Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Herkes sevdiklerinin sonunu görmek için ne meraklıymış ya ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 en büyük beklentim kar altında kalıp ölmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 beline kadar donarsın inşallah üstün sıcak kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ocakta hava 20 derece ayrıca güneye taşınmak için fırsat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Kapitalizm bununda üstesinden gelicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iş bankası ahahahaha önce dubai donacak olum, half life 2 deki citadel e benziyo zaten şaka maka fırlarlar bir yerden kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fotoraflar artık böle olur hep: işte bura bizim okul, pek belli olmuyor dışardan, ama öyle http://www.coolantarctica.com/gallery/scenic/icebergs2/berg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 20 30 sene iyiymiş ya en azından 40 50 yaşına gelmiş olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Keşke hemen olsaydı. 20-30 sene sonra kaçacak derman kalmaz fırtınadan falan direk donup ölürüz ya pfff. Damatları güçlü kuvvetli yağız seçnek lazımki taşısınlar beni kucaklarında gerektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 daha dün akşam rtl de the day after tomowworwu izleyip "ya ne dandik filmmiş almanca izledim yine de anladım" demiştim bugün bu haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olmaz bişi karrrdeşim. bu malın garantisi benim. katın arkasına yazdıydım ben malın garantisini. 5milyar yıl garantisi var işte o tarihten itibaren.. bi sorun çıkarsa getir değiştiririz. biz her buradayız kardeşim! kime sorsan gösterir zaten.. haydi kal sağlıcakla.. dünyaya doğubank açılımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Lan tamda yazlık almıştık. Ne olacak şimdi. Kışlık olarak mı kullanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 normal ev olarak kullanıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bi karar verselerde artık yazlık ya da kışlıkları rafa kaldırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 arkadaşlar panik yok, dı dey aftır tumorov filmini izledim ben, buzul çağı kuzey tarafı filan götürüyodu hep ama karadenizi geçmiyodu anadolu sağlam kalıyodu. hem türke bişey olmaz, buzul çağı filan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 batı avrupadan buraya göç edecek olan zavallı hatunlar. kapımız açık. erkekler için vize istensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bide mantık olarak deniz sularının soğuması ingilteredeki soğuğun bilmemneyin sebebi diyorlar. iyi güzel de deniz suyunun soğuması = buzulların erimesi ile açığa çıkan soğuk su. demekki küresel ısınma yine var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 anlattık ya rehaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 benim kafam karıştı bi sıcayacak her taraf ölecez diyorlar bi donacaz kalacaz öyle fosil olcaz diyorlar bunun ortası yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla 28 yaşındayım daha çok var önümde ben öldükten sonra ne olursa olsun ama cocuklarımı fılan düşünmem onlar düşünsün banane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/State_of_Fear gerçi michael amcam cımbızla çekip almıştır yayınları ve dilediği gibi kullanmıştır ama dediklerinde state of fear kısmı doğrudur. milleti korkutmak güzel bir strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Norak said: 2012 de olursa çok gülerim ehue, 20 sene sürse kesintisiz hava -30 agustosta falan böle, hergün 12 saat kar yağıyor, okul falanda kalmaz paso tatil olur, barajlarda donar şehirlere su verilemez falan o dediklerin olursa yaşam kalmaz yiğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 said: İngiltere'nin önde gelen bilim adamlarından ve BM'nin Hükümetlerarası İklim Değişikliği Kurulu üyesi Profesör Mojib Latif ve ekibi, Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu'nda su sıcaklıklarındaki doğal döngüyü analiz ederek bu sonuca ulaştı. Profesörün soyadı Patel olsaydı inanırdım. Latif hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 xieon said: Norak said: 2012 de olursa çok gülerim ehue, 20 sene sürse kesintisiz hava -30 agustosta falan böle, hergün 12 saat kar yağıyor, okul falanda kalmaz paso tatil olur, barajlarda donar şehirlere su verilemez falan o dediklerin olursa yaşam kalmaz yiğen Bir kaç sene gitsin böyle oruç tutmak zor olucak yoksa yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bunlar sallamasyon şeyler inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar