aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 geterum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ya oyuna girerken hep aynı yerde hata veriyor kapanıyor oyun. %60 larda falan. Oyunu uninstall edip tekrar kuruyorum anca giriyor. Sebebi nedir? Oyunu silip yükledim yine aynı hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hata ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Would you like to save a crash report? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hon forumlarına bi el at bence. olmadı teknik destek iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Süslü Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Xaenin said: S2 Deadwooddan sonra hero yapmayı beceremediğini anlamalıydı bence. aynen.. Dota olmuycaz dediler hep farklı birşeyler yapmaya çalıştılar olmuyor ama. ilk bir kaç tane hero çok güzel yapmışlardı ama release'ten sonrakiler yaramaz. (Puppet gibi) Dota'da çivi çiviyi söker misali ne alırsan bir antisi vardı hon bunu güzel uygulayamadı... Örneğin tiny'nin pasif stunu vardı. faceless,troll gibi heroları harcıyordu ama hon'da o özelliği sildiler icefrog hero yapıyorsa birbirinin zıttınıda yapıyor illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Puppet, deadwood'dan önce vardı. Ayrıca void talisman ve barbed hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Süslü said: Dota'da çivi çiviyi söker misali ne alırsan bir antisi vardı hon bunu güzel uygulayamadı... icefrog hero yapıyorsa birbirinin zıttınıda yapıyor illaki Yok öyle bir şey. Dengesiz sürüsüyle karakteri vardı DotA'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hala var. Oynamıyorum ama arkadaşlardan alıyorum bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 arkadaşların dandik oyunculardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 O tartışılır da antisi olmayan herolar vardı zamanında halada vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 zannetmiyorum ya dota artık imba heroların olması için biraz fazla eski bi oyun. özellikle turnuvuları falan gırla sonuçta. bildiğim kadarıyla son dönemde asyanın dominasyonu altında direk farma yönelik oyunlar geçiyor, ranged heroların baskınlığı var. banlenen her hero rakibe göre değişiklik gösteriyor, bahsettiğiniz op olayı olsaydı dediğim şey olmazdı. honu bilemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Turnuvalar eski versiyonlarda oynanıyor benim bildiğim (eskiden öyleydi yani) Stable versiyonlarda evet yoktur belki ama yeni versiyonlarında illa ki çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yaklaşık son bi senedir asya ve avrupa ortak versiyonu kullanıyolar. çinliler dominasyona bunun sayesinde başladı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ya sitede 10$ falan diyor ama promosyon kodu. Şuan 10 dolarmı üyelik? Yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 25-26 aralık'ta 10$ oldu sadece, o iletiyi de hala kaldırmadılar bildiğim kadarıyla . şu anda 30$ olması lazım. said: The $10 discount promo code has now ended. If you plan to share your discount code, be certain to use your custom referral URL to receive more free coins! aha bitmiş, referral code'u kullanıp alırsan oyunu, kodu sana veren coin kazanıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İlk kez bu kadar uzun hero fix gördüm. Maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ya şu 10$ a alan birisi satsın baan gözünüzü seveyim. Kaçırdık ettik. 15 $ veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Gerge başka bir oyunla trade edecekti, ona bi sor derim. satmıyor ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Trade'e açığım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ne lazım abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Elinde eski bir RTS ya da RPG varsa ilgilenebilirim (eskiden kastım 5-10 yıllık). Anlaşamazsak: Şunu adresime postalat, ben de sana HoN vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yeni hero ya büyük fiyasko olacak ya da şahane. Bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Oynayan için şahane support, beceremeyen içinde " ocak söndüren noob hero " olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 daha çeşitli tank ve carryler lazım oyuna bence. Yeteri kadar support var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar