mawiman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Baggio said: Meşru savunma hakkıyla ne alakası var konunun? deniyor ya adam polise karşı şiddet uyguluyor polisde kendini savunuyor adama dengesiz kuvvet uyguluyor... neyse ama benim bunu sana kabullendirmeme imkan yok... cünkü sen polisi bir meslek olarak görüyorsun ben ise kanun uygulayıcı...o yüzden benim için insan haklarını ve kanunlar polisten ve o adı lazım değil adamdan daha önemli ... benim için polis yaptıklarıda adamın yaptıkları yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olayın sonrasında ne olmuş mahkemelik falan mı oldu yoksa kapandı mı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 imdat nedir ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yannız millet bu konuyu tartışmış.tebrikler ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şu adam için insan hakları beyannamesi döktünüz ya ne diyeyim. ZORLA ZOR KULLANIYORLAR AYTEN ANNE YETİİİİİŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 herşeyi anladım da, ayten kim len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yangin yaniyor un mucidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 mawiman okan karacan mısın? nası bi ateşli savunma o öyle ya insan haklarını filan dökmüş adam foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 adamın gözlüklerini düşürmüş alçak polisler halen karşı çıkıyorsunuz. bakın ayten anneye söylerim gelir sopalar hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 TRT kovmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 10 gün ara veriyorum demiş alkışlarla çıkmış stüdyodan, arkasından sözleşmen fesh oldu demişler sapıtmış yine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hurriyet.com.tr'nin telefonla ulaştığı Karacan ise işten atılmasının söz konusu olmadığını belirterek " Ben zaten bu programa geçici olarak gelmiştim. Sabiha Akdemir'e bugün programı devrettim. Benim bildiğim bir işten atılma yok. TRT yetkilileri en doğru cevabı verir. Benim söyleyeceklerim bu kadar" dedi. Kulislerden sızan bilgilere göre Okan Karacan'ın olay çıkarması TRT yönetiminin büyük tepkisini çekti ve sunucunun işine son verildi. Ne arsız hazımsız bir adam çıktı bu da be. "Siz kovmadınız ben bırakıyorum!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 adamın bildiği kadarıyla işten kovulmamış. baggio seni kovuyorum igara zammı başlığından ama senin haberin yok. böyle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bunların arasındaki sözleşmelerde bildiğimiz iş sözleşmesi hükümleri geçiyorsa, işe sadakatsizlikten ve işverenin çıkarlarına zarar verdiğinden tazminat falan da alamaz, oturur öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sen bana bey diyorsun icerde dövüyorsun imdaaat Sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 herif basbayagi kafayi cekmis (alkol veya uyusturucu, farketmez) ve o halde araba kullanarak insan canini tehdit etmis. Buraya insan haklarini cpleyen arkadasa sormak lazim, herif kafa 1 milyarken arabasiyla birilerine carpsa etse napacaksin? Polis orada dur demis herif hala zigzaglarla cizmis etmis ve insanlarin hayatini tehlikeye atmis. Polis hastasi degilim ama adam orda gorevini yapiyor. Sirf sansasyon olsun diye, medyanin dikkatini cekip yirtarim diye olay yaratiyor herif bariz ve bilincli olarak. Azicik ta taninmisligi var onu da kullaniyor durumu lehine cevirmek icin. O kadar yaygara cikarsa bir adam her sekilde kelepceyi hak eder, nitekim durup dururken kimse gelip te seni gangbanglemez evinin onunde. Hayir otomatik olarak kamera disinda nolduya vurmussun da isi, neden hemen en kotu senaryoyu hayal ettin? Adam cidden uyuyordu ve polis zorla mi cikardi cidden evinden? Adam yakalanmis kafasi 1 milyarken ve gotu tutusmus iste, yirtmak