roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Selamlar, çoğumuz artık grooveshark kullanıcısıyız ve playlist paylaşmak gibi mük memmel bir özelliği var grooveshark'ın. E öyleyse neden paylaşmıyoruz? Buena Vista Social Club http://listen.grooveshark.com/#/playlist/Buena+Vista+Social+Club/22188409 Flamenko - Rumba: http://listen.grooveshark.com/#/playlist/Flamenko/22550208 Ders çalışma playlisti falan yapsanız da paylaşsanız ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 www.pandora.com en temizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Grooveshark başlığına da yazmıştım. Özen gösterilip hazırlanan playlist'leri ufak bir açıklamayla birlikte paylaşmak güzel olur gerçekten. Değişik şeyler dinlemiş oluruz. (İnternette playlist bulunan adresler vermenin bir anlamı yok, grooveshark'ta da playlist aranıp bulunabiliyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Heh ben de onu diyorum. E fikirde anlaştığımıza göre paylaşması kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 BEYLER KAMON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Balkanbalkan Az önce yaptım, daha çok şey eklenir de bi süre idare eder böyle. Önerisi olan varsa ekleyebilirim :) İki tane daha ekliyim; <3 Grooveshark The Boat That Rocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ooo playlistler güzel, bir de arşive öyle katkılar yapmışsın ki, ben sürekli senin şarkıları dinlemişim farkında olmadan :) Emeğine sağlık be, zeki müren & şevval sam & kazım koyuncu & fuat saka diskografisi yatıyor profilinde :) Takibe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Afterglow lounge, acid jazz, popfunk falan. berrak tonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 u2 nun son konser setlistlerinden bulabildiklerim. yeni bir iki şarkılarını çalıyorlar onları bulamadım. http://listen.grooveshark.com/#/playlist/U2+istanbul/34059211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dünyanın en güzel playlistini yapsam bile kim dinler açıp benim playlistimi ya da ben sizinkini niye dinliyim hesabı radyoda kimsenin eminim sıklıkla dinlemediği duymadigi sarkilari caliyoruz ornegin 3-5 kisiyi gecmiyor acip merak eden olmadikca playlistin allahini verseniz olmaz bu is. acin yine metal arşivinizi kurcalayın böğür böğür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yok ya ben başkalarının playlistlerini dinlemeyi seviyorum. tabii benim zevkime uygunluğunu tespit ettiklerimi.. bir nevi internet radyo gibi oluyor, programatik bir eşleme de olmadığı için daha enteresan şeyler bulabiliyor insan arada.. ben de playlist falan hazırlıyorum da hep eksik. tam bir şey oluşturduğum bir zaman koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Fistan said: dünyanın en güzel playlistini yapsam bile kim dinler açıp benim playlistimi ya da ben sizinkini niye dinliyim hesabı radyoda kimsenin eminim sıklıkla dinlemediği duymadigi sarkilari caliyoruz ornegin 3-5 kisiyi gecmiyor acip merak eden olmadikca playlistin allahini verseniz olmaz bu is. acin yine metal arşivinizi kurcalayın böğür böğür (td) güzel topic güzel playlistler var devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 fistanın misketlerini kim çaldı olm verin geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 www.stereomood.com uğraşmıyorum artık groovesharkta, biara bi iki güzel şarkı açıp radio'ya tıklıyodum artık o da değil. açıyorum burdan o anki ruh halim neyse o playlisti, efsane şeyler çıkıyor. tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cuba Libre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hayır yani nedir bu "BENGROOVESHARKISEVMİYORUMDANDİKGROOVESHARKBENBUSİTEYİKULLANIYORUMhurrr durrr derp derp" havası? ben istiyorum bakıyorum insanların playlistlerine. bi ara üşenmezsem ben de koyucam. devam beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 moncici said: Afterglow lounge, acid jazz, popfunk falan. berrak tonlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar