Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks yapabilen robot satışta SEXY FOTOLAR İÇERDE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

bi 20 sene sonra kızların suratlarına bakılmadığı için hepsi intihar edip nesilleri tükenecek. çocuk doğurabilen robotlar ve erkekler kalacak sadece. sonrasını biliyosunuz zaten skynet falan o kısım klişe.

Erkek modeli çıkarsa durum daha vahim olur, hayır intiharda etmez ki erkekler, bilmem ne olur...
Mesaj tarihi:
narziss said:

"roket adam" said:

Türkiye'de "karı kafe" işine girmek isteyen varsa bu cihaz ile, bence pazarlamasını din üzerinden yapmalı. "BU KARI İLE YATMAK ZİNA DEYİLDİR" fetvasını alıp, kutuya koydun muydu milyon satar yeminle.

bak bu iyi fikir işte. (tu)

3. dünya savaşını çıkaracaksın
Mesaj tarihi:
bak şu da geldi aklıma..

hani olduda kurdum işletmeyi getirttim 5-6 tane robot başladım çalışmaya mamafih iflas ettim icradan geldiler malları toplamaya.. şimdi birincisi bu mlların kıymet değerini çıkart çıkartaibliyorsan.. onu da gheçtim sat bakalım mezatta satabiliyor musun ehe
Mesaj tarihi:
soulberry said:

korkutucu değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. ölüyle sevişirmiş gibi olur sanki. suratındaki o donuk ifadeyi farkettim. çok donuk bakıyo gerçekten.

kızların %70 i öyle bakıyo zaten, sorun olmaz heralde
Mesaj tarihi:
soulberry said:

korkutucu değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. ölüyle sevişirmiş gibi olur sanki. suratındaki o donuk ifadeyi farkettim. çok donuk bakıyo gerçekten.

şişme olandan daha canlı en azından
Mesaj tarihi:
eşşekten bıkan köylü önümüzdeki bayram danaya gireceğine buna girer. daha karlı. yakalandın mı manşet olma, sapık damgası yeme riski yok.
Mesaj tarihi:
fede said:

soulberry said:

kızların %70 i öyle bakıyo zaten, sorun olmaz heralde

kime baktıklarına bağlı.
  • Yeni Oluştur...