zass Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 arkadaşlar elemental shaman olrak ortalama kaç hit rating olması gerekir bunun hesabı neye göre yapılır biraz bilgi verirseniz sevinirim, cvp yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 %17 gerek bosslara misslememek için. Talentlarınızı bilmiyorum ama hit talentiniz varsa ki varsa %3 dür diye tahmin ediyorum ve raidde sp varsa %11 hit gerek. O da 289 hit rating e takabbül ediyor. Eğer hit rat talenti yoksa %14 gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hit talenti war almak da zorundasin %14 alicaksin ben ama %11 tutuyodum cunku druid oluyodu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Pff, saçma bir yorum oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bu arada yeni konu açmadan sorayım.Benim warlock'ımda %22 civarı hit var.Çok fazla değilmi bu düşürmem gerekirmi onun yerine haste falanmı kassam napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 %24 yaparsan bir büyüyle 2 kere vuruyorsun biraz daha kas bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 KosPer said: Bu arada yeni konu açmadan sorayım.Benim warlock'ımda %22 civarı hit var.Çok fazla değilmi bu düşürmem gerekirmi onun yerine haste falanmı kassam napsam? biraz daha kasarsan rekora gidebilirsin sanırım :) warlocklarda bir istisna yoksa onlarda %17 olmalı talentlarını bilemem de shadow pri %3 düşürür elde kaldı %14 talentlar ne kadar düşürürse onu da çıkar %14 ten , olması gereken miktar o. Tabi raid yapıyorsan ve raidinizde shadow pri bulunuyorsa. Gerisini haste, crit, sp artık classına uygun ne varsa o kasacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 artik insanlarin boomkinlerinde %3 hit verdigini ogrenmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bumkin ile Shadowpriestin verdiği hit aynı sonucda üstüne yazılmıyor (Boomkin criti ve pala judgementi de aynı şekilde overwrite yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben rundayken insanların etrafta "oh no we need to find sp for hit" die gezmesinden baydim euahuaeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 screwy said: artik insanlarin boomkinlerinde %3 hit verdigini ogrenmesi gerek. doğru diyorsun :) onu atlamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Benim lockdada 482 hit oldu azaltamıyorum :P CLoS açan rogueları bile vuruyorum PvE setle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar