Slat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kudur doktor Beyler siz siz olun dikkat edin doktorlarda tehlikeli olmaya başladı artık...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya doktorlarım coğu deli ya ailemde ve çevremde birkaç örnek var o kadar okuduktan sonra kafayı yiyolar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahah lol :lol: [Bu mesaj orc_lord tarafından 18 Temmuz 2004 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kudurana değil kudurtana bakacaksın demişler.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Tıkladım ve makina takıldı..Kötü doktormuş :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Şehmuz fidan demişki Ardından da bileğimi ısırıp, kontak anahtarını yüzüme sapladı[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 doktorluk is degil . 3141 cilt kitap ezberle sonra 2514141 kitapda tus icin ezberle . verip veremeyecegin belli degil . veremesen hayatin kayacak ayda 800-900 milyona pratisyen kalacan hayatin kararacak eheh . salla doktor ne ya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 02:59 tarihinde demiş ki: doktorluk is degil . 3141 cilt kitap ezberle sonra 2514141 kitapda tus icin ezberle . verip veremeyecegin belli degil . veremesen hayatin kayacak ayda 800-900 milyona pratisyen kalacan hayatin kararacak eheh . salla doktor ne ya . ahaha aklıma başıma gelen bir olay geldi: birgün hacettepe ünv. sine gitmiştim. alerji bölümüne halamı yollamıştım. orada yeni öğrenciler vardı. onlara bilgi veriliyordu. duvardada halının içindeki mikropları gösteren bir tablo asılıydı.daha sonra salak gözlüklü bir kız şöyle dedi: "aaa ben bu mikropların bu kadar büyük oldugunu bilmiyordum. ne iğrenç ve ne büyük" dedi. sonra oradan hocası: "yavrum onlar mikroskopla büyütülmüş" dedi. lol... :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 walla qui bunları duyunca yicek sizi! doktorlar olmasa napcaksınız! :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 orc_lord: emin ol o kiz 6 senede bitirmistir fakulteyi . bitirebilmek icin oyle bisi olman lazim zaten . ehehe lan ben de cok ahkam kestim sanki tip ogrencisiymisim gibi . degilim ama cok arkadasim vardi . onlar tip ben isletme . sonra onlar bitirdi okulu ben 8 sene oldu hala okuyorum ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 valla okuya okuya tıpı kafayı yiyebiliyorlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Neyse pekiştiriyosun bilgileri :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 doktorluk ve öğretmenlik. bana müthiş zor gelen, beceremeyeceğim iki meslek. özellikle ilki olmadan yaşamın ve uygarlığın devam etmesi imkansız. hakkıyla ve istekle yapabilenleri çok takdir ediyorum bu iki meslekten de.. bunları yazayım qui "yetti ulan buraya kadar, gidip büfe açıyorum şu dakikada" demesin, belki hemofiliye çare bulur.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sam e katiliyorum banada cok ciddi,stresi bol ve zor gelen 2 meslek. ama ailemdeki herkes bi dayim ve buyuk aplam haric hepsi ögretmen.annem,babm,3 dayim,kucuk aplam,yengem vs böle gidiyor :) bu kdr ögr. oluncada ailede insan ister istemez soguo o meslekten ehe(en azindan bende öyle).bi ara bilg. muh. olmak istiorum flm hayalleri vardi 12-13 ya$larinda soradan ondan vazgecildi ortopedist sora bio ögr.,matk ögr. en son cerrah olayim die du$unmeye ba$ladim nereye gider ben bile bilmiorum :) bu hbri okuyuncada sadece guldum yani ne diim :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sam, 18 Temmuz 2004 03:11 tarihinde demiş ki: doktorluk ve öğretmenlik. bana müthiş zor gelen, beceremeyeceğim iki meslek. eh,Wallahi sabır gerektiren bir meslek yemin billah ikiside :) Hayır yani,evde 2 Doktor var,biride Doktor Öğretmen kategorisinde olunca,çok zor oluyor hayat evde yaşayanlar için(bkz: halfmumi) :] "UYARI:DOKTOR OLMAYIN!" diye tabela asacak olucam ama Qui gelip höt diycek kaçıcam :] Zor zanaat Doktorluk..Bir o nun on bin katı kadarda kutsal... insan tamir ediyorsun yani..ben bir allen anahtarını yada 16-17 anahtarını kırdığım zaman bile ağlıyacak gibi oluyorum,of birde ameliyat masasında hasta masada kalsa,kesin atlarım camdan aşağı...