Seceba Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 var mı oynayan ? varsa şu oyunu nasıl multiplayer oynayabilirim sölüyebilicek var mı ? 2001 yılından beri oynarım bir türlü multiplayer yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 öncelkile oynayan bir adam bulman gerekir gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yıl 2010 esprisi gelir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yanlış yerden yakalamışsın dre.. dune 2000 bugün 2010 bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yalnız oyunun oynandığı westwood online eşleştirme sisteminin yıllar önce kapanmasını geçtim, evet oynayan insan bulman lazım ki sanmam buradan çıkacağını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 emperor battle for dune dene olmadı :) filimatikleri çok güzeldi oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne oyundu yaaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne küfretmiştim lan topraktan çıkan beyinsiz benim adamları yutunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 DoruK said: ne küfretmiştim lan topraktan çıkan beyinsiz benim adamları yutunca dune? topraktan çıkan? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ne güzel oyundu,schaub lorenz eski tv'de oynuyordum ps'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 resmen bir sagaya küfürdür kumdan çıkan beyinsiz yakıştırması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 topraktı işte o zamanlar ne bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dune 2000 iyi bi oyun değildi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bence kötü bir oyundu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nası kötü oyundu ya. o dönemlere çok çok iyiydi. ilk oynadığımda aklım çıkmıştı ne güzel oyun, ne güzel evren lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben de şu an kurulu emperor. arkadaşla atiyoruz arada bi hamachiden. açikcasi iyi oyun. hatta westwood tarzı rts'ler içinde en iyilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bayağı sığ oyundu 2000 emperor eğlenceliydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dune 2000 i kötü bulanlar çıktıktan 5 sene sonra cs yi de kötü buldular tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 10 sene oldu EA artık yeni bir Dune oyunu yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2000 o kadar iyi değildi ya. Beklediğimiz oyun değildi yani. Ama sonradan çıkan Emperor çok iyiydi. Hatta kurup oynasammı şimdi başlığı gördümde burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hemen emperor ı kurmaya başlıyorum :) yanlız emperor da hikaye falan da iyiydi. hele hele şu anki tekrar dune coşumumda bu topici bir işaret olarak görüp heretics'e başlıyorum. who controls arrakis, controls the spice. who controls the spice, controls the universe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu yerden çıkıp adam yiyen kobralarla ilgili filmi izleyip bu oyuna sarmıştım. çıkıp da adamları yesin diye çöle sürüyordum elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sandworm o adamın adıda, freemen lerin dilindeki adı neydi?? David lynch in orj filminde bizim eleman hatta biniyordu ona, james cameron utanmadan arakladı aynı konsepti avatar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 shai hulud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar