Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız bu sefer böyle dedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önceki çok uzun yazımdan sonraa. tabi kimse okumadı ama.
kız böyle dedi: anlayamadım pek. pati halkının yorumlarına bırakıyorum kendimi.

KIZ: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi :D:D:D .. bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ayrıca tasvirlerinde güclü.. yada dha önce gercekten trene binmekte kararsız kalmşsın bir defa.. :D:D kabus görmeyi tercih etmek...
yılbaşina gelincede yok o ekipte degildim de biliyosun sabah yatmıştımm 2 3 saatlik uykuyla duruodum snrada birascık karıştırdım kustum ve uyudum yılbaşi erken btti ama güzeldi...finalller bzmde başladı haftasonu yüklendim biras işte yinede pek agır degil... :D:D:D sizin ders caliştiginiza inanmamı bekleme yılbaşinda :D:D:D:D

öncesini bilmeye gerek yok sadece kız hakkındaki düşünceleriniz lazım
Mesaj tarihi:
lrem said:

önceki çok uzun yazımdan sonraa. tabi kimse okumadı ama.
kız böyle dedi: anlayamadım pek. pati halkının yorumlarına bırakıyorum kendimi.

KIZ: burada yazdıklarını begendimm yazmayı bilmio degilsin okdr uzun düşüncelerini yazmışsın bu iyi bişi :D:D:D .. bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım ayrıca tasvirlerinde güclü.. yada dha önce gercekten trene binmekte kararsız kalmşsın bir defa.. :D:D kabus görmeyi tercih etmek...
yılbaşina gelincede yok o ekipte degildim de biliyosun sabah yatmıştımm yatırdığım gibi bi çaktım bi geldi bi gitti bi daha çaktım 3 posta gittim 4 posta geldim ikimiz de çok mesut seks olduk 2 3 saatlik uykuyla duruodum snrada birascık karıştırdım kustum ve uyudum yılbaşi erken btti ama güzeldi...finalller bzmde başladı haftasonu yüklendim biras işte yinede pek agır degil... :D:D:D sizin ders caliştiginiza inanmamı bekleme yılbaşinda :D:D:D:D

öncesini bilmeye gerek yok sadece kız hakkındaki düşünceleriniz lazım

Geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
Kız said:

bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım

dunno'nun bol :Dlisi, allah kurtarsin
Mesaj tarihi:
Bu cümleyi alıyoruz,

lrem said:

bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım

başına bir ek yapıyoruz:

lrem said:

altı yaşından beri bna herşey basit geliyor düşündügümde mutlaka birbirini çürütcek şeyler buluorumm vee ondan hisetmem gerekeni hisetemiorum sanırım

ve asıl denmek istenen şeyi elde ediyoruz.
Mesaj tarihi:
Kız yeni nesil defolu gençlikten sanırım. Hani şu birbirine benzemeye çalışan emo tipler var ya, aynen onlara benzettim. Seninde ondan aşağı kalır yanın yok die düşünmekteyim. Birbirinize yakışırsınız götür kızı..
  • Yeni Oluştur...