Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yeni hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gene allahsiz op bisey geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi her heroya op diyosunuz sonra leş çıkıyo totem mi yapıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hangisi les cikti, yeni gelen her hero supurup goturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ultisi saçma iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hahaha yanlız sondaki lepraçun koymuşlar blacksmith e fsdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aquila said: hangisi les cikti, yeni gelen her hero supurup goturuyo. ilk aklıma gelenler nomad martyr ve ra gayet sıradan herolar hiç domine ettiklerini görmedim hadi martyr support o sayılmaz hatta offical forumda tremble aşşağı tremble yukarı onlarca topic açtılar gerçekten bir kere domine eden bi tremble görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hepsi de otturuyo iyi oynaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 şu creepin içine girme skilli dotada bir heroda vardı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 naix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gottirmalayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 S-H said: aquila said: hangisi les cikti, yeni gelen her hero supurup goturuyo. ilk aklıma gelenler nomad martyr ve ra gayet sıradan herolar hiç domine ettiklerini görmedim hadi martyr support o sayılmaz hatta offical forumda tremble aşşağı tremble yukarı onlarca topic açtılar gerçekten bir kere domine eden bi tremble görmedim.tremble nerf yedi abuk subuk imbaydi nomad hala imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aquila said: hepsi de otturuyo iyi oynaninca. carry olarak bakarsan nomad tremble mesela çoğu carryden kötüler eşit seviyede gearlar ile.tremble'i pek fazla görmedim ama nomad harbiden taşıyamıyor oyunu @pasta nomadı bufflasalar şaşırmam o derece zayıf bir carry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sana denk gelmemis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ya bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 S-H said: aquila said: hangisi les cikti, yeni gelen her hero supurup goturuyo. ilk aklıma gelenler nomad martyr ve ra gayet sıradan herolar hiç domine ettiklerini görmedim ahahsdf komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 nomadla ben bile carryliyorum. öyle bi hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 S-H said: aquila said: hangisi les cikti, yeni gelen her hero supurup goturuyo. ilk aklıma gelenler nomad martyr ve ra gayet sıradan herolar hiç domine ettiklerini görmedim harbi bu çok tatsız bir yorum olmuş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ayıp ediyosunuz beyler yalan mı atıcam size yok görmedim valla 1300-1500 psr oyunlarda smurf accoutlar domine ediyor olabilir ben hiç görmedim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 saat kaçta geliyor bu patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZJGm0w1vJiw şu an gitti serverler. geliyor galiba yeni patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben beğendim yeni heroyu, nomaddan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 lvl 1'de üst koridorda lvl 5 spawndan catman çarpıp gank yapılır mis gibi. o ultiyi de nerflerler, en azından silence'ını kaldırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 DeBuffAndHeal said: mock sanırım o ışıklı şey :D mock evet abi resmen mb gibi as kasiyosun tree ile ya brutalizerle resmen insanliktan cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar