Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abicim Rusyaya vize almak zaten kolay şu anda. 100 $ + pasaport + 1 foto. Form bile doldurmuyorsun. Ama türk erkeğinin sıkıntısı karısından kız arkadaşından izin alıp para denkleştirmek eheheh. Esas bomba Türkiye'nin Rusyaya vizeyi kaldırması olur. O zaman gör şamatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 zaten tek tarafli olmaz ki, iki tarafta kaldirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Karşılıklı kaldıralım mı Şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben coktan kaldirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Tokuşturalım o zaman. Vizeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 beni böyle bi muhabbetten banladılar DİKKATLİ OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bir ses duydum sanki. http://www.jldfineart.com/images/tweety_bird.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Viktor said: turk kizlari akillanir artik belki eheueheu tekeliz biz rororro diye cok kasiliyorlardi, ceker gdierim rusyaya http://3.bp.blogspot.com/_qFiyjwMlP0Y/SxCLLHbs4LI/AAAAAAAABOk/RjjHaJJi_qk/s1600/political-pictures-putin-dmitry-take-over-world.jpg dunyayi bilemicemde, turk erkeklerini kazandin su hariketle putin amca http://www.newsgroper.com/vladimir-putin blog yazmaya baslamis, destek olalim said: His nipples jut out like beautiful pink mountains. ahaah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abiiiiiiii Putin's blog efsaneymiş ahahah Here's how it happened: Medvedev and I were having some fun in the military room -- throwing each other into things -- when I accidentally smashed his face into the missile control panel. I continued smashing Dmitry's face about six times before I realized his nose kept hitting the war plane activation button. Long story short, we just bombed Georgia. Now Georgia is crying to the the world. "Help us! Help us! Russian aircrafts bombed us!" Their nose is running like a tiny baby's. They have pooped their diaper out of shock. They turn to suckle upon their mother's breast, instead they only find my razor sharp nipples. All the world leaders are too involved in watching the women's gymnastics to listen to your country's pathetic cries. (Shout out to my Russian ladies on the balance beam! If you do not win gold, do not come home!) When the news reports that hundreds of Georgians are dead, you have to remember that there are over 5 million people in The Republic of Georgia. So that is statistically very little casualties. Obviously I believe every life counts.* I'm just saying that things could have been worse. Think about how much more terrible things could have been had I sent Terminators to their country instead of war planes. Georgians would have had to listen to one-liners before they were gunned down. I want this war to end as much as anyone. I hope soon we can put an end to this aggression. All that I ask is that Georgia surrender unconditionally, declare me the ruler of their country, and make child-street fighting legal and televised. - Putin Out! *I do not really believe that human life matters. (Photo Via Flickr by Tomatoskin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çok ciddi bir adım,çok ciddi bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 zaten o kadar bi sorun değildi ingiltereden arkadaş 7 haftada aldı ben 1.5haftada aldım vizeyi gönderdiğiniz dosya içine 100dolar sıkıştırın mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Olsa bile hemen değil ki 5 sene içinde deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Valla biz orayı değil Ruslar burayı basacak. Uzun vadede düşününce pek de iyi bir karar gibi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 razzRaziel said: Saeros said: abo 2-3 nesil anca dayanır sarışın ruslar, sonrası kara kaş kara göz direk lan bunu sorcaktım tam. acaba biz mi 2-3 nesle sarışınlaşmaya başlarız yoksa onlar mı kararır? onlar kararır. hem sarışınlık resesif hem delikanlı admın çocuğu elin gavurunun genini almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Laorx said: aquila said: rusyanin turizminde bi artis olucak ona suphe yok. artis mi? artis ne arar la rusyada ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Rus mafyası ile kardeş oluruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Rus mafyası Kürt mafyasını döver ama, daha profesyonel ve acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 karı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Helal team!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 rusyaya vize almak cok kolaydı zaten kalkması bişeyi değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oh, ukrayna ya gitcektim. rusya da bi ugrayalım o zaman ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 rusyaya yerleşmek te kolaylaşcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 şunlarda artış olacak olacak. denilmediyse rusların sıcak denizlere inme hayali.. denilmediyse türk erkeklerinin rus kızlarına binme hayali.. ha sınırlar kalktıkça rahat seyahat edip önceden ne işim var lan orada dediğiniz kostroma gibi yerlerde yaşayan arkadaşlarınızı görmeye, ziyarete gidebileceksiniz.(ben, -im gidebileceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gelsin nataşalar natalyalar görelim anyayı konyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 TR için turizm açısından super bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar