Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaaaarrrpuuuzzz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haliyle yaz geldi havalar sıcaklaştı.Son zamanlarda ağzım filan kuruyunca hep canım karpuz çekiyo.Nedir bu karpuz hastalığı.Soğuk,sulu,tatlı karpuz.Allaah.Geçen gün maçtaydık o istanbul'da şimşekler filan çaktığı gün.Ben; ah şimdi karpuz olacaktı da yiyecektik diyince bütün millet daldı :) sonra herkesin canı çekti.Millet diyo kim çıkardı lan bu karpuz muhabbetini filan.Eskiden en sevdiğim meyve muz filandı artık karpuz abi.Yani sonuç olarak karpuzsuz yapamıyorum.Sizede oluyomu yaw? :D[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!*
Mesaj tarihi:
abi mevsim yaz ağızlar kuru hava sıcak yiyecek karpuz
oluyo valla sudan olsun da ne olursa olsun bu sıcakta[signature][hline]baktım baktı bakıştık
babası geldi kaçıştık
Mesaj tarihi:
bende dedim karpuzun annesi babası filan account aldı da öğlen yemeğine mi çağırıyor nedir :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
lol ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 19 Temmuz 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
bende dedim karpuzun annesi babası filan account aldı da öğlen yemeğine mi çağırıyor nedir :)

puhahuauauuh abi kopardın beni ya ne alaka yaw :D :D :D[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!*
Mesaj tarihi:
susayınca su demiyorum ben
gidiyorum su içiyorum ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hehe
yavaş yavaş ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
karpuz sevmem balık sevmem
yok çekirdekler yok kılçık...

kes kes kavun ye sulu sulu, kayısıların çekirdeği kolay çıkartılıyor işte onların yumuşak olanları da ayrı bir lezzetli..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
bonkıraşır bizim gibiler için çekirdeksiz garpuzlar da var :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
küp karpuzlar da var hani göz zevkiniz falan bozulursa onlardan alın

kardeşim çekirdeksiz karpuz yenir mi yaw yeyin siz onları 10 sene sonra ölün hormondan:)[signature][hline]baktım baktı bakıştık
babası geldi kaçıştık
  • Yeni Oluştur...