fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 diablo 2 de andariel ile ilk karşılaşmamda altıma sıçmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dead space var. zıçtırıcı. bi oyun daha vardı gerilimden oynamamıştım. aklıma gelince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 half-lifeta da üstüme ilk böcek atladığında oyunu kapatmıştım bi de küçükken mortal kombat trilogy oyniyim dedim, geceydi. subzero gülünce korktum oyunu sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kaede said: gerçi korku olmasın demişsin korkuydu o korku olmasın demedim, zombili korku (resident evil, silent hill gibi) olmasın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 moriQ said: dead space var. zıçtırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4481379,page=1 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dediğin tür oyunun sözlük karşılığı Void. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dark earth denmiş, doğru denmiş geçen oyniyim demiştim de çalıştıramamıştım bir türlü, tekrar bi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 RaidenXelRu said: moriQ said: dead space var. zıçtırıcı. zombili korku abi dead space sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 uzay zombisi işte uzay eriği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 "zıçtırtıcı" veya "aney böcük fırladı korktum" tarzı oyun aramıyorum o yüzden "zombili korku olmasın" dedim. karamsar, kaotik, karanlık oyunlar biraz daha farklı oluyor, "aha zombi geldi kaç kaç kaç" değil de, daha ağır konseptler veya psikolojik temalar işleniyor. Planescape Torment, Pathologic ve Sanitarium'u ondan örnek verdim. The Path da tam öyle bir oyun mesela. Buna Void deniyor mu bilmiyorum, hiç rastlamadım o terime. Bir bakayım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 e biliyosun işte hepsini, daha da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 half-life2'nin jöyle bi modu var dear-esther fps macera diye biliriz ama oyundaki tek etkilişim eşları kaldırmakdan ibaret, konu olarakda gizemli bir adaya çıkan kim olduğumuzu bilmeyen bir adamı oynatıyoruz, oyunun atmoferi gizem-karanlık konusunda başarılı bence, oyunun amacı olarak bu adayı keşifederek "dear ester" adlı kitabın olayını çözmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 silent hill * 5 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 10 tanelik bir liste yaptım: http://www.giantbomb.com/profile/bonecrusher/best-chaotic-games/46-65411/ herhangi bir sıra yok. aklıma gelenleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar