Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 oldschool falan değil o adam dövme yapmayı geçen sene öğrenmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 4k'ya full sleeve yapan kişinin instagram'ını bir atsana merak ettim. full sleeve yaklaşık 10 seans demek, gün başına 400tl'ye nasıl çalıştı o dövmeci anlamadım. dövme tipine karar veremeyenler için şu galeri çok iyi, her tarzda çalışan var hepsi de kendi tarzında yetenekli kişiler. https://www.instagram.com/tattoomgallery/?hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Stringray said: 4k'ya full sleeve yapan kişinin instagram'ını bir atsana merak ettim. full sleeve yaklaşık 10 seans demek, gün başına 400tl'ye nasıl çalıştı o dövmeci anlamadım. dövme tipine karar veremeyenler için şu galeri çok iyi, her tarzda çalışan var hepsi de kendi tarzında yetenekli kişiler. https://www.instagram.com/tattoomgallery/?hl=tr Attım işte, yukarıda. Normalde 4-5 seans olması gerekirken mesela tutup bir seans full dot work kendi kafasına göre 3-5 santimlik bir yeri çalıştığı için 7-8 seans sürdü. Şunlar da mesela 3 (ya da üç buçuk diyeyim rötuşuyla) seans, half-sleeve full-sleeve arası. Yanılmıyorsam 3.5k falan verdik buna da. https://www.instagram.com/p/BHuVsWQgP1X/ https://www.instagram.com/p/BCN4EErGiyI/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Buarada bu tartismaya yaptirdiginiz yillari da ekleyin, zira TL fiyatin bir anlami yok yil olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Fistan said: oldschool falan değil o adam dövme yapmayı geçen sene öğrenmiş sadece İyi bir dövmeci o yukarıdaki. Oldschool'u kötü dövmeciliğini kapatmak için kullananlar da var yani yok değil. 20 senelik güya İstanbul'un en iyilerinden sayılan Danny Garcia var mesela. Şöyle şeyler yapıyor bir de utanmadan koyuyor sdfs. https://www.instagram.com/p/cROhhoKL-K/?taken-by=dannygarciatattooer&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 zevk meselesi ya bi de ev arkadasım makina almıstı baska bi arkadasına ilk dövmesini yaptı arkadaş huylanıp kımıldayınca kertenkelenin ağzı joker gibi gülüyo şeklinde oldu ama anısı var işte yok sanatçılığıymış tarzıymış önemli de olmayabilir bence cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 detayına ve doluluğuna göre full sleeve'den full sleeve'e 3000 tl falan oynar zaten anasını satiim. neyi tartışıyonuz? bir de adamından adamına değişir ki. hatta onu geçtim, aynı dövmeciye sağlam çok detaylı bi full sleeve'in fiyatını sorsanız 8000 TL der, ertesi ay gittiğinizde o an gözüne daha kolay gibi görünür veya iyi günündedir 7000 TL çeker. bunun net bir hesabı yok sonuçta. o yüzden boş bi tartışma biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Türkiye'de sleeve çalışan zaten pek yok bu arada. Yani sleeve yaptırmak zaten başlı başına önemli bir durum, bir kompozisyon yaratman gerek çoğu zaman, onu beceremiyor bizim dövmeciler. Kendi kafanda çok çok iyi kurgulayıp onu da iyi anlatmalısın, mümkün mertebe görselle desteklemen hatta yerleşimine falan da büyük oranda kendin karar vermen lazım. Kompozisyonu ve elementlerini anlatıp tamamen kendini dövmeciye bırakma işi pek rastlanılan bir durum değil. Onu genelde şu aralar Ruslar ve eski Sovyet ülkelerindeki yeni dalga sanatçılar çok iyi yapıyor. Onlara da mesela 1 yıl önceden randevu yakalaman lazım, adamlara mail'le anlatıyorsun BEĞENİRLERSE FİKRİ tamamen onlar kurguluyor kendileri çiziyor çoğu zaman (mevcut görseli hop stensille sana soktum durumundan ziyade kendileri dizayn ediyor) ve kurguyu da kendileri yapıyor anlattığın çerçevede. 