Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ürolog tanıdığı olan?

Killer

Öne çıkan mesajlar

sık karşılaşılan birkaç vakadan bahsedeyim. belki işe yarar.

varikosel varsa ağrısından duramıyorsan kimseye soracak bir durum yok direk yardır.

akıntı falan varsa gene git. ama kendi kendine tedavi eden insanlar da tanıyorum : )

hpv gibi bir virüs taşıyıcısıysan krem veriyorlar. ve lazerle tedavi gibi bir durum söz konusu. gerçi virüsün tipi de önemli.

epididimit gibi bir durum da olabilir. bunu da ağrıyla tespit edebilirsin. testislerin büyüklüğünü elle kontrol etmekte fayda var. anormal bir durum varsa zaten fark etmen lazım.

sistit de ağrı yapar.

genel belirtiler

-sık sık çiş yapma durumu
-bunu yaparken yanma ya da sızı gibi bir şeyler. yaparken olmasına gerek yok yaptıktan sonra da sürebilir bir süre.
-ağrı
-ateş
-ilişki esnasında ağrı
-bazen mide bulantısı kusma gibi şeyler
-yorgunluk

bunlardan 2-3 tanesi bir arada varsa doktora gitmek daha doğru. kendi kendine tedavi zor bunlarda. bekleyerek de geçmesi pek mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

birinin ailesinden biri ürologdu sanki hangi topicde gördüysem artık. doktora gitmeden önce bişey danışcam. help pls.

troll'e açıktır topic

Arkadaşım tanıdık olmayanını tercih etmek daha mantıklı bence. Ben desem ki abim ürolog, çok iyi. Sen ona gitsen, seni görse, tedavi etse sanıyor musun ki anlatmayacak bana her şeyi. Sanıyor musun ki sonra ben herşeyi herkese anlatmayacağım.

"Senin arkadaş geldi geçen gün, çükü sihillenmiş hep, nerelerde sevişti kim bilir?"

"Paticikten killer'ın pipisi ufacık, tek taşak."

"Frengi olmuş."

Falan bunun gibi olayları herkes bilsin öğrensin istemiyorsan, tanıdık doktora gitme.

Ha akraba eş dost değil de, sizin gittiğiniz doktorları istiyorum dersen, o da verilmez, o da sana anlatır çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha doğru diyosun. onu düşündüm zaten de sağlık yani.burdaki insanlar dalga geçse nolcak napiyim

cumartesi felakettim ya.saat 7 gibi medical parka geldim doktor yok. acilde falan da yok. ana,baba,dede,teyze,amca,dayı kimse yok etrafımda.arkadaşlarımı falan arıyorm doktora gitmem lazım diye.en son biri imdadıma yetişti

BENİM VE SADECE BENİM TABİRİMLE DELE. SİZİN TANIDIĞINIZ HALİ DELA. arabasıyla aldı götürdü sağolsın göztepe sskya.acile girdik çıktık 2 dk da yarın doktora gidicem. tam bi emin olmak için.

dele büyük adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

ahaha doğru diyosun. onu düşündüm zaten de sağlık yani.burdaki insanlar dalga geçse nolcak napiyim

cumartesi felakettim ya.saat 7 gibi medical parka geldim doktor yok. acilde falan da yok. ana,baba,dede,teyze,amca,dayı kimse yok etrafımda.arkadaşlarımı falan arıyorm doktora gitmem lazım diye.en son biri imdadıma yetişti

BENİM VE SADECE BENİM TABİRİMLE DELE. SİZİN TANIDIĞINIZ HALİ DELA. arabasıyla aldı götürdü sağolsın göztepe sskya.acile girdik çıktık 2 dk da yarın doktora gidicem. tam bi emin olmak için.

dele büyük adam.

insanlık ölmez arkadaşım hll dela
Sosyal ağlarda paylaş

said:

dele büyük adam.

oo dela ha hll olsun selam söyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...