gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 san andreas fay hattı vurdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yalnız şurada dolgu duvarların nasıl enerji emdiğini bi güzel görüyoruz bak.. wing wall diye bişi var işte.. yarım perde duvar gibi düşünün. bununla kabayasewa ya da onun gibi bi soyadı olan capon amcam hyper earthquake resistant system falan oluşturabilyor. ki bu nispeten ucuz aşırı rijit bir sistem kurmak yerine.. dünya bankasının deli gibi yatırım yapması gerçekten muhtemel.. lan şu okuldan mezun olup imkan bulsam giderim. bayağı yeni teknoloji şeyler denenir orada hurriyetin muhteşem linkleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Youtube donate toplu haiti için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 100000lerce kişinin öldüğü söyleniyor(yüzbinlerce) Haitili bir senatör 500.000 kişinin öldüğünü söylemiş şu ana dek.. Harbiden pis bir olay. 9milyon nüfusta 500bin kişi.. yaklaşık nüfusun %6-7si gitmiş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kişi başına düşen milli gelirleri artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Az veren candan çok veren maldan demişler, ben Kızılay'ın siteden yolladım kredi kartıyla bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qBExzGRpq68 umarim hâla hayattadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Thank you Arthur. Yalnız bugün radoyda "yüz binlerce kişi enkaz altında kaldı" falan dedi, sonra da tam anlayamadım ama sanırım "200 bin kişi hayatını kaybetti" dedi de gerçek mi ya bu. Böyle bi şey olabilir mi? Ben yanlış duydum heralde de, ölü sayısını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JDes51SvSYM Amerikan yobazı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 günde 20,000 nefes alıyormuşuz.. yaklaşık 20kilo imiş.. bu amca yaşlı.. 30doğumlu.. 80yaşında. biz dolu dolu 79diyelim.. 79*365*20000=576700000 defa nefes tüketmiş şu ana kadar. ne büyük bir israf. lüzumsuzsa söndür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.yuruyus.com/www/turkish/images/yetmedi74.jpg şu teyzeyle evlendirelim bu amcayı. çok yakışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FV4EMzyJsqU bu sabah haberlerde görmüştüm. köpek alıp uyurken belimden köpeğe bağlıcam kendimi. birde yatağı tekerleklerin üstüne koyarsam deprem başladığından çıkmış olurum evden. şu yorum kopardı yanlız. said: This video proves that if you are overweight, and you start running and stop really fast you can cause an earthquake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Sylian said: http://www.youtube.com/watch?v=JDes51SvSYM Amerikan yobazı =P Gevurdan yobaz pek olmamış be, ağzından tükrükler saçamıyor pek sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hahah harbiden 7.4 lük teyzeyle everelim bunları. bi yastıkta kocasınlar. bunlar bizi bile gömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adamlar yardım gelmedi diye cesetlerden barikat kurup kasoa başlamış. yarın öbürgün bütün dünyada olunca bunlar çok fena yan basıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi biz 1 milyon dolar mı yollamışız şaka gibi? insanlar tek başınyo yolluyo o parayı. tiger woods 3 milyon yollucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tiger woodsun gsmhsı bizden fazla zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Abi bizdede ne varki ne yollayalım diyesim geldi :S Allah yardımcısı olsun Haitinin de. Olmayan bişiyide yollayamazsın yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şener üşümezsoy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 MasterHapLo said: gecko said: san andreas fay hattı vurdu sanırım ne alakasi var san andreas la. san andreas mı ? ne sen andreası la ? bunca yıldır dünyadayım san andreas falan görmedim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bizimkiler dünyanın öbür ucundaki adamlara yardım edeceğine kendi yaşacakları depreme para versinler zaten :) eureka depremine bağlama olayı da komikmiş. ona da güldük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.ntv.com.tr/id/25047770/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=FV4EMzyJsqU bu sabah haberlerde görmüştüm. köpek alıp uyurken belimden köpeğe bağlıcam kendimi. birde yatağı tekerleklerin üstüne koyarsam deprem başladığından çıkmış olurum evden. şu yorum kopardı yanlız. said: This video proves that if you are overweight, and you start running and stop really fast you can cause an earthquake. abi nedense güldüm şu videoya . Sanırım şişko adam yüzünden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kurtuldu-kiki-oley :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adamlar sevinmis =P güzel bisey. fotoraf cok basarili ama gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar