gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bloodhunters.com diye bir siteye giriyordum ancak site açılmadan uyandım, sabah ilk işim siteye girmek oldu hayatımda hiç UO oynamadım ama grafikler falan UO ile alakalıydı sanırım kıyamet alameti :/
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ultima cilginlar gibi oynadigimiz zamanlarda, telefona "bank" diye cevap verdigim oldu benim.
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Benim de arkadaşım darlıyo bu aralar ultimaya gelsene diye. Yakında rüyama girebilir, bakalım.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bi kere jaile girmiştim ve çok önemli şeler kaçırmıştım jaile girdiğim için. rüyamda ingame hapisten kaçıodum. böle britte falan gmler kovalıodu. sonra bi anda gerçeğe dönüodum bizim mahallede polislerden kaçıodum "allahım nie kaçtım ki ne malım lan ben!" diodum. off off
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi bikere böle full blackrock vanq katana zost fln çekmişim ama lag giriyo 3-5 çapulcu kalvaslıyodu beni ya, nasıl fırladım yataktan ay çok fenaydı. Uo iyidir ya, onun gibi oyun gelmedi daha gelsede kopsak
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 rüya diildi o bana hep oluyodu bi lag , gitti bütün itemlar okdr emek :((
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yanlız ben hayatımda hiç UO oynamadım ama fotoromanlarını okuyordum bir ara
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bikeresinde de çok ilginç bir anımvardır, rüya ama bu. böle okul gibi biyer, okulun bahçesi yada, okula yeni gelmiş bir kız çok taş ama, cute diyelim. kızla millet konusuyo fln ben gidiyorum merhaba fln filan, sonra konu ultimaya geliyor kız a sen uomu oynuyorsun fln diyor, yoksa sendemi ıvır zıvır kızı kapıyodum o ayağa sonra rüya bitiyodu amkoyim ya çocuk bağırıyodu bahçede yoksa.. [hr] o degilde uo oynayan kız yoktur diye bir mit varmış. Efsane avcılarına mail atsak mı denesinler ?
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu konu hakkında denilecek tek bi şey var hey dori
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Seceba said: bikeresinde de çok ilginç bir anımvardır, rüya ama bu. böle okul gibi biyer, okulun bahçesi yada, okula yeni gelmiş bir kız çok taş ama, cute diyelim. kızla millet konusuyo fln ben gidiyorum merhaba fln filan, sonra konu ultimaya geliyor kız a sen uomu oynuyorsun fln diyor, yoksa sendemi ıvır zıvır kızı kapıyodum o ayağa sonra rüya bitiyodu amkoyim ya çocuk bağırıyodu bahçede yoksa.. [hr] o degilde uo oynayan kız yoktur diye bir mit varmış. Efsane avcılarına mail atsak mı denesinler ?diablesse efsanesini hiç duymadın sanırım? artık yazmıyor gerçi foruma fazla ama uzun süre oynadı =)
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bitek diab olsa yine iyi, benim o donemki hatun dahil olmak uzere nebula da bi 5-6 hatun tanidigim vardi yani ;) diab su siralar yazmaz buralara, asiri yogun, annelik hazirliklariyla :P
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benim tanıdığım tek hatun shirly adında bir gaydi
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 gayse sorun yok erkeklerden hoşlanio demektir
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 uo :( wow hiçbirzaman aynı zevki vermedi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ben olayın boyutlarını şöyle açıklayayım. Mesea artık yorulmuşuz saat 2. Rakip guildin champ yapacağı haberi geliyor gece 4 te.Akıllarınca etraf sakinken ps keri kapatacaklar.Ama biz yer miyiz ? hayır. ABİ BEN DAYANAMICAM ŞİMDİ YATIYORUM 4 TE ARAYIN UYANDIRIN TEL. SESİ AÇIK diyip yatıyordum mesela, 4 te arıyordu adamın biri HA NE KİM NE TAMAM diyip bilgisayarın başına geçip adamların champini basmaya gidiyorduk. tey tey.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 zegna nerde ya.. gelsin suraya da bize "DAAAAYYYYYYTTTTTT" kavramini aciklasin.. daayyt :D
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bloodhunters diye server kurup zengin oluyorsun.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Holy said: Seceba said: bikeresinde de çok ilginç bir anımvardır, rüya ama bu. böle okul gibi biyer, okulun bahçesi yada, okula yeni gelmiş bir kız çok taş ama, cute diyelim. kızla millet konusuyo fln ben gidiyorum merhaba fln filan, sonra konu ultimaya geliyor kız a sen uomu oynuyorsun fln diyor, yoksa sendemi ıvır zıvır kızı kapıyodum o ayağa sonra rüya bitiyodu amkoyim ya çocuk bağırıyodu bahçede yoksa.. [hr] o degilde uo oynayan kız yoktur diye bir mit varmış. Efsane avcılarına mail atsak mı denesinler ?diablesse efsanesini hiç duymadın sanırım? artık yazmıyor gerçi foruma fazla ama uzun süre oynadı =) eşi burda şu an wowcular artık
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Seceba said: pati uo olsada oynasak tey tey evet evet evet
Öne çıkan mesajlar