyunu, kikikiki diye guldum, siz ragee devam edein adamlar oyununu bile salmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Werewolf said: 0:35te goatse var :DOGLUM AGLADIM bir de ciddi mi lan bu video ben dalga sandim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 DadashNik0F said: http://nooooooooooooooo.com/ böyle zamanlar için favorilerime eklediğim iyi olmuş. arkada kalmasın ahahahahahahHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Silphatos said: thor hademe olmuş lol normal avengers'te de pek durum değişik değildi gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 super kahraman dediğin adam hademedir zaten. kötüler etrafı dağıtır o toplar. Yanlıs anlasılmasın, disney dünyanın en kötü en şeytanı firması olabilir, tü kaka diye suratına tüküriyim disneyin ben destekliyici imaj: http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/disney.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 "Time to hero up" ben burda bittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bence artık marvel herolarından ekmek yemek istemiyor film yapımcıları. Onun için satıp paraya dönüştürdüler iyi de oldu. Artık böle fantastik filmler yapılacaksa orjinal fikirler aranıyor. O yüzden isabet olmuş. Artık marvel işlerini çocuklar izler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar