Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Polisinin Okan Karacan'la imtihanı

mani

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Okan Karacan'ın kanında 146 promil alkol bulunmuş. Polisin dur ihtarı ile kan testi arasında 2-3 saat olduğunu da hesaba katarsak, 200-250 promil alkolle araba kullanan ve bir sene içinde 3. kez bu şekilde yakalanan bir insanmış kendileri.

Bilginize.

kısacası

sarhoştur ne yapsa yeridir
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13472332.asp?gid=229

said:
Alkollü sürücü gece seyir halindeyken, hakim Serap Yılmaz’ın otomobiline çarpıp takla attı. Duman ve kıvılcımlardan kaçmak için otomobiliyle geri geri giden hâkim, camdan yola fırladığını görmediği alkollü sürücünün üzerinden geçti.

bakın bu başka bi haber. yazık yani. alkollü araç kullanan sadece kendi hayatını başka kimseyi karıştırmadan tehlikeye atsa neyse. yazık değil mi şimdi bu kadına ? hatasız olmasına rağmen bu yükü çekmek durumunda mı ?

bu dombili iyiki kelepçelenip rezil olmuş kameralar karşısında. artık wall of insan hakları gelmez bu konuya umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

Uzatmaya hiç gerek yok laflarınızda çok fazla agır ithamlar var. Tartışmak yerine karşınızdaki insanı rencide edici kelimelerle kendi bildiğinizi savunuyorsunuz bende sizin gibi yazmasını bilirim ve bu konuda sizden daha fazla sizi rencide edebilirim ama böyle bir yere varılamaz bunuda biliyor olmalısınız...

demek ki bilmiyormuşsun
Sosyal ağlarda paylaş

YA BEN OHUYOM YAAA söylendi mi bilmiyorum, söylemek istedim.

edit: 13 sayfayı yarım saatte özümseyerek okudum. şu sonuca ulaştım. Ecevit cenazesi gibi, adam sağıyla soluyla, liberaliyle ulusalcısıyla tüm forumu birleştirdi. aklın bir olan yolunda ters yönde gitmek budur hacı. ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...