Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dün gece rüyamda Ultima Online hakkında birşey gördüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bloodhunters.com diye bir siteye giriyordum ancak site açılmadan uyandım, sabah ilk işim siteye girmek oldu hayatımda hiç UO oynamadım ama grafikler falan UO ile alakalıydı sanırım kıyamet alameti :/
Mesaj tarihi:
bi kere jaile girmiştim ve çok önemli şeler kaçırmıştım jaile girdiğim için.
rüyamda ingame hapisten kaçıodum. böle britte falan gmler kovalıodu. sonra bi anda gerçeğe dönüodum bizim mahallede polislerden kaçıodum "allahım nie kaçtım ki ne malım lan ben!" diodum. off off
Mesaj tarihi:
abi bikere böle full blackrock vanq katana zost fln çekmişim ama lag giriyo 3-5 çapulcu kalvaslıyodu beni ya, nasıl fırladım yataktan ay çok fenaydı.

Uo iyidir ya, onun gibi oyun gelmedi daha gelsede kopsak
Mesaj tarihi:
bikeresinde de çok ilginç bir anımvardır, rüya ama bu.

böle okul gibi biyer, okulun bahçesi yada, okula yeni gelmiş bir kız çok taş ama, cute diyelim.

kızla millet konusuyo fln ben gidiyorum merhaba fln filan, sonra konu ultimaya geliyor kız a sen uomu oynuyorsun fln diyor, yoksa sendemi ıvır zıvır kızı kapıyodum o ayağa

sonra rüya bitiyodu amkoyim ya çocuk bağırıyodu bahçede yoksa..

[hr]

o degilde uo oynayan kız yoktur diye bir mit varmış. Efsane avcılarına mail atsak mı denesinler ?
Mesaj tarihi:
Seceba said:

böle okul gibi biyer, okulun bahçesi yada, okula yeni gelmiş bir kız çok taş ama, cute diyelim.

kızla millet konusuyo fln ben gidiyorum merhaba fln filan, sonra konu ultimaya geliyor kız a sen uomu oynuyorsun fln diyor, yoksa sendemi ıvır zıvır kızı kapıyodum o ayağa

[hr]

o degilde uo oynayan kız yoktur diye bir mit varmış. Efsane avcılarına mail atsak mı denesinler ?
diablesse efsanesini hiç duymadın sanırım?
artık yazmıyor gerçi foruma fazla ama uzun süre oynadı =)
Mesaj tarihi:
bitek diab olsa yine iyi, benim o donemki hatun dahil olmak uzere nebula da bi 5-6 hatun tanidigim vardi yani ;)

diab su siralar yazmaz buralara, asiri yogun, annelik hazirliklariyla :P
Mesaj tarihi:
Ben olayın boyutlarını şöyle açıklayayım.

Mesea artık yorulmuşuz saat 2. Rakip guildin champ yapacağı haberi geliyor gece 4 te.Akıllarınca etraf sakinken ps keri kapatacaklar.Ama biz yer miyiz ? hayır.

ABİ BEN DAYANAMICAM ŞİMDİ YATIYORUM 4 TE ARAYIN UYANDIRIN TEL. SESİ AÇIK diyip yatıyordum mesela, 4 te arıyordu adamın biri HA NE KİM NE TAMAM diyip bilgisayarın başına geçip adamların champini basmaya gidiyorduk.

tey tey.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Seceba said:

[hr]

diablesse efsanesini hiç duymadın sanırım?
artık yazmıyor gerçi foruma fazla ama uzun süre oynadı =)

eşi burda şu an wowcular artık
  • Yeni Oluştur...