Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mama Alışveriş Sitesi

fixmen

Öne çıkan mesajlar

Efenim öncelikle sabit başlıktaki linkler ölü olduğu için yeni başlık açma durumunda kaldım.

Bildiğiniz, kullandığınız, güvendiğiniz, tavsiye ettiğiniz, profesyonel mama satan web siteleri nelerdir? Öncelik kedi şu an, sonra köpek içinde kullanabilirim.

Hepsiburada 1 aydır istediğim mamayı tedarik edemediği için arayışlara girdim. (Royal Canin Persian Kitten)

Hatta Avrupa yakasında, Beşiktaş, Levent, Eminönünden öte olmayacak şekilde, gidip alabileceğim dükkanlar olsa da kabul.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tam olarak açıklayamacağım da işte misal chicken by product fln diyorsa, tavuğun ayağı gagası vs de içeriyor demek

pro plan ya da hill's yönetir :) alabiliyorsan proplan al, hatta arada bir değiştir sürekli aynı mamayı verme :) 1 ondan 1 ondan fln
Sosyal ağlarda paylaş

evet burax'ın dediği gibi by chicken product veya by .. product yazan mamalardan uzak dur. Hill's,ProPlan, EaglePack(çok iyiydi bu ama artık bulamıyorum hiçbiyerde) iyidir.

birde Orijen diye turkiyeye yeni giren bi mama var. %75 gerçek et ve %25 oranında vitamin,mineral vs.. var. kedilerin sindirimi için pekde iyi olmayan pirinç unu,mısır unu, soya unu vb. tahılları/unları içermiyo. ben 15kg proplan bitirdikten sonra 2.5kg bundan aldım tüyleri daha yumuşak ve parlak oldu ve eskisi kadarda çok dökülmemeye başladı. çokda severek yiyo tavsiye ederim.

sitelerde :
ArkadasPet
Petburada
Juen

bunlar benim surekli alışveriş yaptığım siteler şuana kadar bi sorun olmadı. juen biraz pahalıdır ama çok çeşit var istediğini bulabilirsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
merhabalar,

mama konusunda ben bosch kullanıyorum uzunca bir süredir, mama alman maması ve gerçek et kullanıyorlarmış, et unundan yapılmıyormuş mama, super premiiumun bir üstü high premium sınıfında.

ayrıca site olarakta batipetmarket.com 'u öneririm. ürün çeşidi çok ve uygun fiyatlı. gerçekten sorunsuz çalışıyorlar ve mesela benim bu kullandığım mamayı onlardan alıyorum genelde kampanyalı oluyor. zaten her seferinde muhakkak hediye falanda gönderiyorlar. bir inceleyin isterseniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Hill's kullanıyorum. Eskiden Royal Canin kullanıyordum. Çok fazla tuz oranı var dedi veteriner. Bu sebepten kedilere çok lezzetli geliyormuş. Doğal olarakta öküz gibi yiyorlarmış. Gerçekten Hill's tüketimi Royal Canin'e göre epey az.

Kedimiz daha 5 aylık olduğu için bu mamayı kullanıyoruz.
http://www.hillspet.co.uk/en-gb/products/sp-feline-science-plan-kitten-healthy-development-chicken-dry.html
Sosyal ağlarda paylaş

Amac evcil hayvanlar icin alisveris ise 2 siteyi oneririm siddetle petburada.com ve canpet siparsinizi gunduze kadar verirseniz bir sonraki gun %100 elinizde olur gayet sorunsuz ve ucuz sitelerdir. 3 kedim var yaptigim envai cesit alisveriste hic sorun yasamadim. Surekli de hediye yolluyorlar siparislerde.
Sosyal ağlarda paylaş

petburada dan bişi almayın ya

ben aldım.adamlar yanlış ürün gönderdiler.kaç defa ulaşmaya çalıştım sallamadılar sfsd

canpet iyi ama

petshop dükkanları hep 1-2 belli marka getirdiği için hiç çeşit olmuyor.netten alışveriş daha iyi bu yuzden
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Petburada'dan 2 senede 800 liralık alışverişim oldu. Mama ve aksesuar olarak hiçbir sıkıntı yaşatmadılar bana.. Uzayan tasmalardan almıştım beğenmeyip değişimini istedim. 7 lira daha pahalı olan ürünü seçtim. Kargoyu karşı ödemeli yaptım gelen kargo da ücretsizdi ve 7 liralık fiyat farkını da istemediler. Yetkilileriyle telefonla da konuştum. Çok sıcakkanlı, güleryüzlü insanlar ben çok memnun kalmıştım bu firmadan ancak artık köpek maması dahi almadığım için siteden 1 yıldır alışveriş yapmıyorum. Yine de kalitesini düşüreceğini pek sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
aman diyim canpetten uzak durun. geçen sene akvaryum filtresi siparişi vermiştim vermez olaydım. haftalarca uğraştım bozuk gelen filtreyi değiştirmek için.
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/canpet

onun harici juenpet i tavsiye ederim. köpek ve akvaryum için çok alışveriş yaptım burdan hiç bi problem çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...