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 02:59 tarihinde demiş ki: doktorluk is degil . 3141 cilt kitap ezberle sonra 2514141 kitapda tus icin ezberle . verip veremeyecegin belli degil . veremesen hayatin kayacak ayda 800-900 milyona pratisyen kalacan hayatin kararacak eheh . salla doktor ne ya . hayatın kararmıyo annem pratisyen özelde dediğin paranın yaklaşık 3 katını alıyo aylık[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kac tanesi alabiliyor o parayi . uzmanligini kazanamamis doktor zor hayatta kalir . ama dedigin gibi iyi bir is bulup uzmanlik icin ugrasmayanlarda var . zaten iyi kazaniyorum uzmanligi ne yapacagim diyerek . dedigim gibi ama sansli azinlik :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 diş hekimliği rulz...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 doktorların işi stressli. zaten tanıdığım tüm doktorlar bu yüzden alemlerin kralı, özellikle profesörler.. ama kesinlikle deli değillerdir tabii. tıp fakültesi öğrencileri *genellikle*, hem nerd hem aptal oluyor. yani o "mikrop" hakkında soruyu ancak bir tıp öğrencisi sorabilir. eh tabii o kadar zor yeri ancak o tarz kişiler kazanıyor.. pratisyen hekim nasıl 800-900 milyon alıyor anlamadım. benim annemler uzmanken o kadar alıyor.. hele özelde çalışan pratisyen diyorsunuz 3 katı diyorsunuz. nasıl oluyor bu iş, herkes profların özellerine giderken? haberde pratisyenin arkasından sarıldıklarını söylüyorlar. adam napsın, dönüp onları öpsün mü? korkmuştur, kendini korumak için ısırmıştır. bunda "deli doktor" olayını anlamıyorum. ayrıca sırf bir kişi bu hareketi yaptı diye "doktora giderken dikkat edin, hepsi gereksiz varlık" gibi bir kanıya nasıl varıyorsunuz onu da anlamadım. veli göçer, göçen binalar yaptı diye apartmana da oturmayalım oldu olacak... :)[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beefsteak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2004 14:11 tarihinde demiş ki: pratisyen hekim nasıl 800-900 milyon alıyor anlamadım. benim annemler uzmanken o kadar alıyor.. hele özelde çalışan pratisyen diyorsunuz 3 katı diyorsunuz. nasıl oluyor bu iş, herkes profların özellerine giderken? su anda 961 milyon aliyorum pratisyenim..sozlesmeli olsaydim 1 850 net alicaktim..bir de doner war ..o da 200 500 arasi yerine gore degisiyor..cok da kotu degil hele simdi tc de kimseye is yokken ..ozel calisma sansin da var .. sayki sevki ve yoo hic de kafayi filan yemiyoruz walla..uzmanlik ayri bi dert tabii ama her meslekte oldugu gibi bi suru insan olunca cesit cesit cikiyor ole bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 02:59 tarihinde demiş ki: doktorluk is degil . 3141 cilt kitap ezberle sonra 2514141 kitapda tus icin ezberle . verip veremeyecegin belli degil . veremesen hayatin kayacak ayda 800-900 milyona pratisyen kalacan hayatin kararacak eheh . salla doktor ne ya . iyi sen doktorsuz yaşa bir süre bakalım ne hale geliceksin 10 sene sonra:) P.S:babam doktor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 13:16 tarihinde demiş ki: kac tanesi alabiliyor o parayi . uzmanligini kazanamamis doktor zor hayatta kalir . ama dedigin gibi iyi bir is bulup uzmanlik icin ugrasmayanlarda var . zaten iyi kazaniyorum uzmanligi ne yapacagim diyerek . dedigim gibi ama sansli azinlik :D işini iyi yapan severek yapan bütün doktorlar daha fazlasını alır bu bütün hayatta bölyledir; işini iyi yaparsan kazanırsın ister genetik mühendisi ol ister bahçıvan ol ister doktor ol[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Doktara giderken artık dikkat! