Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Esh said: boyle grafik mi olur lan. hangi makine dayanabilir buna antialias bile yok :P
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 guzel oyundu da.. yani sci-fi ye kaymasa daha ba$arili olurdu.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oynıcam inş. sıra gelirse... lan niye bu kadar çok oyun şirketi var, paso batıyolar halbuki, accık az oyun çıkarın olm yetişemiyore artık
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Silphatos said: sci-fi'ye nasıl kaymayacak abi metroda yaratik, nazi falan olduruyoduk negzel iyiydi. sonra bozuldu.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Norak said: oynıcam inş. sıra gelirse... lan niye bu kadar çok oyun şirketi var, paso batıyolar halbuki, accık az oyun çıkarın olm yetişemiyore artık oynamadiysaniz buyuk hata bu arada. grafik olsun ambians olsun cok ba$arili. stalkerdan daha iyi bence.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Lan Oyunun etkisi hemen kendini belli etti. Negzel misil misil uyuyodum. Sora ruyamda o yaratiklarin bana "sekerin dusuyo kalk" dediklerini gordum asdf. Harbi dusmus gittim bisiler yedim. Kesin sequel lazim bu oyuna heh.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 geçen gün başladım oynamaya bunu. AI büyük gerizekalı ama. düşmanın önünde durdum dün mesela. sırf meraktan bekledim ne zaman ateş edicek diye. herif bana bakıyo yani... 40 saniye birbirimize baktık sonra ateş etmeye başladı. ahahaha soğudum oyunu kapadım resmen. yoksa o ana kadar atmosfer falan çok iyiydi. bi de şimdi bi yerde az mermi almışım yanıma şehirden çıkarken, mermi yetmiyor düşmanları öldürmeye. check point'i de geçtim. nasıl 1 checkpoint geri gidebilirim?
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 her merminin değeri var oyunda, zaten para yerine koymuşlar sdf Esh said: Silphatos said: sci-fi'ye nasıl kaymayacak abi metroda yaratik, nazi falan olduruyoduk negzel iyiydi. sonra bozuldu. yaratıklar bilim kurgu değil diyosun yani (:
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu arada metro 2034 un de yapimina ba$lanmi$ baya bi sure once. 3d destekli falan olacakmi$ oyun.
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Revangelis said: alternatif sonu yapmak çok zor youtubedan izle bence hiç değmez uğraşmaya o kadar laf etmişim zamanında indirimle almıştım şimdi yaptım alternatif sonu
Snake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu oyun, sitelerin verdiği puanlar kadar kötü diil galiba dimi? bikaç video izlemiştim fena gözükmüyodu. klişe bi oyun tabiki ama oynatıyosa iyidir umarım.
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gayet iyi oynatıyor en azından beni oynattı
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 oyunun grafikler falan iyi de, oynanışı çok kötü. cod falan oynadıktan sonra farenin hareketi falan çok tırt, hl1 bile daha iyiydi.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fov ayarlayin oyle deneyin. default vertical fov 50 mi ne. 65 te kendine geliyo.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben valla devam etmedim AI'ın hiper mal olmasından dolayı. aslında oynamak istiyorum da çok vaktim yok, az vaktimi de mal AI'lı bi oyuna vermek istemiyom
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu yıl oynadığım oyunlar arasında bana en çok zevk veren buydu. (3 tane falan oyun oynadım)
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Silphatos said: steam'deki realist achievement'ının ikon efsaneymiş ahah bunu ben de aldım heh. vay be oyun 1 senede %90 ucuzladı. çok kasıyor ama.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 devamı yada expansion u bişiysi geliyor diye haber vardı geçen
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2034 diye kitap var, onun uyarlaması gelir. gerçi 2033'ün kitabını okudum pek alakası yoktu oyunla.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Silphatos said: bu yıl oynadığım oyunlar arasında bana en çok zevk veren buydu. (3 tane falan oyun oynadım) o kadar iyimiydi ya. almadık 9 dolara :(
Öne çıkan mesajlar