icin de binbir cirkeflige basvurmus, bakti kurtaramiyor hemen kameralari falan da getirtmis. Ortada ciddi bir insan hakki ihlali olsa haberlere yansimaz mi, o kadar agir darp edilse bir izi olmaz mi, bugun adam ustune gitmez mi? Anca kelepce izini gosterir. Yani anlamiyorum ha, koru korune birseyi buyuk bir inatla bilincsizce savunmanin anlami nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Azmodai said: herif basbayagi kafayi cekmis (alkol veya uyusturucu, farketmez) ve o halde araba kullanarak insan canini tehdit etmis. Buraya insan haklarini cpleyen arkadasa sormak lazim, herif kafa 1 milyarken arabasiyla birilerine carpsa etse napacaksin? Polis orada dur demis herif hala zigzaglarla cizmis etmis ve insanlarin hayatini tehlikeye atmis. Polis hastasi degilim ama adam orda gorevini yapiyor. Sirf sansasyon olsun diye, medyanin dikkatini cekip yirtarim diye olay yaratiyor herif bariz ve bilincli olarak. Azicik ta taninmisligi var onu da kullaniyor durumu lehine cevirmek icin. O kadar yaygara cikarsa bir adam her sekilde kelepceyi hak eder, nitekim durup dururken kimse gelip te seni gangbanglemez evinin onunde. Hayir otomatik olarak kamera disinda nolduya vurmussun da isi, neden hemen en kotu senaryoyu hayal ettin? Adam cidden uyuyordu ve polis zorla mi cikardi cidden evinden? Adam yakalanmis kafasi 1 milyarken ve gotu tutusmus iste, yirtmak icin de binbir cirkeflige basvurmus, bakti kurtaramiyor hemen kameralari falan da getirtmis. Ortada ciddi bir insan hakki ihlali olsa haberlere yansimaz mi, o kadar agir darp edilse bir izi olmaz mi, bugun adam ustune gitmez mi? Anca kelepce izini gosterir. Yani anlamiyorum ha, koru korune birseyi buyuk bir inatla bilincsizce savunmanin anlami nedir. arkadaşım hayla aynı şeyleri söylüyorsunuz... ben demiyorum ki adam suçsuz ... allah allah biraz oku ne yazdıklarımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 e tamamda görüntülere bakarak konuşursak adama yapılan bir yanlış yok. insan hakları ihlali yok. kelepçe takılmasıda normal, karakola götürülmeside normal. karakolda ne olmuştur, ne bitmiştir bilmiyoruz tabi. ama olayın başlangıcında basına malzeme olmuş bir olay varken kimse bu adamı tartaklamaz. yatsın kalksın dua etsin dombili. kamera olmasaydı ozaman görürdü karakolda nasıl mudahele ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ayrıca BANA KARAKOLDAKİ GİBİ DAVRANIN diyecem bana iyi davranan insanlara bundan sonra hahaha. süper laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 mawiman said: dediğin gibi bir insan suçlu ve içeri alınıyor suçlu olan içeri alındıktan sonra neden serbest kalıyor... suçsuz olan adam içeri alınırken suçlu bir insan muamelsi görüyor kelepçe takılıyor... adam suçlu değil ki içeri alınsın... polis diyor karakola gidedim ben neden karakola götürüyorsunuz sorusuna cevap alamıyor... bilgi edinme hakkı elinden alınıyor... adamı önce içeri alınıp sonra hız yaptı deriz sonra kanından örnek alırız mutlaka birşey çıkar... hiç birşey çıkmayınca polise karşı koymaktan hakkında dava açılıyor... Öyle konuşmuşsunki sanki bütün olayı gözlerinle görmüşsün. senden cevabını öğrenmek istediğim bişey var. Bir şüpheli, hakkında herhangi bir suç duyurusu yok, sadece şüpheli. Karakola götürülmek isteniyor, fakat bu kişi gitmek istemiyor, direniyor. Polis bu durumda ne yapmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 jop sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 leavemealone yazmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bişey sorucam, olay anında kameramanlar nasıl olay yerine gitmiş hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 adamın KAFA trilyon uçuyor sarmamı yapmış beyazmı nedir alkol değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar