lrem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 önceki çok uzun yazımdan sonraa. tabi kimse okumadı ama. kız böyle dedi: anlayamadım pek. pati halkının yorumlarına bırakıyorum kendimi. KIZ: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi :D:D:D .. bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ayrıca tasvirlerinde güclü.. yada dha önce gercekten trene binmekte kararsız kalmşsın bir defa.. :D:D kabus görmeyi tercih etmek... yılbaşina gelincede yok o ekipte degildim de biliyosun sabah yatmıştımm 2 3 saatlik uykuyla duruodum snrada birascık karıştırdım kustum ve uyudum yılbaşi erken btti ama güzeldi...finalller bzmde başladı haftasonu yüklendim biras işte yinede pek agır degil... :D:D:D sizin ders caliştiginiza inanmamı bekleme yılbaşinda :D:D:D:D öncesini bilmeye gerek yok sadece kız hakkındaki düşünceleriniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lrem said: önceki çok uzun yazımdan sonraa. tabi kimse okumadı ama. kız böyle dedi: anlayamadım pek. pati halkının yorumlarına bırakıyorum kendimi. KIZ: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi :D:D:D .. bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ayrıca tasvirlerinde güclü.. yada dha önce gercekten trene binmekte kararsız kalmşsın bir defa.. :D:D kabus görmeyi tercih etmek... yılbaşina gelincede yok o ekipte degildim de biliyosun sabah yatmıştımm yatırdığım gibi bi çaktım bi geldi bi gitti bi daha çaktım 3 posta gittim 4 posta geldim ikimiz de çok mesut seks olduk 2 3 saatlik uykuyla duruodum snrada birascık karıştırdım kustum ve uyudum yılbaşi erken btti ama güzeldi...finalller bzmde başladı haftasonu yüklendim biras işte yinede pek agır degil... :D:D:D sizin ders caliştiginiza inanmamı bekleme yılbaşinda :D:D:D:D öncesini bilmeye gerek yok sadece kız hakkındaki düşünceleriniz lazım Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yazacaklarının son harflerini uzatarakkkkkkkkk yazannnnn kızlarrrrr bana hiç çekici gelmiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahashsadhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 az önce: az az az önce 1 dk önce böyle dedi. KIZ: yarın coook dersimiz sabah oda sınav erkekn biter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 "roket adam" said: yazacaklarının son harflerini uzatarakkkkkkkkk yazannnnn kızlarrrrr bana hiç çekici gelmiyor nedense. abi adam erkek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kız said: bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım dunno'nun bol :Dlisi, allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bişeyler dönüyor ama. neler dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ANLAMADIM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kim çaktı kim geldi neler oluyor lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kaşar kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yarın sınav off ya erkenden ben kalkicam sabah erken saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oha anlamadım kız mı çakmış!!! nası insanlarla arkadaşlık ediyorsunuz siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Üç noktadan başka noktalama işareti bilmiyor musun? Hiç birşey anlamadım yazdığıdan. birde sürekli :D yapmışsın. Olmamış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kiz numarasini ver biz konusalim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 facebook ver bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bu cümleyi alıyoruz, lrem said: bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım başına bir ek yapıyoruz: lrem said: altı yaşından beri bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ve asıl denmek istenen şeyi elde ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ÇAKAN KİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Chuck-muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi anlamıyosunuz. KIZ irem değil... irem benim kız başka bi kız. onları diyen ben değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kız yeni nesil defolu gençlikten sanırım. Hani şu birbirine benzemeye çalışan emo tipler var ya, aynen onlara benzettim. Seninde ondan aşağı kalır yanın yok die düşünmekteyim. Birbirinize yakışırsınız götür kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar