Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olay budur :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben çizmedim ama görünce çok güldüm![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
pardon. ben sadece bunu çizen adamın bir photoshop çalışması yaptığını düşünerek yazdım. hem zaten yine gözükmedi. ben bu işi beceremiyorum. birinin bana bu resim ekleme olayını enli boylu anlatması gerek anlaşılan. horace, bunu taşı buraya ait değilse pardon.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 17 Temmuz 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çünkü resme değil o sayfaya link veriyosun.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
çok güzel bir x muhteşem bir şaheser[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
tekrar özür dilerim. berbat ettim ortalığı. söz bi daha yapmıcam :([signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
ahhah hakketen güzel..
böle cok geyik vardı bi arada nette arthas la ilgili..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 17 Temmuz 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
abicim bari aldığımız yeri de söyleseydik?
böyle kendimiz yapmışız gibi olmuş...

said:
Nebuch, 17 Temmuz 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
ben çizmedim ama görünce çok güldüm!

kendisi çizmedigini söylemiş zaten[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Mesaj tarihi:
warcraft ayaklar altına alınmamalı :yapma:!
(ama gerçekten güzel resimler var blizzard fan art kısmında :))[signature][hline]Brothers everywhere,
Raise your hands into the air,
We're warriors,
Warriors of the world!
Mesaj tarihi:
abi fake rsim değil resmi fan art resdmidir. hem zaten ben çizdim gibi bir şey demedim.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 17 Temmuz 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
abicim bari aldığımız yeri de söyleseydik?
böyle kendimiz yapmışız gibi olmuş...

http://www.blizzard.com/inblizz/fanart/ScreenShot.aspx?ImageIndex=12&Set=0

linkte güzel resimler var cidden
bakın bi isterseniz :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
şimdi,
pati albümde resim eklerken şöyle bir yazı var, koyalım bakalım buraya:

said:
+ Görsel Sanatlar:
Paticik Görsel Sanatlar Bölümü için ayrılmış özel bölümdür, forumlarda link vermek şartı ile kendi yaptığınız çalışmaları koyabilirsiniz.

UYARI!: Görsel sanatlar bölümüne doğa, çiçek vb resimler atmayınız! Bu bölüm sadece grafikerin kendi çizdiği veya photoshop gibi image edit programları ile düzenlediği çalışmalar içindir!

buna dayanırsak, albüme "fake" resim koymak yasak.
Bunu photoshop gibi image edit programında çizilmiş olduğunu varsayarak, albüme koyuyoruz diyelim.
ancak bir de üstünde şu var: "kendi çizdiğiniz".
ne demek kendi çizdiğiniz? başka birisinin çizdiğini koyamassın demek..

ama albüme koymuş.
albümdeki resimde "ben bunu şurdan aldım" gibi birşey de yok. albümdeki resimde sadece --- var..

sonra buraya gelmiş "ben kendim çizmedim ama çok güzel" demiş. normalde paticikte bu tip "arak"larda (ya da alıntılarda) link veririz ya da nerde bulduğumuzu söyleriz. "bu yazıyı şu arkadaşım gönderdi, ama nerden bulduğunu hatırlamıyor" gibisinden şeyler de olabilir.

http://forum.paticik.com/view.php?id=79761 axedice zamanında böyle bir topic açmış.
blizzardın sitesindeki fan art resimleri beğendiysek, albüm yerine bu topici de kullanabilirdik.

bir de sormak istediğim birşey var:
"ben çizmedim" diyip albüme "fake" resim koymak bu kadar kolaysa,
ben de Todd McFarlane ve Samwise resimleri koyayım.
Hem onların hastasıyım.
Hem de birilerini etkilerim, karizmam (!!) artar.[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben albümü sevdiğimiz resimleri koymak için bir yer zannetmiştim. Bu konuda daha kaç defa özür dilemem gerekiyor? bana "albüm" ismi bunu çağrıştırmıştı. yazıyı okudum, ama bu da bir amtörün resmi ve görsel sanatlarda göstereblirim diye düşünmüştüm.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 18 Temmuz 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen resmi buraya koyamadığın için özür dilemişsin..

fake koyduğun veya kurallara bakmadığın için değil ki...

edit: kuralları okurken altı çizilen "kendi çizdiğiniz resim" kısımları gözüne batmadı mı?[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...