progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yeni Lego mmo su ile ilgili videolar düşmüş gametrailersa. trailer http://www.gametrailers.com/video/ces-10-lego-universe/60585 in-game walkthrough(5 part) http://www.gametrailers.com/video/ces-10-lego-universe/60653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Çok hoş olmuş, eşek kadar olsak da gayet oynanabilir gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bir şeyler yaratabiliyorsak gerçekten, oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 çok tatlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 trailerdaki tecbeye yakın bişey yaşatıcaksa oyun , swtor falan yalan olur benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 of çok tatlı gözüküo ingame de oyun da çok tatlı, interface bilmemne harika yapmışlar gibi sesli izleyemedim ofiste olduğumdan da neler anlatio adam bahsetsenize dinleyen varsa. bi de böle hani legonun bi uzayda olanı bi işte ormanda bi orta çağ bi şimdiki zaman modu olayları varya bir sürü context de onları nasıl yapmışlar. acaba böle player tarafından yaratılan dünyalar gibi bi olay mı var? senaryo tadında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 izledim de hepsini, platform oyunu gibi olması tatlı olmnuş bi de baya bişeyle interact ediosun arkadaşlarınla baya keyifli oynarsın bu oyunu. Mmo platform oyunu gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 mortis , o 7 farkı dünya olayı işte baştaki karanlık şey gelip lego dünyasını 7 farklı parçaya bölüyor. sen de bunu yeniden birleştirmeye falan çalışıyosun. parça toplayıp kendi aracını flan kendin yapıyosun sanırım , benim anladığım bu en azından. tek derdim "ilk oyununu oynayan ufaklıklar da , veteranlar da aynı anda oyunu oynıyabilecek şekilde düzenledik" muhabbeti. "wasd" bastıktan sonra "great job" demesi biraz ürkütücü. loge star wars / loge indiana jones benzeri oynanıyor oyun , iyiye işaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 uheuhe abi o tutorial yani great job desin bişey değil o fixtir tutorial larda belli bişeyi yapınca onaylar yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 good job der, great derse 7+ dan başlıyor demek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hiç sevmem legoları ama video süper olmuş.hele araba sahnesine bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aaAAAaaaaa ne seker bir seymis bu boyle. cok guzel gorunuyor hemde farkli hafiften. level xp yok imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ne varmış ben hala sesli izleyemedim skill sistemi falna mı varmış nasıl gelişiomuş karakterler bi de amaç neymiş yani ehhe öle mario gibi oynuo adam çünkü ordan oraya akio bişey yapio devam edio falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Level ve skill yok işte, maksat achievement açıp bol bol brick toplamak. Zaten skill ve level olmasın böylesi çok daha iyi, bol bol lego yapalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 begenmedım be. çok saçma çoluk çocuk işi olacakmış gibi gelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 "save imagination" için bile oynanır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İşte gerçekten sınır olmayacaksa "imagination" kısmında, oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://us.universe.lego.com/en-us//Beta/Default.aspx Beta kayıtları başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 arayüz çok hoşmuş. beta sadece us olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 İnanılmaz tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mükemmeeel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Leziz?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 4-5 tane in game video vardı izledim hepsini, her videoda en az 3-4 sefer "for kids" dedi adam. "to make it easy for kids" vs. şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kaydolduk betaya umnarım çıkar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu arad iyiler kötüler gibi bir kavram olursa direk kötüler tarafını seçip bebeleri ezeyim diyorum nıhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar