adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bi oyunda bu dosya nerde bulunur? desperados oyunun yükledim bu hatayı verdim dll'i indirdim lakin hiç bi yere koyamıyorum oyun çalışmıyo yinede yardımcı olun bana plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 In case anyone is curious, I solved the problem of the binkw32.dll error. Once I installed the game, I had to open the folder the game was installed in (C:Program FilesAtariDemon Stone) and I made a copy of the binkw32.dll fileI found. I then copied the file into my C:WindowsSystem directory. The game runs now without any problems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 windows system32 nin içine atarak dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yaptım şimdide parametre hatası veriyo bisürü sayı falan çıkıyo arayada harfler sıkıştırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 herşeyi yaptım şimdide oyuna tıklıyorum açılmıyor herhangi bi hata vermeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 http://www.radgametools.com/bnkdown.htm şurayı bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yok o kısımları hallettim sonrasında bi hata daha verdi onuda hallettim ama şuan play'a basınca böylesine basmış oluyorum oyun açılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 asdas bilgisayarad directx yüklü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet yüklü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 klite codecden oluyogg o yalann da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Aynı oyunda aynı hatayı 2 farklı PCde alıyorum, şimdi buradaki önerileri denedim ve hemen atmadı oyundan oynadım biraz, sonra sıkılıp çıktım:) Ama codec problemi de olabilir, çünkü ana menüdeki moviede kaymalar hala oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Iıh attı yine 1-2 dakika menüde bekleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 directx i yeniden kurmayı da deneyebilirsiniz. hatta ve hatta ses ve ekran kartının sürücülerini yeniden yüklemekte bazen yardımcı oluyor kayıp/hatalı dll dosyaları konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 desperados çok problemli. hatırlıyorum eskilerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ".dll eksik" sorunları birden fazla oyunda olabiliyor. Benim başıma geldiği vakit internetten aynı adlı .dll dosyasını indirip belirtilen yerine yapıştırarak çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar