Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Haliyle yaz geldi havalar sıcaklaştı.Son zamanlarda ağzım filan kuruyunca hep canım karpuz çekiyo.Nedir bu karpuz hastalığı.Soğuk,sulu,tatlı karpuz.Allaah.Geçen gün maçtaydık o istanbul'da şimşekler filan çaktığı gün.Ben; ah şimdi karpuz olacaktı da yiyecektik diyince bütün millet daldı :) sonra herkesin canı çekti.Millet diyo kim çıkardı lan bu karpuz muhabbetini filan.Eskiden en sevdiğim meyve muz filandı artık karpuz abi.Yani sonuç olarak karpuzsuz yapamıyorum.Sizede oluyomu yaw? :D[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 abi mevsim yaz ağızlar kuru hava sıcak yiyecek karpuz oluyo valla sudan olsun da ne olursa olsun bu sıcakta[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bende dedim karpuzun annesi babası filan account aldı da öğlen yemeğine mi çağırıyor nedir :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 lol ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: fedaykin, 19 Temmuz 2004 12:41 tarihinde demiş ki: bende dedim karpuzun annesi babası filan account aldı da öğlen yemeğine mi çağırıyor nedir :) puhahuauauuh abi kopardın beni ya ne alaka yaw :D :D :D[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 :D karpuz=şeklinde yazmak çokmu sıkıcı geldi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Canım çekti napim :) susayınca suuuuuuu diyolar bende kaarrpuzzz dedim :) bidahakine *!karpuz* derim :D[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 susayınca su demiyorum ben gidiyorum su içiyorum ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kermit öğreniosun ewladım ;) bak benim bişi dememe gerek kalmadı :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hehe yavaş yavaş ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Heuheuh yanlış anladın kermit çölde olanlar filan veya filmlerde zindandakiler filan onlardan bahsettim ben.[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Biri der günde 2 paket çekirdek çitliom, biri der karpuz oh şapır şupur. Canımı çektirionuz.![signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bı bu sene dogru duzgun karpuz yıyemedım hepsı ıgrenctı[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 en sevmediğim meyvaların başında geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 karpuz sevmem balık sevmem yok çekirdekler yok kılçık... kes kes kavun ye sulu sulu, kayısıların çekirdeği kolay çıkartılıyor işte onların yumuşak olanları da ayrı bir lezzetli..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bonkıraşır bizim gibiler için çekirdeksiz garpuzlar da var :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 küp karpuzlar da var hani göz zevkiniz falan bozulursa onlardan alın kardeşim çekirdeksiz karpuz yenir mi yaw yeyin siz onları 10 sene sonra ölün hormondan:)[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Herşeyin dogalı güzel tanrı bize onu çekirdekle bahşetmiş ise bizde onu cekirdekli kabul edicez.. Koskoca karpuzu degiştiricek halimiz yok herhalde.. diye felsefik bir konusma yaparım[signature][hline]eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 İşte ya karpuzun tek kıl yanı çekirdekleri..Ya ayıklayıp yicen yada azına at çıkar yada yut :D kastırıyo ya[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar