Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız bu sefer böyle dedi

lrem

Öne çıkan mesajlar

önceki çok uzun yazımdan sonraa. tabi kimse okumadı ama.
kız böyle dedi: anlayamadım pek. pati halkının yorumlarına bırakıyorum kendimi.

KIZ: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi :D:D:D .. bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ayrıca tasvirlerinde güclü.. yada dha önce gercekten trene binmekte kararsız kalmşsın bir defa.. :D:D kabus görmeyi tercih etmek...
yılbaşina gelincede yok o ekipte degildim de biliyosun sabah yatmıştımm 2 3 saatlik uykuyla duruodum snrada birascık karıştırdım kustum ve uyudum yılbaşi erken btti ama güzeldi...finalller bzmde başladı haftasonu yüklendim biras işte yinede pek agır degil... :D:D:D sizin ders caliştiginiza inanmamı bekleme yılbaşinda :D:D:D:D

öncesini bilmeye gerek yok sadece kız hakkındaki düşünceleriniz lazım
Sosyal ağlarda paylaş

lrem said:

önceki çok uzun yazımdan sonraa. tabi kimse okumadı ama.
kız böyle dedi: anlayamadım pek. pati halkının yorumlarına bırakıyorum kendimi.

KIZ: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi :D:D:D .. bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ayrıca tasvirlerinde güclü.. yada dha önce gercekten trene binmekte kararsız kalmşsın bir defa.. :D:D kabus görmeyi tercih etmek...
yılbaşina gelincede yok o ekipte degildim de biliyosun sabah yatmıştımm yatırdığım gibi bi çaktım bi geldi bi gitti bi daha çaktım 3 posta gittim 4 posta geldim ikimiz de çok mesut seks olduk 2 3 saatlik uykuyla duruodum snrada birascık karıştırdım kustum ve uyudum yılbaşi erken btti ama güzeldi...finalller bzmde başladı haftasonu yüklendim biras işte yinede pek agır degil... :D:D:D sizin ders caliştiginiza inanmamı bekleme yılbaşinda :D:D:D:D

öncesini bilmeye gerek yok sadece kız hakkındaki düşünceleriniz lazım

Geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cümleyi alıyoruz,

lrem said:

bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım

başına bir ek yapıyoruz:

lrem said:

altı yaşından beri bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım

ve asıl denmek istenen şeyi elde ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...