fixmen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Efenim öncelikle sabit başlıktaki linkler ölü olduğu için yeni başlık açma durumunda kaldım. Bildiğiniz, kullandığınız, güvendiğiniz, tavsiye ettiğiniz, profesyonel mama satan web siteleri nelerdir? Öncelik kedi şu an, sonra köpek içinde kullanabilirim. Hepsiburada 1 aydır istediğim mamayı tedarik edemediği için arayışlara girdim. (Royal Canin Persian Kitten) Hatta Avrupa yakasında, Beşiktaş, Levent, Eminönünden öte olmayacak şekilde, gidip alabileceğim dükkanlar olsa da kabul. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Royal Canin alma :) çok fazla "by product" var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 By product derken? Pro Plan'a devam mı ediyim ozman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya tam olarak açıklayamacağım da işte misal chicken by product fln diyorsa, tavuğun ayağı gagası vs de içeriyor demek pro plan ya da hill's yönetir :) alabiliyorsan proplan al, hatta arada bir değiştir sürekli aynı mamayı verme :) 1 ondan 1 ondan fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet burax'ın dediği gibi by chicken product veya by .. product yazan mamalardan uzak dur. Hill's,ProPlan, EaglePack(çok iyiydi bu ama artık bulamıyorum hiçbiyerde) iyidir. birde Orijen diye turkiyeye yeni giren bi mama var. %75 gerçek et ve %25 oranında vitamin,mineral vs.. var. kedilerin sindirimi için pekde iyi olmayan pirinç unu,mısır unu, soya unu vb. tahılları/unları içermiyo. ben 15kg proplan bitirdikten sonra 2.5kg bundan aldım tüyleri daha yumuşak ve parlak oldu ve eskisi kadarda çok dökülmemeye başladı. çokda severek yiyo tavsiye ederim. sitelerde : ArkadasPet Petburada Juen bunlar benim surekli alışveriş yaptığım siteler şuana kadar bi sorun olmadı. juen biraz pahalıdır ama çok çeşit var istediğini bulabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Anladım teşekkür. Proplanı alabiliyorum sıkıntı olmuyor, Royal Canin için güzel yorumlar okumuştum ondan denemek istedim nese vazgeçtim. Tavsiyelerinize uyacağım. Teşkür tekrardan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Peki bişi daha sorayım, köpek (Golden Ret. 3.5 yaşında) mamasını da değiştireyim diorum, pek içime sinmior şu an ki. Hills veya Proplan'a mı geçsem onda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shinyshiny Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 merhabalar, mama konusunda ben bosch kullanıyorum uzunca bir süredir, mama alman maması ve gerçek et kullanıyorlarmış, et unundan yapılmıyormuş mama, super premiiumun bir üstü high premium sınıfında. ayrıca site olarakta batipetmarket.com 'u öneririm. ürün çeşidi çok ve uygun fiyatlı. gerçekten sorunsuz çalışıyorlar ve mesela benim bu kullandığım mamayı onlardan alıyorum genelde kampanyalı oluyor. zaten her seferinde muhakkak hediye falanda gönderiyorlar. bir inceleyin isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Royal Caninden çok memnunum, 1 senedir başka mama kullanmadık kedimiziçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ben Hill's kullanıyorum. Eskiden Royal Canin kullanıyordum. Çok fazla tuz oranı var dedi veteriner. Bu sebepten kedilere çok lezzetli geliyormuş. Doğal olarakta öküz gibi yiyorlarmış. Gerçekten Hill's tüketimi Royal Canin'e göre epey az. Kedimiz daha 5 aylık olduğu için bu mamayı kullanıyoruz. http://www.hillspet.co.uk/en-gb/products/sp-feline-science-plan-kitten-healthy-development-chicken-dry.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 eukanuba niye kullanan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Şu Orijen'i alalım bir bakalım, iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Geçen pet shopta gördüm.Hatta normal mama ile karıştırıp verin falan dediler. Yüzde 80 et oranı varmış. Diğer mamalar 3 yıldız orijen ise 6 yıldız imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Fiyatı da çok uygun: 125TL'ye 7kg, beleş kargo. 10TL'ye 400 gramlık varmış, onu söylerim önce bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Amac evcil hayvanlar icin alisveris ise 2 siteyi oneririm siddetle petburada.com ve canpet siparsinizi gunduze kadar verirseniz bir sonraki gun %100 elinizde olur gayet sorunsuz ve ucuz sitelerdir. 3 kedim var yaptigim envai cesit alisveriste hic sorun yasamadim. Surekli de hediye yolluyorlar siparislerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 petburada dan bişi almayın ya ben aldım.adamlar yanlış ürün gönderdiler.kaç defa ulaşmaya çalıştım sallamadılar sfsd canpet iyi ama petshop dükkanları hep 1-2 belli marka getirdiği için hiç çeşit olmuyor.netten alışveriş daha iyi bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Aksine bende 6 ayda sadece petburada üzerinden 7 kez alışveriş yapmışım toplamda 29 ürün sipariş edip 960TL para harcamışım bir kere bile hatalı, kusurlu vs ürün gelmediği gibi 3 kez hediye kum ile 7 adet yaş mama yolladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 herkes farklı birşey söylüyor birde buradan sorayım dedim. kuru mama dışında kedilere belli aralıklar ile yaş mama verilmeli mi ? Yazık köftehor pek seviniyor yerken. Ama veteriner vermeyin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ahlakini bozmayin hayvanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 niye öyle dedin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 canpetin nesi iyi 2-3 defa kullandim eksik urun gonderdi açılmış ürün gönderdi farklı ürün gönderdi sonra da diyorki bunların parasını biz parapuan ekleyelim hesabınıza yok yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Petburada'dan 2 senede 800 liralık alışverişim oldu. Mama ve aksesuar olarak hiçbir sıkıntı yaşatmadılar bana.. Uzayan tasmalardan almıştım beğenmeyip değişimini istedim. 7 lira daha pahalı olan ürünü seçtim. Kargoyu karşı ödemeli yaptım gelen kargo da ücretsizdi ve 7 liralık fiyat farkını da istemediler. Yetkilileriyle telefonla da konuştum. Çok sıcakkanlı, güleryüzlü insanlar ben çok memnun kalmıştım bu firmadan ancak artık köpek maması dahi almadığım için siteden 1 yıldır alışveriş yapmıyorum. Yine de kalitesini düşüreceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 advance , royal caninden daha iyidir diyebilir miyiz ? bu marka mama alan var mı ? (kedi maması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 aman diyim canpetten uzak durun. geçen sene akvaryum filtresi siparişi vermiştim vermez olaydım. haftalarca uğraştım bozuk gelen filtreyi değiştirmek için. http://www.sikayetvar.com/firma/detay/canpet onun harici juenpet i tavsiye ederim. köpek ve akvaryum için çok alışveriş yaptım burdan hiç bi problem çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 mama diyince karı satan kadını satan site sandım. iyi yatırım diyecektim köpek yemeği çıktı. dog foods for thought! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar