Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli takımın yeni hocası

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Hakkaten çok ilginç yahu. Daha düne kadar herkes dalga geçiyordu kendisiyle. Herkes espri yapıyodu falan milli takıma gelsin vs diye. Adam beşiktaşa karşı bi galibiyet aldı şimdi hep beraber "milli takım başına gelsin" korosu tutturuyo insanlar. Bu kadar kolay etkilenen halk da zor bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hakkaten çok ilginç yahu. Daha düne kadar herkes dalga geçiyordu kendisiyle. Herkes espri yapıyodu falan milli takıma gelsin vs diye. Adam beşiktaşa karşı bi galibiyet aldı şimdi hep beraber "milli takım başına gelsin" korosu tutturuyo insanlar. Bu kadar kolay etkilenen halk da zor bulunur.

sadece bize karşı aldığı galibiyet değil ki, adam bu sene kaptırdı gidiyor. feneri de yendiler. ayrıca ben de yeni öğrendim; yılmaz vural'ın antrenörlük eğitimi üstdüzeymiş, almanya'da falan baya eğitim almış vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Adam yıllar önce saha kenarında bir anlık sevinçle, iki ters bir düz takla attı diye bu kadar ezilmemeli, hakkı yenmemeli. Herkes ikinci bir şansı hakeder, hele ki Yılmaz Paşa bunca yıllık başarısıyla bunu bileğinin hakkıyla elde etmektedir.

Vote for Yılmaz Pasha, Vote for Change!!
http://img15.imageshack.us/img15/5153/yilmazpasha.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

valla yılmaz vuralı getirseler başına milli takımın cidden kızmam federasyona. merak ediyorum cidden çünkü neler yapıcağını. en kötü senaryoyu fatih terimle dünya kupası elemelerinde gördük zaten daha kötüsünü izlememiz çok düşük ihtimal. milli takımda yılmaz vuraldan daha fazla özveriyle tutkuyla çalışacak başka teknik direktörde yok zaten.

scolari, hiddink ayarında bir teknik adam getiremiyeceklerse; 72 yaşında türkiyeye tatil için gelen trapattoni yerine, yılmaz başkanı izleyelim daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...