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sam e katiliyorum banada cok ciddi,stresi bol ve zor gelen 2 meslek. ama ailemdeki herkes bi dayim ve buyuk aplam haric hepsi ögretmen.annem,babm,3 dayim,kucuk aplam,yengem vs böle gidiyor :) bu kdr ögr. oluncada ailede insan ister istemez soguo o meslekten ehe(en azindan bende öyle).bi ara bilg. muh. olmak istiorum flm hayalleri vardi 12-13 ya$larinda soradan ondan vazgecildi ortopedist sora bio ögr.,matk ögr. en son cerrah olayim die du$unmeye ba$ladim nereye gider ben bile bilmiorum :) bu hbri okuyuncada sadece guldum yani ne diim :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sam, 18 Temmuz 2004 03:11 tarihinde demiş ki: doktorluk ve öğretmenlik. bana müthiş zor gelen, beceremeyeceğim iki meslek. eh,Wallahi sabır gerektiren bir meslek yemin billah ikiside :) Hayır yani,evde 2 Doktor var,biride Doktor Öğretmen kategorisinde olunca,çok zor oluyor hayat evde yaşayanlar için(bkz: halfmumi) :] "UYARI:DOKTOR OLMAYIN!" diye tabela asacak olucam ama Qui gelip höt diycek kaçıcam :] Zor zanaat Doktorluk..Bir o nun on bin katı kadarda kutsal... insan tamir ediyorsun yani..ben bir allen anahtarını yada 16-17 anahtarını kırdığım zaman bile ağlıyacak gibi oluyorum,of birde ameliyat masasında hasta masada kalsa,kesin atlarım camdan aşağı...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 02:59 tarihinde demiş ki: doktorluk is degil . 3141 cilt kitap ezberle sonra 2514141 kitapda tus icin ezberle . verip veremeyecegin belli degil . veremesen hayatin kayacak ayda 800-900 milyona pratisyen kalacan hayatin kararacak eheh . salla doktor ne ya . hayatın kararmıyo annem pratisyen özelde dediğin paranın yaklaşık 3 katını alıyo aylık[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kac tanesi alabiliyor o parayi . uzmanligini kazanamamis doktor zor hayatta kalir . ama dedigin gibi iyi bir is bulup uzmanlik icin ugrasmayanlarda var . zaten iyi kazaniyorum uzmanligi ne yapacagim diyerek . dedigim gibi ama sansli azinlik :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 diş hekimliği rulz...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 doktorların işi stressli. zaten tanıdığım tüm doktorlar bu yüzden alemlerin kralı, özellikle profesörler.. ama kesinlikle deli değillerdir tabii. tıp fakültesi öğrencileri *genellikle*, hem nerd hem aptal oluyor. yani o "mikrop" hakkında soruyu ancak bir tıp öğrencisi sorabilir. eh tabii o kadar zor yeri ancak o tarz kişiler kazanıyor.. pratisyen hekim nasıl 800-900 milyon alıyor anlamadım. benim annemler uzmanken o kadar alıyor.. hele özelde çalışan pratisyen diyorsunuz 3 katı diyorsunuz. nasıl oluyor bu iş, herkes profların özellerine giderken? haberde pratisyenin arkasından sarıldıklarını söylüyorlar. adam napsın, dönüp onları öpsün mü? korkmuştur, kendini korumak için ısırmıştır. bunda "deli doktor" olayını anlamıyorum. ayrıca sırf bir kişi bu hareketi yaptı diye "doktora giderken dikkat edin, hepsi gereksiz varlık" gibi bir kanıya nasıl varıyorsunuz onu da anlamadım. veli göçer, göçen binalar yaptı diye apartmana da oturmayalım oldu olacak... :)[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2004 14:11 tarihinde demiş ki: pratisyen hekim nasıl 800-900 milyon alıyor anlamadım. benim annemler uzmanken o kadar alıyor.. hele özelde çalışan pratisyen diyorsunuz 3 katı diyorsunuz. nasıl oluyor bu iş, herkes profların özellerine giderken? su anda 961 milyon aliyorum pratisyenim..sozlesmeli olsaydim 1 850 net alicaktim..bir de doner war ..o da 200 500 arasi yerine gore degisiyor..cok da kotu degil hele simdi tc de kimseye is yokken ..ozel calisma sansin da var .. sayki sevki ve yoo hic de kafayi filan yemiyoruz walla..uzmanlik ayri bi dert tabii ama her meslekte oldugu gibi bi suru insan olunca cesit cesit cikiyor ole bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 02:59 tarihinde demiş ki: doktorluk is degil . 3141 cilt kitap ezberle sonra 2514141 kitapda tus icin ezberle . verip veremeyecegin belli degil . veremesen hayatin kayacak ayda 800-900 milyona pratisyen kalacan hayatin kararacak eheh . salla doktor ne ya . iyi sen doktorsuz yaşa bir süre bakalım ne hale geliceksin 10 sene sonra:) P.S:babam doktor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 13:16 tarihinde demiş ki: kac tanesi alabiliyor o parayi . uzmanligini kazanamamis doktor zor hayatta kalir . ama dedigin gibi iyi bir is bulup uzmanlik icin ugrasmayanlarda var . zaten iyi kazaniyorum uzmanligi ne yapacagim diyerek . dedigim gibi ama sansli azinlik :D işini iyi yapan severek yapan bütün doktorlar daha fazlasını alır bu bütün hayatta bölyledir; işini iyi yaparsan kazanırsın ister genetik mühendisi ol ister bahçıvan ol ister doktor ol[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar