Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Polisinin Okan Karacan'la imtihanı

mani

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Meşru savunma hakkıyla ne alakası var konunun?

deniyor ya adam polise karşı şiddet uyguluyor polisde kendini savunuyor adama dengesiz kuvvet uyguluyor... neyse ama benim bunu sana kabullendirmeme imkan yok... cünkü sen polisi bir meslek olarak görüyorsun ben ise kanun uygulayıcı...o yüzden benim için insan haklarını ve kanunlar polisten ve o adı lazım değil adamdan daha önemli ...

benim için polis yaptıklarıda adamın yaptıkları yanlış...
Sosyal ağlarda paylaş

hurriyet.com.tr'nin telefonla ulaştığı Karacan ise işten atılmasının söz konusu olmadığını belirterek " Ben zaten bu programa geçici olarak gelmiştim. Sabiha Akdemir'e bugün programı devrettim. Benim bildiğim bir işten atılma yok. TRT yetkilileri en doğru cevabı verir. Benim söyleyeceklerim bu kadar" dedi. Kulislerden sızan bilgilere göre Okan Karacan'ın olay çıkarması TRT yönetiminin büyük tepkisini çekti ve sunucunun işine son verildi.

Ne arsız hazımsız bir adam çıktı bu da be. "Siz kovmadınız ben bırakıyorum!!!!"
Sosyal ağlarda paylaş

herif basbayagi kafayi cekmis (alkol veya uyusturucu, farketmez) ve o halde araba kullanarak insan canini tehdit etmis. Buraya insan haklarini cpleyen arkadasa sormak lazim, herif kafa 1 milyarken arabasiyla birilerine carpsa etse napacaksin? Polis orada dur demis herif hala zigzaglarla cizmis etmis ve insanlarin hayatini tehlikeye atmis.

Polis hastasi degilim ama adam orda gorevini yapiyor. Sirf sansasyon olsun diye, medyanin dikkatini cekip yirtarim diye olay yaratiyor herif bariz ve bilincli olarak. Azicik ta taninmisligi var onu da kullaniyor durumu lehine cevirmek icin. O kadar yaygara cikarsa bir adam her sekilde kelepceyi hak eder, nitekim durup dururken kimse gelip te seni gangbanglemez evinin onunde.

Hayir otomatik olarak kamera disinda nolduya vurmussun da isi, neden hemen en kotu senaryoyu hayal ettin? Adam cidden uyuyordu ve polis zorla mi cikardi cidden evinden? Adam yakalanmis kafasi 1 milyarken ve gotu tutusmus iste, yirtmak icin de binbir cirkeflige basvurmus, bakti kurtaramiyor hemen kameralari falan da getirtmis. Ortada ciddi bir insan hakki ihlali olsa haberlere yansimaz mi, o kadar agir darp edilse bir izi olmaz mi, bugun adam ustune gitmez mi? Anca kelepce izini gosterir.

Yani anlamiyorum ha, koru korune birseyi buyuk bir inatla bilincsizce savunmanin anlami nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

herif basbayagi kafayi cekmis (alkol veya uyusturucu, farketmez) ve o halde araba kullanarak insan canini tehdit etmis. Buraya insan haklarini cpleyen arkadasa sormak lazim, herif kafa 1 milyarken arabasiyla birilerine carpsa etse napacaksin? Polis orada dur demis herif hala zigzaglarla cizmis etmis ve insanlarin hayatini tehlikeye atmis.

Polis hastasi degilim ama adam orda gorevini yapiyor. Sirf sansasyon olsun diye, medyanin dikkatini cekip yirtarim diye olay yaratiyor herif bariz ve bilincli olarak. Azicik ta taninmisligi var onu da kullaniyor durumu lehine cevirmek icin. O kadar yaygara cikarsa bir adam her sekilde kelepceyi hak eder, nitekim durup dururken kimse gelip te seni gangbanglemez evinin onunde.

Hayir otomatik olarak kamera disinda nolduya vurmussun da isi, neden hemen en kotu senaryoyu hayal ettin? Adam cidden uyuyordu ve polis zorla mi cikardi cidden evinden? Adam yakalanmis kafasi 1 milyarken ve gotu tutusmus iste, yirtmak icin de binbir cirkeflige basvurmus, bakti kurtaramiyor hemen kameralari falan da getirtmis. Ortada ciddi bir insan hakki ihlali olsa haberlere yansimaz mi, o kadar agir darp edilse bir izi olmaz mi, bugun adam ustune gitmez mi? Anca kelepce izini gosterir.

Yani anlamiyorum ha, koru korune birseyi buyuk bir inatla bilincsizce savunmanin anlami nedir.

arkadaşım hayla aynı şeyleri söylüyorsunuz... ben demiyorum ki adam suçsuz ...

allah allah biraz oku ne yazdıklarımı...
Sosyal ağlarda paylaş

e tamamda görüntülere bakarak konuşursak adama yapılan bir yanlış yok. insan hakları ihlali yok. kelepçe takılmasıda normal, karakola götürülmeside normal. karakolda ne olmuştur, ne bitmiştir bilmiyoruz tabi. ama olayın başlangıcında basına malzeme olmuş bir olay varken kimse bu adamı tartaklamaz. yatsın kalksın dua etsin dombili. kamera olmasaydı ozaman görürdü karakolda nasıl mudahele ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

dediğin gibi bir insan suçlu ve içeri alınıyor suçlu olan içeri alındıktan sonra neden serbest kalıyor...

suçsuz olan adam içeri alınırken suçlu bir insan muamelsi görüyor kelepçe takılıyor... adam suçlu değil ki içeri alınsın...

polis diyor karakola gidedim ben neden karakola götürüyorsunuz sorusuna cevap alamıyor... bilgi edinme hakkı elinden alınıyor...

adamı önce içeri alınıp sonra hız yaptı deriz sonra kanından örnek alırız mutlaka birşey çıkar...

hiç birşey çıkmayınca polise karşı koymaktan hakkında dava açılıyor...

Öyle konuşmuşsunki sanki bütün olayı gözlerinle görmüşsün.

senden cevabını öğrenmek istediğim bişey var. Bir şüpheli, hakkında herhangi bir suç duyurusu yok, sadece şüpheli. Karakola götürülmek isteniyor, fakat bu kişi gitmek istemiyor, direniyor. Polis bu durumda ne yapmalıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...