Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 icmem, icmeyeni de uyaririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 1 paket,fix. alkol varsa artış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 2-3 paket gerçekten çok zararlı. hele 4-5 sene öyle içmek insanı ne yapar bilemiyorum. Eskiden dersanede bir hocam vardı. Bayan olmasına rağmen sesinde hafif böyle tın, titreşim oluyordu, kalınlaşıp garipleşiyordu. Sonra bir gün bunun sebebi söyledi. Dediğine göre; eskiden epey sigara içiyormuş, günün birinde geceleyin üniversite zamanı bir ödev yaparken 3 paket içmiş, sabah kan falan kusmuş boğazından vs. Sonrasında da doktara gitmiş, o günlerin hasarı da o ses olmuş. Yaşı da en fazla 30 idi o zamanlar bu ablanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Red said: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 rubrubbakidibakbak said: 2-3 paket gerçekten çok zararlı. hele 4-5 sene öyle içmek insanı ne yapar bilemiyorum. Eskiden dersanede bir hocam vardı. Bayan olmasına rağmen sesinde hafif böyle tın, titreşim oluyordu, kalınlaşıp garipleşiyordu. Sonra bir gün bunun sebebi söyledi. Dediğine göre; eskiden epey sigara içiyormuş, günün birinde geceleyin üniversite zamanı bir ödev yaparken 3 paket içmiş, sabah kan falan kusmuş boğazından vs. Sonrasında da doktara gitmiş, o günlerin hasarı da o ses olmuş. Yaşı da en fazla 30 idi o zamanlar bu ablanın... ben zamanında arkadaşla 7 paket sigara bitirmiştim 12 saatte falan. nası olduğu hakkında hiçbi fikrim yok ama öteki gün zor konuşuyodum lan. bi de çok sıcak çorba içmiş gibi dilim yanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sallayın tabi nasıl olsa bilen yok eden yok. 7 paket. tabi ben de bir arkadaşımla 350 paket içmişim 3 saat içinde. nasıl oldu anlamadım. tütün sıçtım ertesi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ha micktr helal be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 mick said: sallayın tabi nasıl olsa bilen yok eden yok. 7 paket. tabi ben de bir arkadaşımla 350 paket içmişim 3 saat içinde. nasıl oldu anlamadım. tütün sıçtım ertesi gün. aptal aptal konuşmasan olmazdı di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Adam 2 kişi 7 paket bitirdik demiş. Tek başıma dememiş ki. 2 kişi 7 paket neki. Biz arkadaşla sadece 12den sabah 6 ya kadar toplam 4 paket içiyorduk. (Dota kanser edecek bizi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adam içenlerin kaç tane içtiğini merak etmiş kimin içip kimin içmediğini değil:D günde 1 bucuk paket garanti 3. paketi çok ender açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Doru ama benim hatam 1-5 yapmalıydım o seçeneği. 0-5 seçenlerin çoğu içmeyenler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar