Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Polisinin Okan Karacan'la imtihanı

mani

Öne çıkan mesajlar

evinin onundeki kameralar amator kamera degil zaten

yani ya polisin 'carpittigi' gibi kovalamaca olmus ve muhabirler de takilmis olaya, ya da magdurun ifadesinde acikca belirtmis oldugu gibi yatagindan cikartmaya gelirken habercilere de kus ucurmus polis, aksam aksam nese katsinlar ortama diye =]

hayir uniforma giyen hicbir meslek dalina korlemesine guvenmem ama simdi eldeki verilere de bir bakmak lazim direk dalmadan

magdurumuz daha once kokainden gozaltina alinip, 8 yilla yargilanmis, aklanmis. yine ayni arkadasin gecmisinde trafik polisleriyle yasanmis vukuatlar var, ki gozaltiyla yirtmis polise mukavemetten sonra. ha bunlar kanit midir? degildir. sutten cikmis ak kasik olmasi mumkun mudur? mumkundur

gelgelelim birde ne alkol kontrolune, ne kan tahliline yanasmiyor oldugu gercegi var ortada ki, yatagindan cikartilmis ak kasik icin artik asiriya kaciyor

allahin okan karacanindan bahsediyoruz birde, hani bu isin icinde bir is olabilir denecek bir adam da degil ki
Sosyal ağlarda paylaş

bende sabah tv'de görmüştümde, daha tahlil sonucu gelmemiş bişey olmamış çıkar çıkmaz ilk sözü "GÖRDÜM KAN TÜPLERİNİ DEĞİŞTİRDİLER BANA KOMPLO KURUYORLAR KAN TÜPÜMÜ DEĞİŞTİRDİLER TÜRK HALKI GÖRÜN BUNLARI!!"

la bi dur belki karambolden çıkarmışındır kanından bu kadar belli etme
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

adam evinde demi polis geldiğin yani adam evinden zorla ve hiçbir savcının izni olmadan götürülüyor.
Birde bir durum var adam ben şiddet gördüm diyor. Bunu yalanlamak için hiç bir şey yapılmıyor üstüne üstük adama polise karşı çıkmaktan suç duyurusu açılıyor ve TV de adamın suçu nedir ben anlamadım... adamı polis karakalona alıp tekrar bırakacaksan neden kelepçe takarsın...

yani bu polisin nekdar ehli keyif çalıştığının bir örnegidir...

Bence bu olsa olsa senin işleyişle ilgili hiçbir fikrin olmadan yorum yapmaya çalıştığının örneğidir.

"Karakola alıp salacaksan neden kelepçe taktın" ne demek ya ehe, her kelepçe takılan hapse mi girecek? Hayvan gibi araba kullanıyor, %95 alkollü, polisin dur ihtarına da uymuyor. Sonra da görüntülere göre henüz evine girmemişken polis yetişip yakalıyor. Dur emrine uymadıktan sonra evine girse ne olur ayrıca, savcıdan izin mi bekleyecekler evine kaçmayı başardı diye, NFS mi oynuyorsun? "Bunu yalanlamak için hiçbir şey yapılmıyor" ne demek, adam darp raporu için Adli Tıp'a götürülmüş işte, komiserler çıkıp kameralara dil mi dökseydi?

Polisten hoşlanmıyor olabilirsiniz, ama bir adam aynı anda 4-5 yasa çiğnerken, polise ite kaka direnirken, gözaltını reddederken bir kelepçe takıp zorla arabaya bindirildi diye "polis özgürlüğümü sınırladı!!!!!" gibi ilkokul çocuğu argümanları kullanan adamı savunmayın şurada, komik oluyor.

Niye bu kadar dirensin sorusunun cevabı da ya ehliyeti gidecektir, oyalayıp kanındaki alkol düşsün diye bekliyordur, ya da daha beter bir şeyler çekmiştir suçlu çıkacaktır. Sırf iki gram ünlü oldu diye bu kadar arsız, çirkef bir adam olduysa zaten söylenecek fazla bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Sırf iki gram ünlü oldu diye bu kadar arsız, çirkef bir adam olduysa zaten söylenecek fazla bir şey yok.

iddia ediyorum, an itibariyle ayten anne bundan daha unlu bir kisilik olabilir turkiyede ehue

ayten anneee

ben komsusu olsam ek olarak dava acarim huzur bozmaktan, ne yaygara yapmis amca evin onunde
Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio

arkadaşım insan haklarında zorla göz altına alma veya göz altına alınan insanı rencide etme gibi bir lüksün yok eğer bir adam şiddet gördüm diyorsa ki şiddet sadece birşeylerin vurulması değildir laflada şiddet olur... Polis o sorgu odasına veya okan beyin yanına bir bilir kişi atanması lazımdı bunun yerine yapılan işlem adamı zorla arabaya bindirmek zorla bir yerlere, zorla adamın özgürlügünü gasp etmek. nerede polis için tutulan tutanak. artık kan örnekli ülkemizde karakolda mı alınıyor.

arkadaşlar durum bence çok vahim...
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

zorla göz altına alma

Gönüllü gözaltına alınmak diye bir kavram da mı var yani? Polis şüpheli gördüğü kişiyi bile istediği gibi göz altına alır -ki burada durum o değil-, polise zorluk çıkartırsan da kelepçeleyip arabaya tıkar götürür, bu kadar basit.

Gözaltında tutulma süresi, muamele, dayak, hakaret şu bu ile ilgili görüş belirtsen bir şeyler biliyorsun sanacağız da, "usulune uygun bile olsa birini gözaltına almak insan haklarına aykırıdır" diyen bir hayalpereste daha fazla laf anlatmaya çalışmayacağım açıkçası :p

edik: Kan hastanede alınıyor bu arada, adli tıp falan, yoksa haberi bile okumadan tartışmaya kalkacak kadar körcahil şekilde mi garezin var polise?
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım İnsank Hakları Evrensel Bildirgesini biliyorsundur ben sadece size hatırlatıyorumdur...

sadece 5. ve 6. madde zaten yeterli ...

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER İNSAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin de 51 kurucu üyesi arasında yer aldığı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 10 Aralık 1948 tarihinde metni aşağıda yer alan İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'ni kabul ve ilân etti. Genel Kurul, tarihi gelişmenin ardından bütün üye ülkelerden Bildirge metninin yayınlanmasını ve bunun, ülkelerin ve bölgelerin siyasi durumları itibariyle hiçbir ayırım gözetilmeksizin, dağıtılmasını; özellikle okullarda ve diğer kültür kurumlarında okutulmasının sağlanmasını talep etti.

Madde 5

Hiç kimse işkenceye, insanlık dışı ve haysiyet kırıcı zalim cezalara veya muameleye tâbi tutulamaz.

Madde 6

Herkes, her nerede olursa olsun, hukuk kişiliğinin tanınması hakkına sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Yani? İşkence mi edilmiş adama? Polisin suç işlediğinden şüphelendiği şahsı 24 saatliğine göz altına alamayacağını belirten herhangi bir hüküm görebilir miyiz mümkünse?

Şiddet senin için sadece birine vurmak mı veya 24 saat göz altına alınmak mı ?

insan hakları evrensel bildirgesini lütfen oku...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...