roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sahibinden satılık 3 aylık, kız gibi robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 razzRaziel said: bi 20 sene sonra kızların suratlarına bakılmadığı için hepsi intihar edip nesilleri tükenecek. çocuk doğurabilen robotlar ve erkekler kalacak sadece. sonrasını biliyosunuz zaten skynet falan o kısım klişe. Erkek modeli çıkarsa durum daha vahim olur, hayır intiharda etmez ki erkekler, bilmem ne olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ahahaha Bi de ne bileyim neyce sesler çıkartıcak bu robot hani bana ouch derse ağzının ortasına vururum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 3. dünya savaşı olur. Matrix olur, bilemedin Terminatör olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 narziss said: "roket adam" said: Türkiye'de "karı kafe" işine girmek isteyen varsa bu cihaz ile, bence pazarlamasını din üzerinden yapmalı. "BU KARI İLE YATMAK ZİNA DEYİLDİR" fetvasını alıp, kutuya koydun muydu milyon satar yeminle. bak bu iyi fikir işte. (tu) 3. dünya savaşını çıkaracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o zaman 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 4. dunya savaşını robot karılar, robot adamlar taş ve sopalarla yapıcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 4.dünya savaşı çatır çutur olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 4. dünya savaşında ölene kadar hokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bak şu da geldi aklıma.. hani olduda kurdum işletmeyi getirttim 5-6 tane robot başladım çalışmaya mamafih iflas ettim icradan geldiler malları toplamaya.. şimdi birincisi bu mlların kıymet değerini çıkart çıkartaibliyorsan.. onu da gheçtim sat bakalım mezatta satabiliyor musun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Muhtemel Posta Gazetesi manşeti: "Yediemin çıldırdı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 muhasebede amortismana bedeline direk robotun bedelini yazarım, vergi de vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 korkutucu değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. ölüyle sevişirmiş gibi olur sanki. suratındaki o donuk ifadeyi farkettim. çok donuk bakıyo gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 v2 sinde mimikte olcakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 soulberry said: korkutucu değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. ölüyle sevişirmiş gibi olur sanki. suratındaki o donuk ifadeyi farkettim. çok donuk bakıyo gerçekten. kızların %70 i öyle bakıyo zaten, sorun olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 funda arar'a benziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yuria type 100 çıkana kadar beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 soulberry said: korkutucu değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. ölüyle sevişirmiş gibi olur sanki. suratındaki o donuk ifadeyi farkettim. çok donuk bakıyo gerçekten. şişme olandan daha canlı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 eşşekten bıkan köylü önümüzdeki bayram danaya gireceğine buna girer. daha karlı. yakalandın mı manşet olma, sapık damgası yeme riski yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 insanın bazı yerlerinde haysiyet olmaması lazım böyle işlere girmesi için töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o degil de 7000-9000 dollar veren adamin zaten bu robota ihtiyaci yoktur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Anubisath said: funda arar'a benziyo lan asdgfagaghjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fede said: soulberry said: korkutucu değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. ölüyle sevişirmiş gibi olur sanki. suratındaki o donuk ifadeyi farkettim. çok donuk bakıyo gerçekten. kızların %70 i öyle bakıyo zaten, sorun olmaz heralde kime baktıklarına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 di mi o da var bakana değil baktırana bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar