PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 benim hem kişisel bilgisayarım daha iyi, hem de bağlantım nerdeyse bu kadar iyi dsfg
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 RRa said: bişey sorcam 500+ oyuncunun kaçı kızdı? HAHAAH
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 EspGuitars said: noldu attınızmı rekoru ahah Erathia v2 beklenen ilgiyi görmediği için proje yaza, yeniden ancak farklı sistemlerde ve şekilde açılacak.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bu alan adı rezerve edilmiştir ancak şu anda hizmet vermemektedir. Bu alan adına yapılacak tescil başvuruları kabul edilmeyecektir. Alan adı hizmete açılmadan e-posta, web ve diğer internet hizmetlerinden faydalanılması mümkün olmayacaktır. Alan adı tescil sürecine ilişkin tüm kurallar rezervasyon durumundaki alan adları için de geçerlidir.
Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 uo server tanıtımları için reklam ajansı açmak lazım aslında sdafsdf
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 benim acc wardı bilgileri mail adresine atsanız tekrarda sorun çekmesek?
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kapanıp açılma rekoru kırdı güzel rekor
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Şu saatten sonra bu serverda uo oynamak isteyenin vay haline :) Siz isim değiştirin bi daha deneyin..
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 o serverda deli gibi kastım sonra serverın scripterı parayı sağlayan vatandaşla kavga etti sitelerine scriptlerimi alıp gidiyorum emeğimi kimseye çaldırmam gibi bişeyler yazdı shardı kapayıp gitti, sonra barıştılar, biz şaka yaptık mı dediler site ve server hacklendi problem orda oldu kavga yok diye bişey mi dediler hatırlamıyorum ama kimse inanmadı tabi serverda sorun bitmiyordu açıkçası, scripter olan vatandaş başka serverın scriptlerini çalıp açtığı için serverı buglara sistemdeki dengesizliklere çözüm bulunamıyordu, şikayet halinde ise ''burası ücretsiz bir serverdır, sağladığımız hizmete şükredin beyenmeyen çeker gider'' cevabını alıyorduk. spawn zamanlarının gmler tarafından tanıdıklara verildiğini duymuştum doğru da olabilir çünkü desertına kadar tüm hayvanların belli kişilerin tekelinde olduğunu da hatırlıyorum, iki hafta uğraşmış spawn zamanlarını bile öğrenememiştim sonunda bir gün ansızın shard kapanıverdi, sitesini de kapadılar o zamandan beri ilk kez şimdi haberini aldım, başka bi isimle açsalar shardı daha iyi olurdu lakin vaktiyle benim gibi orda adamakıllı oynamış adamların tekini çekmeleri mümkün değil servera
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bi de thiefler elinde tuttuğun silahları çalabiliyorlardı, deluciada action yapan adamdan fazla hırsız vardı
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 noldu la bu servera okadar kastık yok kapanmıcaz 600 playerız babayız diyolardı kastık okadar noldu NOLDU
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 profesyonel olmayan her sunucuda olur öyle şeyler. parasını verip oynayacaksın kapanmaz o zaman :)
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 valla şuan nebula ve wou dışında server bulamıyorum bulsam kapıyıcamda.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 var vay niye olmasın haftaya bugun açıyoruz bu saatlerde
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 aa cidden mi pp shard mı? valla oynarım
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 avaholm açılıyormuş arkadaşlar asdf
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ismi lazım degil orijinal banlanan accountumla, orijinal Erathia topicinde (bu degil orijinal olan, ilk acıldıgındaki) hem o anki serverın tırt olup kapanacagını, hemde kapatıp tekrar actıktan sonra yapıcakları serverın tırt olacağını söylemiştim. Cok güldüm bu topici görünce. ve evet orijinal lafını cok kullandım bende sevmedim.
Öne çıkan mesajlar