5-10k arası değişiyor. Amerikan doları. Yani mesela: https://www.instagram.com/p/BMMzN5mAKJ4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Bir de sey sorayim ben bicepsin ustune yaptiricam dovmeyi. Ara ara buyuyor ya da kuculuyor benim kollar sikinti olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Ben yaptırdığımda 30-31 santim falandı biceps çapı, 39'a kadar çıktı, bir halt olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 bizzat tecrübem veya net bilgim yok ama bütün okuduklarım büyük bicep büyümelerinde net olarak dövmenin değiştiği yönünde. ha sen kendin o değişimi 2 yıla yayılmış bi şekilde gördüğün için sana değişmemiş gibi gelebilir. ama ilk gün fotoğrafı ile bugünkü fotoğrafı koysan muhtemelen fark belli oluyordur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 İlk günkü fotoğraf ile bugünkü fotoğrafı koyduğun her dövme fark eder, kullandığın duş jelinden tut ne sıklıkla banyo yaptığına kadar bin tane etmen var, güneşi saymıyorum bile. İyi makineyle iyi kontur yapılmış dövmede mürekkep konturun sınırının dışına çıkmaz, dağılmaz. 17 senelik dövmem var kolum iki buçuk kat büyümüştür ama konturu düzgün atıldığı için solma harici bozukluk yok. Çünkü streçlerken tek bir noktadan değil bütün olarak streçlediği için de fark olmuyor. Karnına yaptırsan sonra kobi göbeği bıraksan ayrı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 o kadar büyük fark olmaz ya,(tu)38-42 arası oynar işte max. sıkıntı olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Sorieno said: Stringray said: 4k'ya full sleeve yapan kişinin instagram'ını bir atsana merak ettim. full sleeve yaklaşık 10 seans demek, gün başına 400tl'ye nasıl çalıştı o dövmeci anlamadım. dövme tipine karar veremeyenler için şu galeri çok iyi, her tarzda çalışan var hepsi de kendi tarzında yetenekli kişiler. https://www.instagram.com/tattoomgallery/?hl=tr Attım işte, yukarıda. Normalde 4-5 seans olması gerekirken mesela tutup bir seans full dot work kendi kafasına göre 3-5 santimlik bir yeri çalıştığı için 7-8 seans sürdü. Şunlar da mesela 3 (ya da üç buçuk diyeyim rötuşuyla) seans, half-sleeve full-sleeve arası. Yanılmıyorsam 3.5k falan verdik buna da. https://www.instagram.com/p/BHuVsWQgP1X/ https://www.instagram.com/p/BCN4EErGiyI/ ahtapotlu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 hazır dövmeyi yaptırmak dövme ypatırmanın amacı dışı olmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 peki şöyle bir şey soracağım, full arma param yok şuan ama bir ucundan başlatmak istiyorum. şimdi gidip bir kısmını yaptırsam, 6 ay sonra bir kısmını atıyorum 2 yıl sonra kalanını falan yaptırsam bu sorun olur mu renkli dövmede, aynı anda yapılmadığı için ton farkı yüzünden kötü durur mu? Bi de devamını aynı dövmecide mi yaptırmak lazım illa? 1.5k para ayırdım bu işe ama renkli ve portre kalitesinde olsun istiyorum kaç cm^2 eder acaba asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 olmaz durmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ne istediğini at bana öm, sorayım benimkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 3-5-6 ay sonra tamamlatını duydum da 2 yıl sonra aynı şekilde bir bütün olarak durur mu bilmiyorum. dövmeci için ise evet aynı adamla/kadınla devam etmen daha sağlıklı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 kıldan hicbir yerim gozukmuyor amk.ne guzel sleevler triballer oldschollar havada ucusuyor.5 seans dir sadece kaşlarimi aldirmak icin gittim beh yeter dedim 15 gun sonra tekrar cikmaya basladilar:( babannem gecen çizgi romanlarimi gordu.bu kurtadami (wolverini kast ediyor) sana bakarak feyz almislar galiba dedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Babaanneden ayar yemek herkesin harci degil abi Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Babaanne kobra gibi uyutmus seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 82 yaşında birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 güzel ayar vermiş sevdim babanneni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar