Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonu olmayan yaya geçidi kaldırıldı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Dün ki Cumhuriyet gazetesinden bir haber, ilginizi çekebilir diye düşündüm :)

Trabzon'un en işlek yerlerinden olan Atatürk Alanı'nda bulunan yaya geçidi silindi. Yolun yarısına kadar gelen ve burada biten yaya geçidi, belediye yetkilileri tarafından yayaların güvenliği için kaldırıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Gençsoy, ''Yaya geçidindeki yanlışlığı, ortadan kaldırarak giderdik'' dedi

[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 17 Temmuz 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Cidden geçit bitti diye duran olmuşmudur acaba? Bu arad şu makinedeki filmi bir tab ettireyim size bir yaya geçidi gösterecem koparsınız. Çizgileri var ama insanlar geçemesin diye demir parmaklık koymuşlar. işin ilgini demir parmaklık uzun zamandır orada. Çizgiler ise 1 ay önce kondu :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

sen ustasın herhalde bu konularda da biliyorsun (off çok kışkırtılıyorum ama hayır hayır şaka sly :) )[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 18 Temmuz 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
yok usta olsam düşünsene demem

"düşünsene"

prawler için yabancı bi kelime[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 17 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
bayağı can kaybı olmuştur herhalde yaya geçidi bitince duranlar yüzünden.. :)

hehe
böyle bi olay olduysa aklına şaşarım o insanların ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...