Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 gsfasfasdfgas adam alakasız maddeleri silmeye bile üşenmiş ya, mawiman bayılıyorum sana feysbukta fanın olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Werewolf said: gsfasfasdfgas adam alakasız maddeleri silmeye bile üşenmiş ya, mawiman bayılıyorum sana feysbukta fanın olayım silincede kendine göre yorumladın oluyor silmeyince silmeye üşenmedin oluyor allah allah... temel hak ve huriyetle ilgili kanunlar böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 c/p c/p c/p.. polisin tasera ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dasaaa said: c/p c/p c/p.. polisin tasera ihtiyacı var. deliller elle yazılmıyor yazdığımda sen kendi yorumunu yapıyorsun diyor bazıları. ondan kopyala yapıştır yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Okan Karacan'ın kanında 146 promil alkol bulunmuş. Polisin dur ihtarı ile kan testi arasında 2-3 saat olduğunu da hesaba katarsak, 200-250 promil alkolle araba kullanan ve bir sene içinde 3. kez bu şekilde yakalanan bir insanmış kendileri. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Baggio said: Okan Karacan'ın kanında 146 promil alkol bulunmuş. Polisin dur ihtarı ile kan testi arasında 2-3 saat olduğunu da hesaba katarsak, 200-250 promil alkolle araba kullanan ve bir sene içinde 3. kez bu şekilde yakalanan bir insanmış kendileri. Bilginize. kısacası sarhoştur ne yapsa yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 o imdat imdat diye bağırırken biri camı açıp nasıl bir laf etmemiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13472332.asp?gid=229 said: Alkollü sürücü gece seyir halindeyken, hakim Serap Yılmaz’ın otomobiline çarpıp takla attı. Duman ve kıvılcımlardan kaçmak için otomobiliyle geri geri giden hâkim, camdan yola fırladığını görmediği alkollü sürücünün üzerinden geçti. bakın bu başka bi haber. yazık yani. alkollü araç kullanan sadece kendi hayatını başka kimseyi karıştırmadan tehlikeye atsa neyse. yazık değil mi şimdi bu kadına ? hatasız olmasına rağmen bu yükü çekmek durumunda mı ? bu dombili iyiki kelepçelenip rezil olmuş kameralar karşısında. artık wall of insan hakları gelmez bu konuya umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Okan Karacanın alkol ile imtihanı olarak değişsin başlık :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 imdaaaat http://www.youtube.com/watch?v=EvkXnMSn65o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 AHAHAHA Harika bir olayı kaçırmışım, hemen yetiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dun çok güzel hareketlerde de sağlam dalga geçtiler İmdaaat diye ahuaha edik:video gelmiş bende arıyorum 1 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yannız skeçin en komik kısmı orası.ki hakkaten komikmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ramocan said: AHAHAHA Harika bir olayı kaçırmışım, hemen yetiştim... AHAHAH abi gerçek sandım ya eline koluna sağlık +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya da "don't feed the troll" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mawiman said: Uzatmaya hiç gerek yok laflarınızda çok fazla agır ithamlar var. Tartışmak yerine karşınızdaki insanı rencide edici kelimelerle kendi bildiğinizi savunuyorsunuz bende sizin gibi yazmasını bilirim ve bu konuda sizden daha fazla sizi rencide edebilirim ama böyle bir yere varılamaz bunuda biliyor olmalısınız... demek ki bilmiyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Xenocide said: Ramocan said: AHAHAHA Harika bir olayı kaçırmışım, hemen yetiştim... AHAHAH abi gerçek sandım ya eline koluna sağlık +rep OHAOHOAOHOAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 YA BEN OHUYOM YAAA söylendi mi bilmiyorum, söylemek istedim. edit: 13 sayfayı yarım saatte özümseyerek okudum. şu sonuca ulaştım. Ecevit cenazesi gibi, adam sağıyla soluyla, liberaliyle ulusalcısıyla tüm forumu birleştirdi. aklın bir olan yolunda ters yönde gitmek budur hacı. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar